divendres, 22 de juny del 2012

Poble petit el meu!




...i l'últim que apagui la llum!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

la anna vega i marcel gomez tirando flores a los asesinados por franco!!!!! esta muy biem .

Anònim ha dit...

Suposu que el vaixell era un porta avions perque para que aguantar a la anna hay que estar preparados i el marcelo lo pincharia con une barca normal.

Anònim ha dit...

I el cebolleta no hi era? Estaria a terra ferma corrent en pilotes i empaitant guiris

Anònim ha dit...

Franco, amb cop d'estat va pujar al poder, va iniciar una guerra, amb l'ajut de Hitler i Mussolini, els seus hereus, encapçalats per Fraga van fundar A.P. més tard seria P.P. i ara pretenen que amb unes floretes a mar esborrem la seva història i la nostra memòria?

Anònim ha dit...

Segu que con el fill de marcel el anton son igual els dos reclutan xicots per el ppoe malgraten. anton quina pasada

Anònim ha dit...

Atontao deixa a franco i a samare que la serra esta al poli amb els adatad de hoquei patrocinat per la foto de Abadia cafe gratis per la foto de la neu ciu atope.

Anònim ha dit...

17,33: Això que escrius, està en swahili antic o en la seva versió sud-occidental? Ho pregunto per tenir més informació per mirar d'entendre-ho. O no cal?

Anònim ha dit...

Neus con diu una amiga meva i una merda 17:33

Anònim ha dit...

espectacular la actuacion del PP y de ICV de ayer.

Anònim ha dit...

Marcelo creo que no eres conciente de la que sete avecina majo????? yo creccc que teas meado fuera del toilete i lo pasaras mal.

Anònim ha dit...

AL SEÑOR VALENTIN QUE ENVIE A LA POLICIA POR LAS CALLES DE LA VERNEDA SOBRE TODO EN LA CALLE PAULA DELPUIG YA QUE ULTIMAMENTE A HABIDO DOS ROBOS SEGUIDOS GRACIAS

Anònim ha dit...

Felidades hoy es el dia de la pepera ana vega de estrema derecha i el taxista su marido kim para mauchos años.

Anònim ha dit...

El darrer escàndol:

https://twitter.com/eromaguerafdz

Es el tuiter del cebolleta. Entre d'altres perles diu que sobren polítics i assessors (no ho dirà pas per les seves jefes i enxufats diversos?), parla del nudisme i fins i tot del sexe amb cavalls.

I aquest era el número 6 de l'espanyolisme del PP al nostre poble.

Anònim ha dit...

Sobran tots el chupoteros de malgrat desde el gaber a la oposició tots rates de claugueran.

Anònim ha dit...

Increïble la maduresa, el respecte i la correcció dels comentaris... Visca la gent que critica des de la ignorància! Visca aquells que critiquen sense cap tipus de mirament! Sou iguals a la vida fora d'aquesta pàgina, o us comporteu de forma inversament proporcional prenent com a mida l'estupidesa que destil·leu? Veient els comentaris, tradueixo per si algú no m'ha entès: tindríeu el que s'ha de tenir per dir tot això a la cara d'aquells a qui critiqueu?

Anònim ha dit...

Para el ultimo listo de la saga 23:56 somos en la calle igual que vosotros la diferencia esque no vivimos del ciudadano cosa que vosotros si,Pd tenemos mas verguenza que vosotros porque hay que tener muy poco para presentarse a unas elecciones, Ahora vas i lo cascas.

Anònim ha dit...

Discrepo... No teniu cap tipus de vergonya, recurrint a Franco per tal de realitzar una crítica. No sé si coneixeu un terme llatí anomenat "Ad Hitlerum", bàsicament consistent a provar la maldat intrínseca d'una acció a través d'una comparació amb un altre fet censurable (habitualment, relacionat amb el nazisme). No és més que una fal·làcia, un recurs barat i absurd sense cap tipus de prova o argument vàlid. Tant que en sabeu, de política, si aquest argument (o, més ben dit, imatge) s'usés en un debat real, estaríeu perduts de forma immediata, qualsevol cosa dita després no tindria cap tipus de validesa. Sort que tot és hipotètic, clar... I reitero que no teniu vergonya perquè aquesta imatge és una burla directa per a tots aquells afectats per Franco. Me n'alegro molt, de que l'autor d'aquesta ofensa no hagi tingut relació directa o indirecta amb el franquisme, perquè si l'hagués tingut dubto sincerament que s'atrevís a fer-ne burla en una imatge que, sincerament, em fa escrúpol. Ah, i em fa gràcia que l'anònim de 14:25 assumeixi que sóc partidària d'aquesta ideologia... Sincerament, tant se me'n dóna a qui critiqueu: el cas és que ho feu sense elegància, sense arguments, apel·lant a la vida privada fora de la vida professional, que és la que hauríeu de criticar, i de forma baixa i que fa vergonya aliena.
Y ahora vas tú Y lo cascas.