divendres, 8 de juliol del 2011

El pacte de la bijuteria o una certa demagògia


Aquí us comentem els dotze punts que, feliçment i finalment per escrit, conformen l’acord de govern municipal entre PSOE i PP, és a dir, PPOE:


1. Estudi per a ubicar la regidoria d’Inserció Laboral a l’antiga caserna de policia. / Necessiten un espai ben ampli per fer les reunions de partit? Per fer inserció laboral amb un despatxet petit n'hi ha ben bé prou, però clar, les dues dames -star system- estan acostumades a circular amb Mercedes Benz d'alta gama i les carències personals s'han de maquillar amb bijuteria de la fina, ja se sap que altre cosa fa pobre.
2. Creació d’un Viver d’Empreses. / En lloc de mancomunar-se amb altres pobles, per estalviar i on ja funcionen aquestes iniciatives, fer veure que fan encara que ni elles mateixes sàpiguen el que s'ha de fer per incrementar l'activitat comercial i industrial. Ineptitud professional a dojo.
3. Donar continuïtat al servei d’Aula Oberta. / Aquest servei el gestiona Ensenyament, un ajuntament només ha de coordinar-s'hi i buscar llocs on els alumnes facin les pràctiques de perruqueria, jardineria, hotels, cuines... Algun lloc d'aquestes característiques deuran trobar dins un municipi de 20.000 habitants, encara que no tenim clar si en trobaran suficients donada la creixent demanda d'aquest tipus de reciclatge educatiu. Com veiem, una àrdua feina per la nova regidora de l'ajuntament.
4. Potenciació de serveis de platges com passarel·les, dutxes, lavabos,... així com reforçar-ne la vigilància i millorar l’accessibilitat. / Impressionant! Ingent tasca la d'incrementar les passeres, no pot ser que per anar a la platja durant dos mesos t'embrutis de sorra, oi? Una legislatura treuen les dutxes i a la següent les reinstal·len, i no passa res. Posar lavabos a la platja, més que una necessitat, és un clam de tot el poble sabedor que les dones a partir de certa edat tenen pèrdues diverses que cal atendre apropiadament. Nosaltres ens preguntem, ja posats, si no fora més adequat muntar un servei a la carta en què ens portessin la platja a casa i estalviar-nos tantes adversitats, inseguretats i incomoditats mundanes?
5. Creació de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. / Al ciutadà se l'atendrà amb un somriure d'orella a orella però no se li solucionarà res i se'l rifarà amb elegància, no fos cas que corres la veu i es satures el servei. Aquest, per altre banda, ja funciona en forma d'afiliació al partit, on tot són facilitats i se t'obren totes les portes a la felicitat popular.
6. Potenciació de les competicions esportives com a oferta de promoció turística. / Més petanca i poca cosa més poden donar de si dues persones de les que no es coneix cap activitat ni cap coneixement esportiu com no sigui la pràctica intensiva del poltronisme de despatx.
7. Noves zones d’aparcament. / És a dir, passar a pagar per aparcar arreu del poble. Algú ha de pagar la nova gran disbauxa d'aquest vergonyós pacte d'interessos econòmics particulars camuflat sota les sigles polítiques de PSOE i PP = PPOE.
8. Donar continuïtat al desenvolupament de la Llei de Barris. / Piano piano se va lontano. Quatre anys dedicats a marejar la perdiu amb participació ciutadana de vergonya, gàbies espectaculars i pagant cursets d'educació emocional per a la gent gran. No tenen cap pressa de millora, quan més duri el pla suspès als núvols, més eleccions pensen que podran guanyar.
9. Arranjament de la desembocadura de la riera de Palafolls. / Aquest tema depèn de Costes i de l'ACA. Els uns, a Madrid, passant de tot, els altres estan arruïnats. I el cobriment de la riera, tram Feliciano? Podria tenir a veure-hi la no menció dins aquest pacte el més que possible 8-9 en lloc del clàssic 9-8?
10. Construcció de dues rotondes a l’avinguda de la Costa Brava amb l’objectiu de millorar-ne la seguretat. / Aquí poden saltar guspires i de les grosses. Enlloc d'intentar arranjar el vergonyant tema mobilitat, la gran aportació dels il·luminats responsables de l'àrea és fer més rotondes i més ovalades, just el que el poble necessita i què com tothom sap és un clam unànime de la gent.
11. Elaboració d’un estudi que permeti la millora, modificació o reubicació de l’antic Pavelló Municipal d’Esports. / És a dir, volen vendre terreny i fer més pisos en lloc de fer un auditori decent d'una puta vegada. Clar que els uns no es reuneixen, ni falta que els hi fa, i els altres ja tenen el bar Los Olivos per fer els populars i clàssics mítings electorals que tant bons resultats els hi reporten. Quedarem estabornits de tan d'estudi.
12. Millora de l’avinguda del Carme i dels carrers Carme, Llibertat i Sant Elm. / Fer demagògia de qualsevol tema i tiro perquè em toca... fins i tot seran capaços d'asfaltar aquests tres carrers abans de les properes eleccions del 2015. Aquesta passada legislatura, amb tanta tasca feta, no han tingut temps d'enfocar-ho, total, són carrers que estan al mig del poble i per la poca gent que hi circula..., tant se val!, acabaran fent el que els hi roti, com han fet sempre, amb tot el morro de que són capaços de posar-hi, que en això, com han demostrat abastament, són i de lluny els millors de la comarca.
13. Mantenir el càrrec de confiança d'Inserció laboral. / Tota la família al departament, només hi faltarà el Marcelo, i és que ja se sap que la família que descansa unida... Per cert, quin obscur motiu amaga la Vega, amb les seves aptituds, per passar a regnar però aquest cop dins la regidoria d'esports, algú pot aportar llum al tema? És tot un misteri per nosaltres.

