dijous, 2 de setembre del 2010

Ajalà, el plat del chef



Quant s'hi posen, s'hi posen de veritat, no s'estan d'orgues a l'hora de donar qualsevol explicació per acontentar l'exquisit gust dels gurmets que es delecten amb els preparats elaborats pels cuiners locals més reputats dins del seus respectius àmbits, ja es tracti d'organitzar una ruta psicodèlica d'autobús urbà, una fira de la diada per fer calaix -uns pocs- o uns actes de l'11 de setembre dissenyats específicament per tarats mentals. I és que la capacitat per sorprendre d'aquesta gent de la secta federal és absolutament il·limitada, estan molt més enllà de la dimensió desconeguda, que no és poc.
Que vagi de gust! 

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Per "reputat" et tenim a tu, que sort en tenim de que tu hi pots donar una mica "d'humor" a la política local durant aquesta legislatura.

Anònim ha dit...

Valentin habla en castellano porque valla manera de estropear el català.

Anònim ha dit...

Que lia pasat a la Georgina ex-presidenta del amics dels animals? Se pensaba que aixo era Mataro i volia viure de Malgrat?

Anònim ha dit...

Per que ho dius lo de la georgina?

Anònim ha dit...

Tant de bo no hi haguessin tants ojalas.

Anònim ha dit...

...doncs ara que s'apropen eleccions serà la paraula màgica que sentirem cada dos x tres en boca d'aquests manaires il·luminats. L'auditori de Malgrat n'és la mostra més sòlida de la credibilitat de pa sucat amb oli que té aquesta gent.

Anònim ha dit...

Lo de la georgina fa pudor no!

PSC-JSC Malgrat de Mar ha dit...

És cert que tanca el Som-hi perqué ha perdut un munt de subscriptors?

Anònim ha dit...

Como votante Psoe pido la retirada del cargo de confianza de la Sra Vega. Si no es asi unos cuantos votos menos para el soe en las proximas municipales.

Anònim ha dit...

JSC:sobre el Somhi jo no en sé res i ningú m'ha dit res,ho preguntaré directament als que ho porten a veure que m'en diuen.I ara que hi som vosaltres ens podeu informar sobre la situació de la Regidora Mérida?

Gràcies.

Anònim ha dit...

A l'espera de la resposta de JSC jo vull comentar que trobo de puto escàndol que la senyora Mérida per gestionar l'aire de Malgrat i poca cosa més passi a cobrar 22.000€ de l'ajuntament sumats als 35.000€ l'any per fer de mestra. Total 57.000€ l'any.
Els motius, com diu ella, són estrictament personals. Crec jo que, amb 32.000€ no en tenia prou per donar-se la vida dissipada que es regala i ara veura equiparat el seu sou al de la mestressa de la casa gran seguint fent quasi bé el mateix, es a dir: res.
És la moderna formulació de l'anomenat "esperit de servei al poble" o també dit: SOCIALISME OBRER.

Anònim ha dit...

...i ha trigat tres anys i quatre mesos en fer aquest pas?
Els motius de la reestructuració crec que son uns altres que probablement tenen a veure en un moviment estratègic de cara a les properes eleccions, una pèrdua de confiança en la persona per part de l'alcaldessa o en el cansament de la Mérida d'aguantar per més temps els constants estirabots de la Campoy.
Ves que ara, en aquesta nova situació, la declaració de renda de la regidora no li surti positiva i, pobreta, al igual que al fantasma del Valentín, li toqui retornar diners a hisenda.

Anònim ha dit...

Movimientos en calle escuela. Se comenta que quieren cambiar todo el PP Malgrat.

Anònim ha dit...

no trobo gaire correcte el comentari PSCMALGRAT en aquest blog, ni la pregunta, ni el to. ja voldrien ells que el som-hi no tirés endavant, però intentarem evitar-ho.

malgratencdesocarrel

Anònim ha dit...

