dissabte, 6 d’agost del 2011

L'home que no té res a dir

Finalment i a dos mesos escassos de les eleccions municipals, al regidor d'esquerres, comunista i ecosostenible ell, se l'hi ha vist el llautó en tot el seu esplendor i ha respost, sense dir res, però amb tota claredat a la pregunta que es feia mig Malgrat: què hi fa el marit de la Mérida a l'ajuntament? Avui ja tothom ho té clar.
Si escolteu el fragment ESPECIAL de l'últim Ple municipal podreu comprovar com n'és d'hàbil el subjecte en qüestió en tirar pilotes fora i no donar cap resposta sobre el que se li pregunta. Amb respostes del tipus "no en sé res", "no ho porta el programa", "ja ho preguntaré al partit", alguns veïns del poble ja comencen a preguntar-se si aquest home viu al carrer Riera o es tracta d'un marciano que, suplantant-lo, fa el trist paper de Medina.
Si els últims quatre anys han estat una mostra constant del rerefons bucòlic d'un polític inútil, que no fa res, que no sap res, que no aporta res i que només serveix els seus miserables interessos personals, els propers quatre anys d'aquest nou mandat, amb el personal que suposadament ens representa, amb tota aquesta tropa, prometen ser un constant i delirant catàleg de la incongruència, la patranya i la cara dura en definitiva, que molts s'esforcen en mostrar Ple rere Ple.
Com trobarem a faltar el treball noble, honrat i seriós realitzat els passats vuit anys per Josep Maria Lasheras. Malgrat, lamentablement, és un poble malalt, no pot ser d'altre manera, només així s'explica el fet que persones amb tanta barra i tant maldestres hagin estat les elegides per gestionar els seus afers.
És un fenomen paranormal veure un partit socialista espanyol fent polítiques de dretes amb el suport d'un partit de talibans espanyols al que ara hi hem de sumar el recolzament -cobrant, clar, faltaria més- d'un home que no té res a dir, res per fer ni res nou a aportar. Com dèiem, tot plegat: DELIRANT!
       

22 comentaris:

Anònim ha dit...

La paraula udiu Malgrat es malagrado i encima nos encontramos con las chicas que se estan fen de or.
Res seguiremos cuatre anys mes aguantando a la estrema dereta.

Anònim ha dit...

els erc conversos, abans icv, què potser pateixen salivera?
vagin ràpid al cap, abans que ciu el tanqui!

Anònim ha dit...

La salivera admet tractament, el procés degeneratiu de certa "izquierda" és irreversible, converteix en poc temps els seus afectats en cadàvers.

Anònim ha dit...

El tio aquest al pas que va encara farà bona a la Vega i tot. Quina filosofia gasta el tio quan diu, el partit és el partit i Malgrat es malgrat. Realment es tracta d'un marciano fen el pallaso.

Anònim ha dit...

Deu ser un nou titella del cebolleta que esten els seus tentacles a tots els partits. No tardarà a presidir ERC.

Anònim ha dit...

el marcelo es el jefe de los ppm força nova i realment el titu esta preocupat perque la dona te moltes reunions rares i molt seguidas.
cuidadin marcel que una vagada surten ja no fan mal ati mientras portis etiqueta i no tinguis que fe cua turu.

Anònim ha dit...

Si esteu al loro la vega hizo dieta para las elcciones porque ahora esta para la mataça del porc en su estado natural.
ahora toda la pasta nuestra la enpleara para siguir menjan atope por la seba salut i la nostra.

Anònim ha dit...

modali
El PP de Malgrat de Mar vol retornar el protagonisme a les entitats esportives
El partit –a l’equip de govern- ha previst desenvolupar un seguit d’accions conjuntes amb les diferents entitats i clubs locals
09/08/2011
“Cal retornar el protagonisme a les competicions esportives, tant a nivell local com per a la promoció turística de Malgrat de Mar”. Amb aquestes paraules la portaveu del Partit Popular del municipi, Ana Vega –a l’equip de govern i responsable de l’àrea d’Esports al consistori-, ha manifestat la voluntat del seu grup de treballar per a les entitats i associacions esportives locals durant els pròxims quatre anys de mandat municipal.Si fuera para comer, vever y engañar ala gente el terceto del pp, serian campeones en esta modalidat, seguro que potenciaran este nuevo deporte.

Anònim ha dit...

El marcelo esta como el ultimo concejal para hacer sport i el notas tiene un marca pasos que no puede ni cumplir con la segunda del pp. Viagra no porque da positivo i la casca como mucho mirar a la hembra como la aparean.

Anònim ha dit...

Bon dia MAALGRATOT.

Estem esperan amb fanalets el teu proper article, que se'ls troba a faltar.

Anònim ha dit...

Pues jo tambe si no malgrat que seria....amb aqueta gent de la extrema dereta.

Anònim ha dit...

Con potse que la Anita Vega estigui cada dia mes grasa sera per las festas de Malgrat de Mar i la segona cada dia mes vona ai Mª Rosa el invalit no se entera si tu vol maca.

Anònim ha dit...

La gorda esta siempre comiendo del pesebre.

Anònim ha dit...

Ostre mea tocado el reintregro del cupon del papa y lotengo que cambiar quina mala llet titu.
La vega igual te algu per a mi.

Anònim ha dit...

Te va a regalar un escapulario de José Benito Cottolengo, su santo favorito y que ha conseguido en su peregrinación a Madrid con la intención de confesarse con el Papi, el único jerarca capacitado para perdonar su largo listado de pecados.

Anònim ha dit...

Pues si Benito es moña.

Anònim ha dit...

Algú sap perquè la paraula "mes" que han penjat grandiloqüentment al nou edifici de les piscines, no l´han accentuat??

Anònim ha dit...

Claríssim i senzill, per accentuar-ho cal saber català i com què no en saben més i els hi sua el tema, el rètol sense accent surt més bé de preu.
Són grandiosos, pretenen arribar a tenir 2.800 socis amb un equipament que el justifiquen en nom de la sagrada participació ciutadana.
Tenen unes tarifes, pel cap baix, tres vegades més cares que els preus de la piscina de Seynod*.
Ara que potser sí que trobaran 2800 capullos sociates integrals disposats a pagar el que calgui amb tal de complaure a la mestressa.

* http://www.ville-seynod.fr/content/download/4519/39118/file/tarifs%202011.pdf

Anònim ha dit...

Si la gran consellera d´esports no en sap MÉS de llengua, suposo que hi deu haver algún tècnic o assessor municipal competent en aquests afers que hauria d´haver evitat l´error.
Almenys, el tamany del "descuit" és en consonància a la grandiositat del projecte, perqué no passi desapercebut i tothom conegui el nivell de qui governa.
Hi haurà correcció?

MALGRATOT ha dit...

"mes". Acrònim de (Malgrat Esport i Salut)

Anònim ha dit...

No ho neteneu!!
Diuen que pretenen arribar als 2800 socis perque algún tècnic més competent que no pas els polítics els hi ha preparat una estratègia: subvencionar o inclús donar un abonament de franc als 2932 ineptes que els van votar (PSOE+PP).
Oi que ara us quadren més les coses!!!

Anònim ha dit...

Que cojones 2800 socis con la crisis! Esteu malalt la gorda diu 2800 € per la seva buxaca.