Resum: Amb aquest pacte de govern "rojo y gualda" el pobre poble de Malgrat pagarà a preu d'orfebreria fina el que tant sols es tracta de bijuteria barata. ENHORABONA!!!


40 comentaris:

Anònim ha dit...

"A més, la cap popular assegura que la seva actitud cap als grups de l'oposició serà “conciliadora”, amb referència a la crispació constant que es va viure en els darrers temps de l'anterior mandat. “Hem de sumar i no restar, i espero que l'oposició al complert treballi amb nosaltres per poder tirar endavant Malgrat”, va afirmar."

Aquestes paraules de la Vega el dia que va formalitzar l'acord amb la Campoy ho diuen tot de les misèries de la pajara i dels seus deliris de diva. Esperar que algú treballi amb ella per tirar endavant Malgrat és d'una candidesa admirable, més propi d'un primat poc desenvolupat que d'un espècimen humà. Com pot pretendre ser conciliadora si al seu voltant només desperta esgarrifances i al seu pas es disparan totes les alarmes de la gent sensata.

Anònim ha dit...

Gentilesa del Cebolleta, que és qui ha cuinat el pacte i és l'autèntica ment pensant de tot el que farà el PP aquests 4 anys.

Anònim ha dit...

Pacte diari de Mataro 9-7-2011
Neus Serra creu que la signatura d’aquesta pacte “no respon a afinitats programàtiques, ni a projectes de futur del municipi, sinó a la necessitat de continuar en el poder per una banda i, per l’altra, a la necessitat d’estar-hi”.
Finalment, la cap de Ciu Malgrat ha manifestat que “el PP hagi assumit les propostes de CiU en aquest pacte, demostra que mai van volen pactar amb nosaltres i que han jugat amb la voluntat de molts malgratencs i malgratenques”. També, Serra s’ha mostrat sorpresa que en aquest pacte “no es parli ni de promoció econòmica, ni de turisme ni tampoc del passeig marítim”, i conclou que “és una continuïtat del que ja hi havia i no hi ha cap proposta de futur”.

Anònim ha dit...

Poder li han vist cara de voler fer gimnàstica,oooo és una indirecta????????????

Anònim ha dit...

I el cebolleta assessor de vici!!!!

Anònim ha dit...

També pot ser que la fal·lera per manegar esports sigui el de poder estar en contacte amb gran quantitat de pares, nens i joves, des d'on es fa més fàcil expandir espanyolitat, repartir carnets i favors, fer proselitisme de partit, tenir més protagonisme, sortir en més fotos i, en definitiva, fer més el gamarús, la seva única destresa.

Anònim ha dit...

I no heu caigut que un membre de la llista del PP és dirigent d'una associació esportiva?

Anònim ha dit...

EUREKA!, ja ho tinc, van a fotre'ns hokey fins a la sopa, el bonic esport quasi bé inventat pel feixista Samaranch amb el suport de tota la màfia franquista al darrera. Això serà un revival de llum i de coloooo ooor! de luz y de color!!!
El cebolleta es podrà dedicar al conreu del calçot a l'engròs i paral·lelament ja està barrinant obrir trenta tres botigues de material de patinatge, el futur del PP. Tot Malgrat n'anirà ple, sobretot el Chanel, d'aquest bonic i viril esport que sempre acaba a mastegots.

Anònim ha dit...

Punt 1 de l'acord de govern.

Estudi per a ubicar la regidoria d'Inserció Laboral a l'antiga caserna de policia.

Què passa? Que l'ajuntament no ha ocupat ja prous esdificis per a fer "tasques administratives" que ara també ocuparan l'antiga caserna de policia? A quin poble de fira estem visquen?

