dimarts, 6 de març del 2012

D'arbreicidis varis i demagògies disperses

Aquí teniu la bonica imatge de com ha quedat la plaça del mundialment famós violinista Pau Casals després de la última idea de la Deessa mare de tots els malgratencs, gran admiradora del violinista, i què amb connivència amb el sagaç regidor d'obra pública han perpetrat, per aconseguir tenir uns espais segurs i bucòlics segons els paràmetres estètics, ideològics i culturals de la secta perillosament destructiva PPOE. En l'arxiu d'àudio que us adjuntem de l'espai Ona política a Ràdio Malgrat, la deessa, no complaguda amb la desforestació perpetrada (10 arbres de patac), anuncia seriosament noves accions a la zona de riera Feliciano, els oms són ara, sembla ser, el motiu i objectiu de la seva creuada desforestadora.

Que bonic ens està deixant el poble, aquesta tropa ens estan dissenyant un futur paradís sense aceres catxades, sense rieres ni noses de cap mena i on els diners dels uns aniran solidàriament a parar als altres, tot tant compensadament formigonat, asfaltat i emmaonat que al final quedarem esmaperduts de satisfacció al contemplar tant bucolisme primigeni.

Iupi!!! i a sobre ens vindran turistes polonesos a tocar-nos serenates. Es veu que no en teníem prou amb la subtil invasió de petanquerus ibèrics profunds i irisades bledes assolellades amb gosset. Ja ho diu el refrany: DE MALGRAT, TOT TARAT I TRINXAT!!!     

18 comentaris:

Anònim ha dit...

La plaça del Aubanell Gomesss para pasear el perrito.

Anònim ha dit...

A Marcelo Gomez dicho de su boca de piñon le gusta la plaza.

Anònim ha dit...

Normal, está como su cabeza por dentro.

Anònim ha dit...

Això és magnífic. En plena crisi i amb les finances de l'ajuntament sanejadíssimes, diuen, es dediquen a tal·lar arbres sans per plantar-ne d'altres d'incert futur, i tot deu ser fruit d'algun estudi científic encarregat a algun expert, com aquell tant famós del veterinari de Mar i Murtra.
Qui paga tota aquesta ostentació de riquesa, la Rita Campoy o el poble?

VERIUEU-HO!!!

Anònim ha dit...

Paga el poble pringat con tu i jo.

Anònim ha dit...

He trobat aquest bloc per pura casualitat, i he de dir... que em sembla terriblement demagògic. Es critica des de les trinxeres, sense mostrar identitat, i en lloc d'argumentar es dóna una visió simplista a través de l'insult. Aquell qui insulta i no argumenta perd la raó de forma instantània, doncs en una crítica no es tracta de ridiculitzar sinó d'aportar. Ja que us "alceu" com a suposada (i covardament anònima) oposició, féu-ne una de constructiva per tal d'arribar al vostre suposat fi, que és millorar la situació de Malgrat. A més, cal comentar que tots aquells a qui critiqueu no canviaran si no es fa quelcom d'útil, ja que d'aquest seguit de protestes incoherents, il·lògiques, pobrament argumentades i ortogràficament aberrants no se'n pot dir res més que deixalles.

Anònim ha dit...

Y este filósofo quien es? Un iluminado?

Anònim ha dit...

No!, és un socialista il·lustrat, ben peixat, molt educat i, això sí, un vulgar anònim a la fi.

Anònim ha dit...

La ultima movida de valentin unos vecinos del carrer llull con avinguada barcelana se quejan de que los fines desemana hay botellon en la explanada del solar colindante i fan denucia a la policia de malgrat varias vagadas... contestacion de la policia lo tendremos en cuenta pero no son todos los cap de semana i la solucion del jefe esta claro miren ustedes pongan unas vallas i problemasolucinado. Si los tontos volaran malgrat nunca tendria sol.

Anònim ha dit...

Parlant de tanques... algú s'ha preguntat perquè en el primer tram que van cobrir de la riera als veïns els hi van ficar un simple filat verd amb lona i ara, en el tram que s'està fent els hi posen una tanca de disseny amb portes i accessos directes a la riera? desvergonya se'n diu d'això...

Anònim ha dit...

Un exemple més de quan a l'alcaldessa se li veu el llautó: deixar un parell de places a mig fer i haver-les fet a corre-cuita en periode previ a les eleccions per acontentar a uns quants veïns i rascar vots amb uns diners que diu que li van sobrar del superàvit ...

Anònim ha dit...

Són asquerosament socialistes i capaços, com a fet la Rocío Martínez-Sampere, de camuflar 16.000 milions d'euros d'espoli per justificar el bon govern d'Espanya a Catalunya.
Per justificar el seu bon govern, la Campoy és capaç de fer i dir qualsevol cosa, com ara dir mentides o pactar amb els paràsits més inútil del poble per mantenir-se en el càrrec.
Quin trist paper el del regidor Puignou manipulant i fent balanços a l'estil de la Rocio. Quina lamentable forma de perdre la dignitat.

Anònim ha dit...

Només es pot perdre allò que algun cop s'ha posseït. No veig la dignitat d'aquest individu per enlloc, sobretot quan endossava preferents a jubilats i gent gran per excel·lí en el seu treball de banquer.

Anònim ha dit...

"En sortir de l'ascensor inclinat del Parc del Castell -al carrer de Passada-, Alberto Fernández Díaz ha estat escridassat per un ciutadà: Vergonya! Vergonya ser del PP a Catalunya!"

Per manca de vergonya la de l'alcaldessa Campoy d'atrevir-se a sortir a passejar escortada per dos feixistes de reconeguda solvència, enemics del poble, pelacanyes solvents i busca-raons professionals.
La meva admiració cap aquest únic ciutadà capaç d'alçar la veu davant tanta nuesa d'esperit i misèria personal.

Anònim ha dit...

Normalment els malgratens son uns cagat i aquet estaria borracho o trooooooooooopaaaaaaaaaaaaaa. Per cert que fa el valentin de escolta de en fernandesssss i la concha pique es traidora lo treu a pasear perque hi avia conspiracio com fan el socielistes i la xinple de la vega cada dia mes grasa se nota que guanya pasta i menja be.

Anònim ha dit...

Pon otra cosa mariposa que esto esta caduco i por cierto el albert serrano esta de vaga??????

Anònim ha dit...

Han tancat el Malgrat Confidencial?

Anònim ha dit...

Comova el ple de hoi