dijous, 22 de desembre del 2011

Indignitats d'alcaldessa

Com pot, la més alta autoritat del poble, difondre un missatge de Nadal excloent i sectari cap a una part important dels veïns del poble?
De fet, ja fa temps varem detectar que aquesta dona només governa pels seus esbirros, pels seus interessos i pel suculent sou que enlloc percebria en compensació als seus limitats coneixements i capacitats.
Per tots els que són minoria i resten exclosos en els seus selectius desitjos de pau, concòrdia i felicitat, el nostre suport i comprensió més sentit.
Feu el que pugueu per passar unes BONES FESTES!!!


32 comentaris:

Anònim ha dit...

Tranquils ja vindran els lladregots ERC i acabaran amb el que quedi.........penjats d'un arbre tindrien que estar tots.

Bon Nadal Espanyols! Que tots els catalans teniu l'escut d'Espanya a les vostres documentacions...aaaaaauuuuuuuuu!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Si,si, i resulta que tots els espanyols porten l'escut de Catalunya al seu escut, des de fa més de cinc-cents anys, o no?

Anònim ha dit...

menos tonterias pensad que la alcadesa con sus es birrios os esta dando por donde ella le da la gana y vosotros a callar y criticar por el bloc.

Anònim ha dit...

Anonim 15:25 és clar que portem l'escut de Catalunya els espanyols, és que no oblidis que som espanyols!.

Anònim 17:58 tu només ets el únic que té problemes amb l'alcaldessa pixapins que ets un pixapins.

Visca colla gegantera!!!!

Anònim ha dit...

Esteu més caducats que un personatge anomenat Camps.
Catalunya lliure d'ecscanya i de paràsits espanyols amb microcervell espatllat és només qüestió de dies.

Al loro!!!

Anònim ha dit...

Ya hablo el letrado!
Vamos el que va mañana a salir a la calle a matarse por su patria CATALUÑA, ojala tuvieses tu y muchos catalanistas los cojones de salir a morir por vuestra Cataluña.

NENAZAS!

Anònim ha dit...

Que tu no sàpigues veure que tot això trontolla, no vol dir que no trontolli, només vol dir que tu no ho veus.
En quan a morts. Cap ni un, de forma totalment tranquil·la i pacífica. Aquí, a diferència del sud, som gent civilitzada.

Anònim ha dit...

Pues jo no soc del sud, vai neixer a malgrat i deus ser tú l'únic pacifista.

Anònim ha dit...

EL de 23:44 debe ser un abrazafarolas, anda vete a pastar a Sant Hilari.

Visca colla gegantera!!

Anònim ha dit...

Anònim del 26 de desembre de 2011 19:31 i del 27 de desembre de 2011 21:09 i que diu Visca colla gegantera!!!!

És segur que és un membre de la Colla Gegantera de Malgrat.

També dir-li a ell o a ella de la Colla de Gegants que diu: debe ser un abrazafarolas, anda vete a pastar a Sant Hilari. potser que vagi a la farola de casa seva i que vagi a pastar al davant de la porta de casa seva. Ah i la felicitació de la contxita está bé igual que una felicitació que fagi cualsevol.

Un Malgratenc...

Anònim ha dit...