Amb l'ajuntament n'haurien de tenir prou, però és que amés tenen ocupat:
- l'àrea de serveis personals;
- l'edifici de Ca l'Arnau;
- el local de l'oficina d'habitatge;
- les oficines de serveis territorials a la nau de les brigades;
- i encara volen més?

Quina vergonya em faria sortir a la foto d'aquest acord de govern municipal.

Anònim ha dit...

Per cert, a la foto molta bijuteria per intentar donar la imatge del que no són!!!

Sino fixeu-vos que el pacte de govern el signen amb un bolí Bic!!!!

Amb els sous que s'autofixen ja podrien portar un MontBlanc a sobre per aquestes ocasions.

Anònim ha dit...

Que pots esperar d'aquest duet? els hi poses una Meisterstück a les mans i ho confonen amb un tampó de disseny.
On no n'hi ha, no en pot rajar!

Anònim ha dit...

El dissabte tarda nit estava passejant pel passeig marítim l'alcaldessa amb els del PP Aubanell, Vega, Marcelo, i el taxista, sembla que tenen alguna cosa en comú que luxe d'autoritats que tenim en aquest poble ..

Anònim ha dit...

Res de nou, que la Campoy és del PP s'ha confirmat en aquestes últimes eleccions municipals. Podia pactar amb diversos partits però el seu cor és clarament d'obediència espanyola, això, sumat al glamur i valor afegit dels líders populars varen decantar la balança cap al pacte actual, el pacte de la mortadel·la II contra el poble de Malgrat.

Anònim ha dit...

Home, ara que porten més temps vivint del poble potser que ja compren jamón york

Anònim ha dit...

Diu molt de sí, el senyor Medina(per dir-li d'alguna manera) quan al minut 18:52 de la segona captura, tot argumentant el seu vot respecte a les retribucions dels regidors, se li escapa el que realment pensa: "Perque nosaltres amb aquests cèntims son amb els cèntims que vivim".

I després pensa en el que acaba de dir, i intenta arreglar-ho. Quina demagògia!!! I diuen que són d'esquerres?

Ja veurem quant temps tarda aquest paio en entrar al govern simplement per a augmentar els seus ingressos personals.

Anònim ha dit...

Ala alcaldesa le tendremos que cantar la cancion de soy un truan soy un señor..............

Anònim ha dit...

Aquest individu té d'esquerres el mateix que en té la Vega o la Campoy. La seva única ideologia és la butxaca i com més plena millor. Gent que no aporta res, que no fa res pel poble tret de saquejar-lo, són paràsits socials, el més rastrer de la societat.

Anònim ha dit...

Otres ostres la caserna antiga para la pertegas i la gorda a si podran hacer las chapas i visuteria per omplis les arcas de casa seba, marcelo te va bien la vida ep pero recuerda que tines un marca paso i la dona tiene todo el porder osea que al loro que teveo en la calle i la pertegas con uno mas jove.

Anònim ha dit...

Marcelo que es loque le queda al Club deportiu Malgrat para cerrarlo con las ordenes de la Alcaldes! i la teva dona esta be o arriba tard¡

Anònim ha dit...

Alcalde per 500 euros al mes
El nou govern de CiU de Santa Susanna no tindrà sou assignat i només percebrà aquesta quantitat en concepte de despeses

Hi haurà col·laboradors externs no remunerats que ajudaran els regidors

17/07/11 02:00 - SANTA SUSANNA - TERESA MÁRQUEZ

Anònim ha dit...

La vieja sabiduría de los españoles da por cierto que es inevitable que un determinado número de personas se empeñe en vivir a costa de lo que trabajan los demás, a cuenta de nuestros sudores.
Como en malgrat de mar.

Anònim ha dit...

Són molt il·lustratives del tarannà ecosocialista les declaracions del senyor Medina i del perquè pensa estar quatre anys sodomitzant al poble de Malgrat amb la lloable finalitat de cobrar 9000 euros l'any. Aquest paio és un depravat que actua per pur vici, té un cache que és la meitat que el de la Vega.

http://www.iniciativa.cat/malgratdemar/news/35240

Anònim ha dit...

Autentics perdedors........ el poble ho va volguer aixi no?
que voleu?
si heu fet fàstic els derrers 4 anys!
a veure si us puseu les piles!

Anònim ha dit...

