divendres, 7 de maig del 2010

Pensament únic i “democràtic” PEPOE

Després del pertinent període de dol, com correspon a la pèrdua d'un ésser estimat, toca emprendre de nou les activitats amb la màxima normalitat de què som capaços. Malgrat és ja un poble mort i enterrat, i d'aquí ve la nostra profunda aflicció. L'han matat a còpia de prepotència governamental, de l'arrogant actitud sectària per part dels dos partits que, empatxats de ciment i totxanes, okupen l'alcaldia (9 a 8) governant només pels seus i els seus pèrfids i ocults interessos -GERIMAR 2000, per posar un exemple-. Nosaltres, a l'escoltar aquest últim Ple Municipal, ens adonem, i voldríem que el poble també ho fes, del preocupant i primparat nivell d'hàbits democràtics que es desprèn del suposat debat entre les diverses forces polítiques que conformen el consistori municipal.
Seria molt convenient que tots els alumnes de batxillerat de Malgrat escoltessin el fragment “Em ratifico en el que vaig dir” i en fessin les seves pròpies valoracions. Segur que comprendran perfectament el significat real i preocupant, per no dir nul nivell, de democràcia que regeix el nostre municipi. Tot plegat, per emmarcar.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Lamentables tots aquests servils protagonistes del equip de govern que ens representen (escollits DEMOCRÀTICAMENT, paraula sucebtible de mals entesos per part de la tropa pseudofeixista)... i no més curiós el comportament dels seguidors pepoeistes que un cop fulminat el Ple per la /Servidora de Dios y su Patria/ no se'ls hi ocurreix altre cosa que aplaudir desesperadament tal ruín fet. Trist, molt trist tot plegat...
Alerta ciutadans de Malgrat!! estem entrant en una caiguda lliure sense fre en transparència política i el que és més greu, terrible mancança de llibertat d'expressió.... malauradament el poble continua governat per un grup de persones que no escolten, del despotisme més ranci (todo para el pueblo pero sin el pueblo) de mirar cap un altre costat, d'amagar el cap sota l'ala, de si te he vist no m'enrecordo... i tans i tans despropósits que no acabaríem mai...

T'acompanyo en el sentiment MALGRATOT...

Apa siau

RASPBERRI

Anònim ha dit...

Totalment d´acord amb el comentari anterior.
Cada vegada és més evident la caiguda en lliure en que es troba la nostra Corporació.
És de vergonya -vergonya, peró molta vergonya!- el que arriba a dir -i com ho diu- l´alcaldessa, als representants de l´oposició, tant democraticament escollits, com ella mateixa.
Felicito i em solidaritzo amb ells, per la lliçó d´educació i democràcia que els hi donen a l´Alcaldessa i els seus palmeros.
On s´és vist que per molt alcalde o alcaldessa que hom sigui, suspengui un plé amb les maneres que ho va fer ahir?
Malgrat no es mereix aquest personatge ni la patuleia que li riuen les gràcies.
Dimissió ara mateix!
Ja tardeu.

joan ha dit...

T'ACOMPANYO AL SENTIMENT MALGRATOT I GRÀCIES PER TORNAR.

Anònim ha dit...

Escandalos l'escrit de Malgrat Confidencial respecte la "ciutat sanitària" de Malgrat. Tendenciós, manipulador i al servei de la "futura alcaldesa" que no té cap escrúpol de mentir descaradament fer astribuir-se uns mèrits que, com a mínim, hauria de compartir amb la resta de la oposició.

Anònim ha dit...

De la Ciutat Sanitària segur que en sentirem a parlar en un futur proper.
L'ombra del cas Pretòria és molt, però que molt allargada i els interessos descaradament especulatius són els mateixos en ambdós casos.
És significatiu que ni el Conseller Nadal gosi fotre-hi el nas pel mig.

http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/167601-urbanisme-suspen-el-gran-projecte-de-ciutat-sanitaria-a-lentrada-de-malgrat.html

Anònim ha dit...

Finalització del Ple on només ha faltat la presència de la Guardia Civil, feixisme en estat purm, tricornios, soroll de metall, al suelo todo el mundo, ja passarem comptes per les eleccions...

Anònim ha dit...

GERIMAR 2000 SL
PRESIDENTE:
QUINTA VIZCAINO MIGUEL

VICEPRESIDENTE:
VALIENTE BELLIDO MANUEL

CONSEJERO:
CARLOS VON CARSTENN LICHTERFELDE MENENDEZ

Anònim ha dit...

Hòstia, la máfia!
Aquí s'imposa la sagrada omertá.
Apaga y vámonos.

Anònim ha dit...

Al Malgrat Confidencial Cartes dels lectors Preguntes obertes per a un Ple"interruptus".