dimarts, 6 de març del 2012

D'arbreicidis varis i demagògies disperses

Aquí teniu la bonica imatge de com ha quedat la plaça del mundialment famós violinista Pau Casals després de la última idea de la Deessa mare de tots els malgratencs, gran admiradora del violinista, i què amb connivència amb el sagaç regidor d'obra pública han perpetrat, per aconseguir tenir uns espais segurs i bucòlics segons els paràmetres estètics, ideològics i culturals de la secta perillosament destructiva PPOE. En l'arxiu d'àudio que us adjuntem de l'espai Ona política a Ràdio Malgrat, la deessa, no complaguda amb la desforestació perpetrada (10 arbres de patac), anuncia seriosament noves accions a la zona de riera Feliciano, els oms són ara, sembla ser, el motiu i objectiu de la seva creuada desforestadora.

Que bonic ens està deixant el poble, aquesta tropa ens estan dissenyant un futur paradís sense aceres catxades, sense rieres ni noses de cap mena i on els diners dels uns aniran solidàriament a parar als altres, tot tant compensadament formigonat, asfaltat i emmaonat que al final quedarem esmaperduts de satisfacció al contemplar tant bucolisme primigeni.

Iupi!!! i a sobre ens vindran turistes polonesos a tocar-nos serenates. Es veu que no en teníem prou amb la subtil invasió de petanquerus ibèrics profunds i irisades bledes assolellades amb gosset. Ja ho diu el refrany: DE MALGRAT, TOT TARAT I TRINXAT!!!     

dissabte, 3 de març del 2012

Encara més elements malgratencs identitaris

D'entre els diversos punts de l'anodí últim Ple municipal destaca per mèrits propis la intervenció del senyor Joan Mercader, conegut també per molts com a futur nen alcalde, explicant-nos les futuristes i sostenibles solucions que pensen donar a la caseta de la riera (transformador), la prova definitiva i què ens faltava per certificar que el projecte de riera coberta, s'acabava en el punt on aquesta està situada segons els planells fets fa molt de temps, molt abans que l'alcaldessa parles de bucòlic cobriment del tram Passada-Riera per configurar l'anomenat i llampant "eix vertebrador" -deu ser per vertebrar mal rotllo que l'anomenen així-. Aquest punt ja preveiem que serà un referent acadèmic mundial d'integració d'elements arquitectònicament hostils dins del medi urbà. No sabem per què van a Polonia a buscar turistes si aquests ens vindran de tot el món per fruir de la bellesa natural de l'espai un cop finalitzat el projecte.
Un altre punt, que va fer les delícies dels veïns de Malgrat assistents al Ple, foren les paraules de l'alcaldessa sobre la taxa especial per arranjament de carrers imposada als veïns de Sant Elm, Llibertat, tram Carme i plaça J. Ruyra, "Intentarem fer el que ens dieu". En la taula que adjuntem es demostra que a l'hora d'establir taxes especials, els ciutadans es divideixen entre veïns de l'alcaldessa i no veïns, i aquests, casualment, ja es tenir mala sort viure en una zona d'alt standing, paguen quasi bé el doble que els desafortunats residents de riera. Tot un prodigi d'enginyeria política municipal només a l'abast de personalitats superdotades com les que tenim al capdavant de l'ajuntament de tots, però, sembla ser que, més d'uns que d'altres.