dijous, 18 de setembre del 2008

De verd a gris i no parem


Alerta Malgrat, els mateixos artistes, famosos per les seves grans creacions com ara:

Anem a la platja passant per Palafolls.

Amb ciment ho tapem tot.

No és ferum, és l'industria química, imbècil.

Santa Rita, Santa Rita que bé et veu la Conxita.

La misteriosa desaparició dels arbres de Can Canpassol.

La Tordera verda era.

Els sorolls de les Harley's amenitzen la nostra vida.

Ni cap rata ni cap marrano, talem Can Feliciano.

Hem borrat el mar del mapa.

Les pedres del Castell només eren pedres.

Etc, etc., entre altres grans creacions que han marcat irreversiblement la nostra vida, ens conviden ara a participar de les fastuoses activitats que es duran a terme la propera setmana arreu de la vila sota l'eslògan “aire net per a tothom”. No tenim cap dubte que ens trobem en el poble dels prodigis on, un ajuntament de fireta especialitzat en farses i estafes, pretén ara, després d'actuar anys i anys com autèntics rapinyaires, conscienciar-nos de les grans virtuts de la sostenibilitat, l'ecologisme i el consum responsable, s'han reconvertit, seguint la moda de fer reconversions, en ecologistes de pa sucat amb oli d'última generació i profetes d'última hora, i és que són molt bons! Les activitats programades, tenen un cost només de 3.500 euros dels quals 2.600 es destinaran a reclams publicitaris, la clàssica piruleta pels assistents, això fa que amb 900 euros per activitats tinguem clar el que ens espera. No us n'esteu de participar-hi, serà un esdeveniment molt gay, una altre de les farses quotidianes amb que aquesta tropa dels duros a quatre pessetes cíclicament ens alegren l'existència.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que el sr. regidor fa anar a esmorçar a la gent de les brigades municipals al magatzem perquè té por que li facin la competència prenent cervessa en hores de feina...Això provoca que els operaris perdin hores de feina i facin desplaçaments que no són gens sostenibles....Algú podria calcular el cost d'aquests desplçaments en hores de feina i en benzina, a més de les emissions de CO2 que suposen de forma innecessària...?

Anònim ha dit...

No cal fer números, en total puja un dineral però no els preocupa gens per que com que els diners no son seus els hi és igual. Ep, que son socialistes, sostenibles, d'esquerra i bla, bla, bla... Estem davant d'un altre escàndol municipal. Uns bevent el que volen anant de bar en bar i d'altres només sucs de fruita.

Anònim ha dit...

Sí, uns tenen carnet del partit i els altres només el carnet d'identitat. Han instaurat al poble un sistema de govern que té més de plutarquia que de democràcia. Algú s'ha preguntat que hi fa en Puignou (ex-banquer) de regidor?

Anònim ha dit...

a tu o vosaltres malgrattots covards que l'unic que feu es enpastifar tot el que toqueu!!!! que fàcil és la mentida i la demagogia escudant-vos en l'anonimat!!! els valents els de la veritat absoluta i tota la gent que us fa seguidisme de aquesta basura que vosaltres en dieu informació!!!! esteu ratllan massa aprop del precipici i podeu caure mes envall de el que esteu!!! jo us convido a donar la cara i si tot el que dieu es veritat no heu de tenir por de res. vinga valents!!! el noi de la mare

Anònim ha dit...

Noi de la mare, investiga si vols què pren la mare...

Anònim ha dit...

home jo ja se que pren la mare!!! potser es que en vols una mica!!! no et o us aniria malament. EL NOI

Anònim ha dit...

malgrattot el teu poema, quan parles de les harleys si va per el fill de la conxi se de bona tinta que ja no la te!!!! el noi de la mare

Anònim ha dit...

Per a malgratot/s:
Si et mossegues la llengua t'etmatzimes. Encara no heu digerit els resultats electorals del 2007 i per això esteu aquí, creant bulos per tal d'intentar desgastar. Temps al temps es veurà qui sou darrera. Encara no és el moment. Encara teniu un any ben bó per seguir, aprofiteu el moment.

Anònim ha dit...

Dons sí Nosokomio, estem emmetzinats i és de la tanta demagògia populista, inoperancia i incompetència que s'escampa piramidalment des de les més altes institucions del poble.
Què hem de pensar després de tenir dos estius, i que poden ser tres al pas que van, barrat i en obres el principal pas a la platja?

