dilluns, 8 de setembre del 2008

Matolls, paparres, cargols i flors



Imaginem-nos que aquest any hem anat a passar les nostres merescudes vacances a un poble de la costa atrets per l'oferta de sol, platges, turisme familiar, relax, patrimoni,... i un matí de cel incert tot i que estem a 25 d'agost, decidim, esperonats per la insistència del director de l'hotel on ens allotgem, visitar el parc Francesc Macià perquè ens ha comentat que és un autèntic jardí enmig del poble on el verd i el bon gust floral omplirà de goig el nostre matí alternatiu a la platja. Aquí s'acaba el goig i comença la realitat, entrar al parc i trobar-nos amb el que nosaltres us mostrem aquí, ens confirma en les nostres sospites de que no saben, tot i contar amb una de les plantilles de jardineria més nombroses i ben dotades de l'alt Maresme, ni motivar al turisme per tornar a visitar-nos un altre any complaguts per les bones sensacions viscudes en la seva estada entre nosaltres. Qui es cuida de cuidar el turisme a Malgrat? Sensacional!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest és el concepte de parc bucòlic de la nostra alcaldessa?, pobre gent, no deuen tenir diners per cuidar-ho després de pagar les estratosfèriques factures dels sopars amb ministres, agermanaments patilleros i viatges arreu del món.

Anònim ha dit...

No ho tens ben entès això del Parc Francesc Macià. Jo ho vaig preguntar a un d'aquests guardes-agents civics que hi ha tot el dia per allí i em va dir que no son herbotes, son "plantes autòctones resistents a la sequera".
T'ho asseguro!

Anònim ha dit...

No o teniu ben entes es un parc selvatic, on i podran fer de les seves tota clase d'animalons,tambe autoctons inclosos els de dues potes,tambe i crwixeran lianes per fer saltets alguna mineta.

Anònim ha dit...

I el mosqui tigre també hi podrà campar??
..o més ben dit, La Tigressa de Malgrat i els 8 dromedaris que la segueixen?

Anònim ha dit...

T'equivoques company, en total són set dromedaris i la foca.

Anònim ha dit...

i falta una, la morsa

Anònim ha dit...

Quan s'inauguri la bassa dels cocodrils, vindran més turistes, especialment de la cúpula del PPOE per felicitar a l'alcaldessa que té "el cap i el cor" totalment atrofiats... Algú sap què es pren ...?