dijous, 27 de maig del 2010

Exemplars jocs malabars


"...sempre ha sigut axis, els fils econòmics els ha mogut qui els ha mogut i els demés... eeeh, no ens hem enterat de quasi bé res, no?"
 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

només li ha preguntat el cost del manteniment, i "ella" es posa a explicar no sé quine tonteries de rodes de cotxe....jajaja, és que em petu, eh?
per cert, s'ha equivocat de 2000 eurus a la baixa quan ha donat la xifra, que raru....

Anònim ha dit...

El tema de l'explicació económica és lo más, .... el que sí que sap és que ella cobra 60.000 euros, anda, anda, ...els polítics només saben el què volen.

Anònim ha dit...

Proinosa, empresa asociada a Visoren i una de les palanques utilitzades pel Luigi per cometre les seves malifetes arreu del país, tenia que construir 46 pisos de protecció oficial a Malgrat.
La futura àrea sanitària i el projecte d'ARE a Malgrat tufegen per tots costats i no precisament a flors. Per poc que s'apliquin en la investigació del cas Pretòria sortiran a la llum els mèrits i actuacions del PSC de Malgrat a la construcció de país a compte de la destrucció sencera del poble.
Qui sap si la signatura de Luis de Andrés García, "Luigi", figura en el llibre d'honor de Malgrat entre les de visitants il·lustres de la Vila?

Anònim ha dit...

Pel titu de les 8:56h: Ganes en tindries tu de trobar un vincle entre Luigi i PSC Malgrat de Mar. Qui té gana sumia truites......

Anònim ha dit...

Ja!, i també diuen que de més verdes en maduren. Els delinqüents o presumptes: Victor Ros, J. Mª. Sala, i Jaume Matas, tots al seu dia, sí que van signar al llibre d'honor de l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Aquesta dóna ha aconseguit instaurar al poble el perfecte estat policíac permanent.
Això s'anomena socialisme o tenir barra?

Anònim ha dit...

Ai, Conxita si en Prieto (PP) i en Freixas (CiU) parlessin de com els tractaves en els plens de fa uns anys...