No sé si és oportú o no però el que han aconseguit és que jo, dilluns sol·liciti una subscripció a la revista tot i que cada mes el compro. Aquesta gent amb el seu llarg trajecte de treball ben fet han demostrat amb escreix moltes coses que de cap manera Malgrat pot perdre. Ara i aquí és l'únic referent del que és i representa la llibertat d'expressió amb majúscules.
Animo a més gent a fer el mateix. Malgrat el necessita més que mai amb els temps i la gent que corren pel nostre poble.

Anònim ha dit...

Las intrigas populares pueden acabar con el reinado de la calle escuela en PP Malgrat.

Anònim ha dit...

Aquest anunci del butlletí "ona't" trobo que tufege, i molt, a ràdio Malgrat. Algú ho pot confirmar o desmentir?

Anònim ha dit...

Lo que que tiene que hacer esta revista local si quiere vender es tenerlas en todas las librerias de malgrat y no despreciar a la libreria Samchez porno hablar el catalâ.

Anònim ha dit...

Malgratot, trobo a faltar un enllaç directe amb "La farola" de´n Miquel del Roig.. A més, se la podrien aprendre de memòria els excel.lentíssims membres (i membreses, esclar) per cantar-la a cada plé, tots d´empeus i ferms. Penso que amb una mica d´esforç podrien arribar a memoritzar la lletra... o potser no.

Anònim ha dit...

El del 14:17 eres tontito o tontaco?

Anònim ha dit...

Per alguns/es els seria absolutament impossible d'aprendre no tant sols la lletra sinó únicament la tornada. I no vull dir noms, no vull dir noms.

La farola, la farola
La farola, la farola
La farola, la farola
La farola, la farola

Anònim ha dit...

Al de la farola deja de hacer el mico i di los nombre o vas de farol?

Anònim ha dit...

I perqué voleu que hi participi el PSC en un acte organitzat per l'oposició i families? Realment i estaria a gust l'opo, amb el Govern municipal al costat en aquest acte? L'únic acte oficial és l'organitzat per l'Ajuntament i és l'hissada de la senyera a la mitjanit de l'onze de setembre i el cant dels segadors. El dia Onze de setembre cadescú el cel.lebra com vol, davant del monument de Rafael de Cassanoves, al Parc dels Til.lers o a Malgrat de Mar.....per molt que insisteixi l'oposició.

Anònim ha dit...

Efectivament l'acte que organitza o desorganitza (perque ara m'he assaventat que han canviat l'ordre de la celebració) l'Ajuntament és l'oficial o institucional, digue-li com vulguis. Però el que s'organitza el dia 11 al matí és el més unitari i plural a l'hora. Això que dius de la oposició i famílies només ho pot pensar un ressentit o un amargat. Per cert si vols ser-hi també hi ha lloc per tu.
Un dia s'haurà d'explicar com va anar que l'Ajuntament es decidís a fer aquesta "pseudocelebració"...

Anònim ha dit...

La pregunta correcta que cal fer és: hi estaria a gust i sense que els hi caigues la cara de vergonya el govern municipal format per PSOE i PP en companyia de la resta de partits i multitud d'entitats alçant una bandera que no és la seva per molta comèdia de circunstàncies que hi posin en aparentar el contrari?
Son una secta i sectariament actuen amb l'intent de salvaguardar el gens de credibilitat que els queda. Només els mou, aquest any, a organitzar quelcom per la diada, la proximitat d'eleccions i l'intent desesperat d'esmorteir la gran patacada que pregonament s'anuncia i amb tota certesa es fotran el proper 28N.

Anònim ha dit...

La bandera catalana se levanta como si fuera la andaluza,murcia o etc,depende de la comunidad del estado español. Por lotanto seguro que la levantan hasta con asco.

Anònim ha dit...

Jo també puc fer un acte unitari, agafant el telèfon i anar trucant entitat per entitat i dient si volen sortir en el cartell. Alguns fins i tot participaràn activament portant taules i cadires o bé desfilant pels carrers, però no t'eccedeixis que tampoc és tant, maco!