divendres, 10 de febrer del 2012

DEMOCRACIA PPOE


Definitivament es confirma que, enlloc d'un ajuntament democràtic i gràcies a la execrable tasca realitzada per alguns polítics, el que en realitat tenim al nostre poble és un catau en tota regla on sempre es fa el que la gran Deessa malgratenca mana. No som nosaltres qui ho confirmem sinó que és la mateixa divinitat local qui, sense cap possibilitat de mala interpretació, inequívocament, així ens ho certifica amb les seves pròpies paraules.
Escolteu atentament aquest grandiós Ple municipal i traieu-ne les vostres pròpies conclusions, sobretot les quatre mocions presentades per l'oposició i els Precs i Preguntes.
Què espera el regidor Medina per fer possible l'indispensable canvi de papers dins el que, essent la Casa de tots, alguns han convertit catastròficament en una autèntica casa de barrets, altrament anomenat PROSTÍBUL?
Malgrat de Mar no pot seguir essent per més temps la riota de la majoria dels seus veïns per la incapacitat democràtica manifesta de quatre irresponsables vividors, i inútils alhora, entestats en prostituir el concepte de política i la labor que aquests han de dur a terme en el teixit social d'un poble.

PPOE DIMISSIÓ O EXPULSIÓ!!! 

 
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per qué no presenten una moció de censura ERC+CiU?

Anònim ha dit...

Porque no tienen cojone o ous