Quin interès hi ha darrera el persistent afany, optant pel pitjor dels projectes, de cobrir la riera de ciment sinó el de, en una segona fase, cobrir-lo “bucòlicament” amb fustes i complaure a dos veïns i quatre promotors d'obres?

Tots els veïns de Malgrat nord sabem d'on venen les constants ferums que empudeguen el poble cíclicament, tots menys els responsables de posar-hi remei exigint-ne una inspecció a fons dels implicats.

Santa Rita està sentenciada de mort tal i com es va fer amb el perímetre de troballes romanes i els quatre xalets del carrer de la Vila Romana, son dibuixos de moment el que hi ha, però l'afany de trinxar-ho tot nomes és qüestió de temps.

L'espai del Parc de Can Campassol era un espai de gaudi ombrat per a tot el poble, ara s'ha reconvertit en un solar solejat i sense cap atractiu com no sigui per anar-hi a jugar a petanca.

La Tordera era verda hi això ho sap tothom menys els poca soltes que consideren l'espai i el topònim com a tabú per les seves orelles i actuen descaradament en contra dels principis conservacionistes i medi ambientals més elementals.

Fins quan hem de fruir dels magnífics concerts de Harley's acompanyats de Policia Municipal travessant el poble amb els seus elevats índex de contaminació acústica?

Tant malalts com estaven els arbres de Can Feliciano i ara resulta que han brotat i ramat amb més força que mai. Com s'explica això?

Malgrat viu d'esquena al mar, una realitat constatable per qualsevol persona que no sigui cega. Ni vela, ni rem, ni pesca, ni club nàutic, res de res, només tumbones dos mesos a l'any i para de contar.

La torre del Castell encara està pendent de la retirada dels suports per col·locar-hi la pèrgola de fusta. Sis mesos després d'haver estat denunciat en un Ple municipal, encara no consta com a element patrimonial en el web de turisme malgratenc.

La gent, que no és tonta, pot jutjar per ella mateixa qui és que escampa bulos, mentides i fa demagògia.
Atentament: Malgratot

Anònim ha dit...

miau miaumiau miau!!!amb la soltura que parles deus ser ministre de malgrat nord com a minim. miau miau miau!!! jjejejejejejejej. el noi de la mare

Anònim ha dit...

el noi de la mare, osigui el fill de la sra vega, graciès per les seves paraules tant inteligents,és nota de on be el intelecte.

Anònim ha dit...

A últim anònim:
No sóc jo ki a escrit tot allò, tinc moltes més coses a fer que escriure parrafades aki, axi k no diguis coses k no son veritat.

Jo si sóc en jordi martí, fill de l'anna vega

Anònim ha dit...

i llegir? ok perdó

Anònim ha dit...

Doncs Sr. Martí, és ben curiós que contestis un comentari als 7 minuts justos d'haver-se publicat. Segur que no ets el noi de la mare? per què et dones per al.ludit? hi han moltes mares que tenen fills a l'ajuntament i a Malgrat. Ai, ai. S'atrapa primer un mentider que un coix, oi?. Si la mare et pilla fent escrits a un bloc anònim et tallarà el serrell amb cutex.

Anònim ha dit...

malgrattots a plorar el lavabo!!!el noi de la mare!!!pobre jordi marti!!! ho sento jordi marti aixo es diu danys col·laterals!!! vinga malgrattot que jo ja se qui sou i vosaltres busqueu el noi de la mare!!! EL NOI DE LA MARE!!! A MOLT BE EL COMENTARI ANONIM QUE DIU QUE S'AGAFA MES AVIAT A UN MENTIDER QUE UN COIX!!! JEJEJEJEJE E.N.M.

Anònim ha dit...

Al·ludit?? QUantes sres. Vega hi ha a l'ajuntament, i si posen fill de la Vega, ki ha de ser?? si és k....
a mi i la nostra família dexeunus en pau, ni ens nombris.
Apa siau!

Anònim ha dit...

Jo ja m'he perdut, algú pot rebobinar-ho o es tracta d'un diàleg marxista?

Anònim ha dit...

El q passa que el Malgratots akests q solament feu q desinformar a la gent, fa el q fa sempre. PIXAR FORA DE TEST. En seguida acusa a qui no te q acusar. Es a dir a tret una super informació d'on no en hi ha. Q es l'únic q sap fer. DESINFORMAR!!!

EL NOI DE LA MARE

Empestats ha dit...

Aprèn a escriure