Jo no sóc espanyol.
No sóc espanyol perquè no vesteixo com ells ni em pentino com ells. No m’agrada el pentinat cendrer tenyit amb aigua oxigenada, amb els cabells ben mullats amb gomina de baixa qualitat i de puntes. Tampoc no vesteixo amb xandall tot combinant-lo amb camisetes arrapades sense mànigues, i tampoc no llueixo cap arracada, anell, cadena o similars. Mai no portaria unes bambes Adidas de color blanc llampant, i molt menys una camiseta de fons vermell amb la paraula ESPAÑA.
No sóc espanyol perquè no condueixo com ells ni llueixo els cotxes com ells ho fan. No m’agraden els cotxes maqueaos, ni els tubs d’escapament innecessaris. No m’agraden els vidres foscos ni tampoc els tubs fluorescents de raigs ultraviolats que fan d’un cotxe una nau espacial. Tampoc no m’agrada el Seat Ibiza, i encara menys l’enganxina d’un toro de color negre sobre la bandera d’Espanya i amb la frase Orgulloso de ser español. A més a més, no m’agrada la conducció temerària ni la xuleria d’una provocació.
No sóc espanyol perquè no em diverteixo com ells. No m’agrada barallar-me ni mirar fixament algú per tal de tenir l’excusa per barallar-me. I tampoc no m’agrada la música màquina ni les dicoteques Scorpia, Chasis o Pont Aeri.
No sóc espanyol perquè no freqüento els indrets que ells veneren. No vaig a comprar el menjar al Carrefour, ni m’agraden els Cinemes Montigalà. No vaig de vacances al Pueblo, i detesto l’Isla de la Fantasía. No m’agrada la Feria de Abril ni tampoc les curses de braus.
No sóc espanyol perquè no tinc un sentit de l’humor neardentalià. No ric les gràcies als actors de Noche de Fiesta, ni m’agrada l’humor genital de Cruz y Ralla, ni tele5. Detesto Los Morancos i, en canvi, ric molt més amb Plats Bruts o amb Mr. Bean.
No sóc espanyol perquè no m’agrada la violència gratuïta. No sóc violent ni poso cara de gos quan entro en conflicte amb algú altre. No em crec superior al sexe femení, ni crec que ella hagi d’estar a la cuina i jo a la taula tot esperant el dinar. Mai no seria capaç de maltractar una dona, i molt menys d’apallissar un fill.
No sóc espanyol perquè no sóc xenòfob ni hipòcrita. No m’importa que els marroquins de l’altra borera vulguin construir una mesquita, o que parlin àrab a tort i a dret, i encara menys si jo fós un immigrant que porta la tira d’anys a un país amb una llengua pròpia que encara no he volgut aprendre.
No sóc espanyol perquè no titllo una de les nacions més antigues del món de Bonita región del noreste español. Tampoc no sóc espanyol perquè no tinc dificultats per a aprendre noves llengües, i encara em costaria menys d’aprendre la llengua del País que m’acull.
No sóc espanyol perquè no imposo cap identitat a ningú. I tampoc no ho sóc perquè mai no he imposat la meva llengua a un País que no és el meu. A més a més, quan visito un país estranger no pretenc que la població autòctona em contesti en la meva llengua quan pregunto quina hora és. I no m’ofenc quan els rètols del país que visito estan tots en la llengua pròpia d’aquell país.
No sóc espanyol perquè el meu país no es creu superior al país veí. No sóc espanyol perquè no crec en el dret de conquesta, i tampoc no ho sóc perquè crec en el dret d’autodeterminació dels pobles. No sóc espanyol perquè no expolio econòmicament el veí en nom de la solidaridad regional, i tampoc no ho sóc perquè el meu país no tortura.
Vull que quedi clar, doncs, que jo no sóc espanyol. Jo sóc català i prou. En teniu prou d'arguments per entendre que no soc ni em sento ecspanyol?.
Ho podeu entendre, podeu respectar a una persona, a un colectiu de gent que no és senti representada per tot el que refereix a nacion espanyola?. Jo respecto que vosaltres us sentiu espanyols fins a la médula, però també respecteu a la gent que se sent només CATALANA.
LLibertat per tots els pobles!!

Anònim ha dit...

signo l'íultim comentari que s'ha m'ha passat.
Mandrin.

Anònim ha dit...

Carai,
Jo sóc catalana. Catalunya és la meva nació i el català la meva llengua, però mai faria una definició dels espanyols plena de tòpics i menyspreu com aquesta. De fet, la majoria d'espanyols no van en xandall ni amb la samarreta d'Espanya i una cadena d'or penjada al coll. Quan un demana respecte per la seva identitat ha de ser molt més respectuós amb la identitat dels altres. Personalment, el manifest anterior em sembla bastant fora de lloc, ple de tòpics i demostra la mateixa actitud vers els espanyols que alguns espanyols tenen amb els catalans. ÉS xulesc, prepotent i una caricatura de la realitat.

Ho sento, però algú ho havia de dir.

Anònim ha dit...

Ni de lluny el manifest "Jo no soc espanyol" arriba al nivell de xuleria, menyspreu i prepotència que gasten els sociates i peperos amb els autòctons de la terra que els acull. És una constatació fidel del que tenim entre nosaltres. A Malgrat són legió els que, amb trenta anys o més de convivència, no han volgut ni aprendre el català ni han fet el més mínim esforç per entendre'l i integrar-se a una nova realitat: la d'aquí.
D'això se'n diu tenir voluntat colonitzadora i xenòfoba i són la púrria de la terra catalana, la infecció que pateix Catalunya, gent que viuen agrupats en guetos, aïllats i emmurallats a qualsevol influència autòctona en totes les grans poblacions i capitals del País.

Ho sento, però algú, TAMBÉ, ho havia de dir.

Anònim ha dit...

