dissabte, 6 de setembre del 2008

Vergonya regidors, vergonya!!!

Ara fa vint-i-set anys naixia al nostre poble i de la ma d'un grapat de visionaris enganxats a les noves tecnologies del moment, el que amb el temps s'ha convertit en la vergonya de les vergonyes més descarades que l'actual ajuntament està gestionant, una ràdio que han convertit en ràdio Conxita “para escuchar si algo le pica” i usar-la com a principal eina d'enzització i d'alienació mental del poble, com sinó s'explica que en plena era digital, ells, els de la ràdio, encara gravin els Plens en cintes de cassette -pagant l'ajuntament- i siguin capaços d'oferir el so d'un Ple com si ho fessin des de la cuina d'un hotel, que dir de la transmissió via internet que no varen gosar emetre i ja van dos Plens seguits sense fer-ho. Qui paga aquesta merda de ràdio? Quan ens costa als soferts contribuents? Quants lustres hauran de passar encara perquè la nostra ràdio es pugui equiparar amb una ràdio Marina, per exemple? De fet, aquesta ràdio va néixer, com veiem a la fotografia, sobre un llit, lloc d'on no s'ha mogut en tots aquests anys i on segueix afectada d'un càncer en fase terminal sense tractament possible mentre mamin els que mamen. Com deia un ex-president, “Són una colla d'incompetents”. Un cop més, lamentable tot plegat!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Si tens temps per escriure aquestes bajenades, també en tindras per mirar la graella de programes i la gent que col.labora amb Ràdio Malgrat.
Ells també mamen? o en disfruten d'estar-hi (malgrat una dedicaciò de temps de la seva vida cotidiana)
Has preguntat als molts oients de "a tota hora" que els sembla la nostra ràdio? ... o t'has limitat ha fer de "vox populi" el que pensa el teu recremat cervell de gós pataner ...
Per cert .... saps quina es la graella de programaciò?, o ... tan sols escoltes el que de totes totes tú ja estàs predisposat a esser contrari....
Mirat primer tu, i despres "intenta" comprendre que, PER SORT, no tots els que escoltem Ràdio Malgrat tenim l'estòmag amb un bilis pudent i fastigòs com el que deus tenir tu .. i que fem servir més allò del seny que no la rauja.
Apa
I .... veus que es "gloriós" dir cosetes aixi amparat amb l'anonimat?
Salut!!

Anònim ha dit...

felicitats anonim de les 14:31, si tothom es manifestes , es veuria i es sentirien molt poc els gossos petaners. la radio malgrat funciona be i a mes amb llibertat, jo tambe hi he col-laborat alguna vegada. no te un 10 perque tot es millorable, pero jo l'hi dono un 8

Anònim ha dit...

anónims de les 14.31 i 14.53:
Ningu absolutament ningu dubta de la vostra voluntat de fer bona radio, de la vostra dedicacio, entrega, constancia i ganes de que les tasques que desenvolupeu es molt constructiva i positiva pero no hem podeu negar que en els plens munincipals desde fa uns mesos sempre es cola un virus radiofonic que fa la gitsa, es dir, com pot ser que durant els derres plens no es senti be la radio? quina casualitat no? nomes en els plens...
Persones com jo que ens agrada seguir-los per radio ja que per questions de feina no podem assistir-hi ens troben amb aquest problema que ens fa voltar la mosca rera l'orella, i quina mosca...

gràcies i endavant amb la radio, que no vull pensar malament espero que sigui de tots i dic tots els vilatans pensin o no com la jefa eh Creus?
On hereu al sopar de l'arbreda i els actes commemoratius...?
En canvi una emisora com Radio Marina que es de Blanes si que era present a l'acte recollin declaracions. Aixo si que es una radio plural i imparcial que es lo que ha de ser una emisora munincipal pagada amb els diners de tots i totes pensin o no com el equp de govern.
Nomes faltaria....!

Raspberri

Anònim ha dit...

parlant de anonimats, tant anonim ets tu... el de las 14:31, com el teu amic de les 14:53. Si esteu tant convençuts del que dieu, no veig inconvenient en firmar amb el vostre nom.
Malgrat tot, no esta diguent en cap moment que tota la programació sigui dolenta, el que diu es que només s'escolta una veu i aixó es com tornar a la epoca franquista. Per desgracia Malgrat no es l'unic lloc on passan aquestes coses, mireu si no el que está passant a Tordera. El medi al servei del poder. Potser el que esta malalt i de debo es la nostre democracia i no es curará si no parem aquests abusos.
I be seguin la linea... tambe firmaré anonim...

Anònim ha dit...

Demanar a la gent que signi amb le seu nom a un blog anònim és bastant insòlit, no? Jo també penso que la ràdio de malgrat "necessita millorar", que hi ha algú que des que té el lloc segur no s'ho mira com abans, que hi ha molt de marro. Sobre el tema dels plens, m'han dit que el que passa és que el psc es grava un dvd des del mateix aparell i fa interferències. No sé si és veritat, però per si un cas es podría preguntar i demanar còpies.

Anònim ha dit...

Ei anònim "17:30"!!... sòc el "14:31" (jajajajajaja que bó!!)
Faig un copy paste de les frases que m'han fet esclatar i .... tu mateig!!
"De fet, aquesta ràdio va néixer, com veiem a la fotografia, sobre un llit, lloc d'on no s'ha mogut en tots aquests anys i on segueix afectada d'un càncer en fase terminal sense tractament possible mentre mamin els que mamen. Com deia un ex-president, “Són una colla d'incompetents”. Un cop més, lamentable tot plegat!"
Maco oi? ...
Jo tampoc escolto programes que es fan a Ràdio Malgrat i no per aixó "embruto" a "el" o "la" que fa dits programes ... entens?
I vinga va home (o dona) ... dexeu-se de blogs anònims i fem les coses ben fetes.
(ara hauré camviat de 14:31 a no sé quin nou nickname ... es divertit, ja veus)
Salut ... i ..... calmaaaaaa, que tot vindrà (les millores hem refereixo, com a qualsevol llar)
Apa
NOTA:Ah!!, per cert ... jo no tinc res a veure en cap grup polític de la nostra vila ni hem mou cap interes particular per el tema.

Anònim ha dit...

Quan queda reflectida la realitat escriuen els de sempre insultant sense donar arguments de cap mena, sempre sota l'anonimat. Quan una cosa pica vol dir que hi ha alguna malaltia.
També escric com anònim, en aquest municipi és l'única manera en que es pot fer.
Salut, visca la democràcia orgànica a que us recorda?
Salut a tots i totes els que voleu una democràcia.

Anònim ha dit...

Anònim nº.1
Aquí ens importa una merda l'autoria del que es diu, el que realment ens emociona i ens excita d'allò més, per tirar endavant amb el blog, és el que es diu.

Anònim ha dit...

L'alcaldessa no en va tenir prou amb manipular la transmissió del Ple sinó que al llarg del mateix es va dedicar a tallar els micròfons dels regidors, fins i tot el de la Vega, al·legant ignorància en el funcionament.
No és que la ràdio sigui una merda, no, l'autèntica tifarada és la democràcia (orgànica) que diuen que tenim, més un mercat de compra-venda de voluntats i d'adhesions inquebrantables, de sinistre record, que un espai de trobada i discussió.

Anònim ha dit...

Si els de la ràdio no en saben .... que els incloguin a l´ERE que de ben segur es veurà obligat a presentar l´Ajuntament ara que no entra un duro per la venda del terme a les immobiliàries.

Anònim ha dit...

per l'anonim de les 23:21
El teu és un'altre punt de vista molt més adient, estic d'acord!!