divendres, 12 de setembre del 2008

Indescriptible

Aquí teniu les gravacions, aplicant les noves tecnologies de la informació, de l'últim i dens Ple municipal on podeu jutjar per vosaltres mateixos el nivell de tot plegat. Dir-vos que la gravació deixa molt que desitjar, talment com si del nostre ajuntament es tractes i que amb escreix ens demostren i transmeten dia a dia, Ple a Ple. El públic s'ho va passar d'allò més bé, esperem que vosaltres també.





12 comentaris:

Anònim ha dit...

L'equip de govern està acorralat, fan aigues per tot arreu, paguen el preu que ells mateixos s'han imposat, no s'en surten tot i haver pactat per un grapat d'euros amb el P.P. Només tenen suport dels petanqueros nouvinguts i dels llepaculs autóctons que els hi aplaudeixen tot i surten sempre a primera fila de la foto. Si la oposició segueix fent la feina que ha de fer amb gosadía, aquesta gent tenen els dies comptats, només s'han d'escoltar els plens.

Anònim ha dit...

Son certament matèria d'enderroc dels anys 50. Pur franquisme que pretén anar d'incògnit amb socis d'en Fraga.

Si estirem tots ella caurà!

Anònim ha dit...

si no hi ha res de bo, a la tele,aneu el ple,ès de riure, per no plorar.

Anònim ha dit...

La regidora anna Vega es una poca solta i una inepta sembla mentida que el ppc la tingi de coseyera a personas en tan pocs modos.

Anònim ha dit...

En el fragment nº. 3 la regidora Mérida informa que la Torre de Montagut no pertany a Malgrat i que amb les investigacions que han fet, han descobert que hi han altres bens culturals i patrimonials que tampoc ens pertanyen. Al no haver donat noms de quins bens es tracta em sento molt preocupat per saber quins elements desapareixeran properament del nostre ja menguant patrimoni local. La Pilona, el Castell, la Tordera?

Anònim ha dit...

..Em sembla que no pertany a Malgrat el mateix edifici de l´Ajuntament. Peró amb la patuleia que hi ha a dintre, prefereixen que ens el quedem nosaltres...

Anònim ha dit...

Marcelo el Domingo juega el Salamanca gijuelo tierra de patanegra de cerdos en Girona ira?
Tepuede aconpañar el Tagua.

Anònim ha dit...

Caro malgratotutto:

Ti ringrazio, senza te i malgratensi si troberebero nel buio senza informazione !

Ho ascoltato la prima puntata: monumento Casals e ho allucinato, la sindaca dona Campoy parla comme si fossemo al secolo XIX: monumento = scultura = scultura figurativa = musico suonando (tocant) . Fa ridere quando dice che Casals si apoia dicce lei, nel violino !, comme si il violino fosse un bastone !.

Prego alle autorità di pensare in termini dell'arte attuale, siamo nel secolo XXI !, si possono fare monumenti con altre mezzi che con la scultura !

Anònim ha dit...

che buono: un violino ! forse è un
cutredivarius, comme la sua polittica !

Anònim ha dit...

Caro enzo, che buono avere le tue notizie dal tuo paese, culla di grandi artisti come il nostro paese che bene sai come conto con portentoso artisti capazes di creare opere d'arte tanto emblematiche come la fonte dei coglioni, quello ti tronca, la statua di Zenobia, la torre delle foce gli il parco dei puffi, massimi esponenti questi delle rotte per dove naviga il concetto di arte moderna in Malgrat. Glorioso futuro avremo in considerazione delle prodigiose dimostrazioni di arte che abbiamo, avanti tutto, a fondo.
Riceve un cordiale saluto di malgratot.

Anònim ha dit...

La Torre del Castell està reproduïda al carrer Riu Besòs, a la tanca del Pac Francesc Macià, amb la famosa pèrgola. És la demostració de la supèrbia de la Sra. Alcaldessa, i s'hauria de denunciar la reproducció en ferro d'una torre que no és la real, i potser també demanar comptes del cost que ha significat aquesta reproducció de vergonya...

Anònim ha dit...

Por eso esta la concha en el parque hoy.