Mandrin i mariachis, us ho heu currat, segurament ja heu acabat les poques idees que tenieu, per aixó us recomano la lectura de les frases del pare de tots el racistes, un tal Sabino Arana que encara te carrer a Barcelona, les poso en castellà que és l'únic que parlava l'apòstol de la pàtria basca, però crec que les podreu adaptar sense molt patiment:

"La fisonomía del bizkaino es inteligente y noble; la del español inexpresiva y adusta. El bizkaino es nervudo y ágil; el español es flojo y torpe. El bizkaino es inteligente y hábil para toda clase de trabajos; el español, es corto de inteligencia y carece de maña para los trabajos más sencillos. Preguntádselo a cualquier contratista de obras, y sabréis que un bizkaino hace en igual tiempo tanto como tres maketos juntos".

I per que no us fieu de qui és i qui no és, una altra del mateix "pensador":

"Muchos son los euskerianos que no saben euzkera. Malo es esto. Son varios los que lo saben. Esto es peor. Gran daño hacen a la patria cien maketos que no saben euzkera. Mayor es el que le hace solo maketo que lo sepa. Para el corazón de la Patria, cada vasco que no sabe euzkera es una espina; dos espinas cada vasco que lo sabe y no es patriota; tres espinas cada español que habla euzkera".

Anònim ha dit...

Anònim 30 -12-2011 tu ets un fracasar perquè saps de sobres que mai tindreu el que voleu, una catalunya lliure i soc català pero és una realitat.

PD: Visca colla gegantera!

Anònim ha dit...

Ultimo comentario muy bueno

Visca colla gegantera tambien!
Por cierto RATPENAT vuelve!

Anònim ha dit...

bueniiiiiisssimuuuuuuuu!!!!!!

Aquest Ratpenat que mai no arriba, és l'ideòleg sociata o algun feixista més dropo encara?

Anònim ha dit...

Benvolguts malgratencs sociatas. Crec que la vostra ideología política és resumeix en aquestes poques línies i unes quantas partidas de petanca....
...Yo voto ar PSC... er mejo partio politico de Cataluña...Cataluña es española. Hay que recuperar er viejo Estatuto de autonomía! Fuera los independentistas!, viva el Cinturón Rojo de Barcelona. Cataluña socialista hermanada con nuestros hermanos der PSOE de Madriz.

Lerrouxisme visceral al servei d'Espanya. Això és el pensament d'un votant del PSC. Per ell, Catalunya no és nació ni res de semblant. No coneix la nostra història. No sap què vam tenir Constitucions, Reis-Comptes, Lleis furs propis... No sap què vol dir tenir consciència nacional (bé, si que ho sap per què ell la te envers Espanya i per això no pot concebre ni es pregunta el per què de la consciència nacional catalana).

No demaneu miracles. El PSC és d'una altra realitat que no és la de Catalunya.



Bon any a tothom!!... si home si, ers sociatas també...


Mandrin

Anònim ha dit...

Mandrin, ja es tard, resulta que una persona = un vot, els teus ja sou minoria i cada vegada menys.

La cosa ja no te remei,si no t'agrada hauràs de fotre el camp i refundar el teu pais fantàstic a alguna illa deserta. Allà manaràs tú i faràs el que voldràs.

Bon any també per tú

Anònim ha dit...

Cada año estamos peor en este pueblo llamado malgrat de mar de los cullons como puede estar una regidora de sport mas gorda que el copon de regidora de deporte nos quitemos al vinyolas de ceporro con las cervezas y las patatas fritas i colocamos a la mas gorda de todos los candidatos que imagen para los mas peques haz deporte que yo me como tu bocata. Anna ceporra que tengas un buen año con tu secta ppoe i compra vino para el marcelo ah a la aubanell un tanga rojo de hilo que ya tendra tiempo de estrenarlo.

Anònim ha dit...

L'últim comentari tranquilet e, no voldràs començar l'any tal com el vas acabar nostre amic....
Tots sabem qui ets, així que demano que vigilis les teves paraules.

Anònim ha dit...

...o te enviamos las fuersas de seguridad del estado en que nos encontramos con las boyonetas caladas.

Anònim ha dit...

20:56 tu eres muy listo o muy tonto del ojal seguro que eres del clan ppoe o bufon del jefe de los monosss sopla flautasssss si sabes quien soy dilo y seguro que te contestare payasete feliz 2012 infeliz.

Anònim ha dit...