"El nou alcalde de Mataró (122.905 habitants), Joan Mora (CiU), manté el sou de 57.500 euros bruts anuals del seu predecessor, Joan Antoni Baron (PSC)"

La Campoy, per gestionar els afers de 19.000 veïns, s'assigna un sou com el de l'alcalde de Matarò. El valor afegit en la capacitat de gestió d'aquesta dona és incalculable. La gran capacitat, d'ella i del seu partit, en la generació de la crisi actual i en el manteniment de la espectacular bombolla immobiliària és motiu d'admiració dels ciutadans de Malgrat que l'han recompensat, amb la col·laboració del PP, atorgant-li la reelecció en el càrrec.

Viure per veure i veure per creure!

Anònim ha dit...

Xato! suma-li els altres sous que també disposa el Sr.Mora (alcalde de Mataró, CiU) et descuides les altres administracions supramunicipals i que sapiguem nosaltres l'alcaldessa de Malgrat no hi és present com el Consell Comarcal i la Diputació.
Per cert, la Neus Serra si que cobra ademés de l'Ajuntament de Malgrat de Mar del Consell Comarcal del Maresme i la Srta.Altafulla també.

Anònim ha dit...

De mozo de almacen a de dicacion exclusiva, otro mas del pp chupando de la teta.


Diego Sánchez (PP), segon vicepresident, és l'únic dels set membres del govern que tindrà dedicació exclusiva. La resta serà parcial, amb percentatges de dedicació entre el 40% i el 75%

Anònim ha dit...

De mozo y de chivato rastrero y la culpa la tiene el Sr Ramon por meter a este inpresentable en el PP malgrat que debe pasata a todo el mundo, cebolletas paga al Rafael el alquiler de la ex sede y nosea idiotq que alfinal pagaras Marcelo a y la dona esta molt maca cuidado que el cartero llama dos veces y tu la primera no la as sentido lasegunda con el rabo.
Deja de meterte con malgratot que por lomenos hay alguien que denuncia la corrupcion PPSOE.

Anònim ha dit...

PATUELS!!!!!

Anònim ha dit...

Mireu que he trobat!!!!

http://www.gentelink.com/chic.php?id=86917

Aquest és el que mana a Malgrat. Atenció que diu : Aficiones: La playa, el cine, comer, viajar, el sexo y el cibersexooo

Anònim ha dit...

Bonissim!!!! Després de fracassar en periodisme ara vol ser pilot d'aviació mentre es consola amb el cibersexo. El pare Noël quasi bé diria que és el Marcelo.
Que dura que és la vida d'un pepero.

Anònim ha dit...

http://twitter.com/#!/Supermarmota87

Atenció Té twitter, amb l'espectacular xifra de 3 seguidors. Suposem que des d'aquella plataforma envia missatges als seus deixebles per governar el nostre poble

Anònim ha dit...

http://badoo.com/0170376888/

Ara vol noies per pendre cerveses

Anònim ha dit...

En dues paraules: im pressionant. Amb les seves pròpies mans va fer una bassa i amb el seu cervell i un manual va muntar una tenda iglú. Touche!!!... De seguir amb aquesta progressió d'aquí poc temps aquesta gent del PPOE iniciaran el projecte arquitectònic Taj Mahara malgratenc per ser visitat per milions de turistes vinguts d'arreu i l'artífex d'aquest portentós miracle econòmic a la nostra vila haurà estat la Conxita que amb el seu fi olfacte ha detectat les extraordinaris capacitats d'un personatge, desbordant i carismàtic en tot, i del molt que pot beneficiar al poble comptar amb les seves espectaculars aportacions.
De seguir en aquesta línia, i per les maneres que ja s'entreveuen, no seria gens estrany que d'aquí poc temps el veiéssim fent d'alcalde. Té tots els requisits indispensables per ser-ho i tenint de ma dreta a la Vega no és moco de pava pensar-ho.

Anònim ha dit...

Doncs atenció que això no és res comparat amb la pervessió i capacitat de sorpendre d'aquests personatges.

Anònim ha dit...

Sabíeu que corren fotos d'aquest personatge horripilant sense cap tipus de roba?

Anònim ha dit...

Ja les ha esborrat el cebolleta, sort que es van fer còpies de seguretat de la foto d'aquest personatge malgratenc en tot el seu esplendor.

Anònim ha dit...

Felicidades Anna Vega por el día del teu sant pero fiesta Pepera con marcelo i la gran vacanal con V no con B . Estoy biendo a marcelo elegir los vinos por el precio no por saber loque bebe el mozo de almacen i su mujer cada día mas wapa i provocativa marcel. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Anònim ha dit...

4 anys més llepant ERC!! Que torni el gay de3 ERC!! ya lùnic que val la pena!

Anònim ha dit...

Mejor la dona del marcelo de numero 1 al PP que esta tremenda aquesta maria rosa.

Anònim ha dit...

¿Y el cerebro, lo usa para razonar alguna cosa o sólo de soporte de su glamorosa perruca?