diumenge, 28 de setembre del 2008

Posem que parlen de Malgrat




Algú en aquestes alçades de la democràcia encara es creu que aquesta gent que s'anomena socialista els preocupa el poble, els preocupa el civisme, la sostenibilitat, la mobilitat, el benestar de les persones en definitiva o nomes són oficiants sacerdots adoradors del déu diner amb l'únic objectiu personal d'amassar quants més diners millor en el present i impartir promeses de futur pels carallots ingenus (gilipolles) que diuen tenir fe i no raonen per si mateixos?
A Malgrat de Mar, no ens calen ni sarsueles ni comèdies, l'equip de govern en ple ens obsequia sessió rere sessió dels plens municipals, i gratuïtament, amb unes astracanades del més alt nivell aconseguit per un genere en clar declivi i que des de fa molts anys no es veien enlloc. Altre cop som pioners, aquest cop a l'hora de catapultar l'astracanada que representa el PPOE a la modernitat més actual. Enhorabona als artistes, ells són els nostres ídols.

10 comentaris:

Unknown ha dit...

ei hem creat un bloc per denunciar que espanya no t'estima


espanyanotestima.ppcc.cat


visitans!

Anònim ha dit...

P
A
T
E
T
I
C.

Com sempre.

Anònim ha dit...

et vares perdre el fil anterior on es veia el teu retrato.

Anònim ha dit...

fa gràcia que convidéssim a Matas per fer la xerrada dels 25 anys! amb la de casos de suborn que li estan sortint... bon convidat?

Anònim ha dit...

El del blog contra España creo que es un poco IDIOTA si?.
Creare un blog de españa contra catalanes y malnacidos euskeras e promocionare los hornos crematorios los cuales se quedarón gente perturbada como algun hijo sin raices y perturbados para hacer Jabon.
VIVA LOS NAZIS.Pero se dejarón alguno sin quemar.

Anònim ha dit...

Si la Conxita visques a un altre lloc del poble, la riera no s'hauria cimentat. Certament l'única intenció és la de poder especular amb el seu/s terrenys. La seva luxúria no té límit, i això està condicionant la governabilitat i el futur de Malgrat, aquí és on entra en joc la mortadela i les seves misèries.

Anònim ha dit...

Aqui esta la clau,apenes tres cents vots del mes dur i recalcitrant PP,el mes incult i reaccionari del partit.Aixo o diu tot de la Conxita i lequip d'eborregats de l'equip de govern.S'an vbenut per 24000 Euros.Pura mafia son.

Anònim ha dit...

+ carrec de confian i contractes varis pegas&compny

Anònim ha dit...

Quines barbaritats es diuen en aquest bloc deu meu. I ara el de Viva los nazis, que jo, si fos tu malgrtot, treuria rapidament aquest putu comentari del teu magnific bloc. Si ja fa pena, amb aquest comentari, en fa molta més.

Apali!

Anònim ha dit...

Màfia potagia company, per que aconseguir que un grup de gent d'allò més inepte regeixi els destins d'un poble, s'ha de martingalegar molt i molt, sobretot amb males arts. El que tenim.