Queridos amigos,
soy un emigrante que vino a Malgrat hace mas de quarenta años. Le debo todo a esta tierra.ESTAN DICIENDO muchas mentiras de Catalunya.
Me da asco que critiquen una tierra que nos ha dado trabajo y posibilidades de llevar la familia adelante. Mis hijos i nietos hablan y escriben el catalán. Estoy muy orgulloso de ello, aunque yo no lo escriba -perdonen- por culpa del fascismo. Nunca he tenido ningún problema al contrario todo han sido palabras amables de este pueblo catalan tan noble y educado.

Hay que ser borde -con perdon- para hablar mal de esta tierra. Creo que los politicos catalanes deberian pedir la independència, pues nos estan quitando toda la riqueza, i encima nos insultan i desprecian. Pero el dinero si que lo quieren para malgastarlo en trenes que no llevan pasajeros, aeropuertos que no tienen aviones, ... etc.
No puedo entender tampoco como los partidos politicos que llevan la C de Catalunya no defiendan los intereses propios y se fijen mas en preocuparse de que pensaran sus hermanos de Madrid. Yo siempre vote Socialistas pero, nunca mas lo volvere hacer. Son unos vendidos i lo hacen todo para complacer a sus jefes inmediatos. Y otro ejemplo muy claro es la alcaldesa de Malgrat. Es la persona mas despota i dictatorial que he conocido en mi vida, peor que Franco!. Solo si le ries las gracias a ella i su sequito seras bien visto. Si no despidete de todo y lo digo con conocimiento de causa.
Y no quiero perder mas tiempo con esa mujer que por cierto es calcada a Rita Barbera...alcaldesa de Valencia.. lo digo por lo ancho de los trajes... me quiero centrar en el problema gordo que tenemos en el presente y que se llama crisis.
Echadle huevos, yo el primero, y a por la INDEPENDENCIA DE CATALUNYA. Por el bien de los hijos y su futuro.
Muchas gracias.

Manuel G.

Anònim ha dit...

Catalans sense tolerància?

Amb dos collons, molt bon i ben escrit. Catalunya és terra d'acollida, terra de bona gent .....

Menys la que sobra (entre la qual hi ha alún català/na feixista malgratec/a)

Molt bon escrit noi. tot el meu suport. Un català nat a Malgrat de Mar fa 44 anys i que ara viu a fora...

Anònim ha dit...

19.07 nadie critica a catalunya si no a los anormales que hacen el indenpendentismo duro i puro al igual que los de madrid fachas i lo mas triste esque los independentistas sean hijos de emigrantes nacidos a qui los gonzales,los heredias i etc au.

Anònim ha dit...

Com diu l'anònim 17:46 i amb molta raó, és extremadament vergonyós que un poble designi per preservar i enaltir els nobles valors de l'esport a una persona que d'esport no en sap ni un borrall, no n'ha practicat mai cap ni té cap qualitat per gestionar una àrea com aquesta. Quina trista imatge pel poble. De tot plegat en podem deduir que qualsevol pelacanyes o bordegàs està suficientment preparat per fer de regidor.
Estem parlant de servei al poble a través de la política o senzillament de prostitució del concepte servei?

Malgrat, que malament et veig!

Anònim ha dit...

Malgrat esta ple de nenazas que molt en parlen i despres res!!!!!

Catalunya es i sera per sempre SPAIN.

Com disfruto veient a catalans suan la semarreta de la selecció espanyola!

aaaaaaauuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ves-te comprant la Biblioteca del Real Madrid en black & white i les obres completes de les gestes de Mourinho amb pròleg de Di Stéfano, aquella amb la que et regalan una reproducció del bombo del Manolo pintat de rojo y gualda con toro incorporado, per seguir fruint dels grans èxits esportius de l'Imperio ecspañol.

Això se t'acaba, el període colonial toca a la fi, tu i els pocs que queden com tu teniu els dies comptats. Fins i tot, de fa temps "en Flandes se ha puesto el sol" i tu, dormint a la palla.

La immigració és la solució al teu problema, sempre podràs venir en condició de turista si allà "al pueblo" aconsegueixes reunir uns quants estalvis, Machote!!!

uuuuuuuaaaaaaaaauuuuuh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

6:44 tu DNI que pone??? cateto con esto ja no tedic mes un petonet makuuuuuu porcierto quiero recordarte que tegobierna la vega de extrema dereta espanyola no te olvides que ni es erc ni ciu ppoleeeeeeeeeeeeee.

Anònim ha dit...

Según malgratconfidencial.cat dice que los padres sequejan por la recojida de cartas alos reyes magos por ser dia laborable i digo jo si los reyes no existen i tampoco hay trabajo de que nos quejamos!!!!!!!!!sacar a los niños a pasear i ver malgrat envezde estar en la cama cullonnnnn.