dimarts, 23 de setembre del 2008

El nostre Sant PPOE que està als llimbs



De la mateixa manera que cap malgratenc de pro ha de perdre's cap intervenció pública de la nostra més emblemàtica regidora Ana Pega del PP fent ostentació als quatre vents de tot el seu valor i valors personals, tampoc cap español de pro o de contra, però sempre per força, pot deixar de visionar aquests vídeos on una emblemàtica autoritat del partit que té la paella pel mànec i que ha estat elevada a l'altar del ministeri, mostra al món les seves poques vergonyes a l'hora d'assumir tasques que la sobrepassen anant i tornant, clar que, en ambdós casos dels que parlem, es tracta d'opcions personals d'altruisme, esperit de servei, abnegació i responsabilitat cívica. Com sinó?
I així ens va i així anem fent, amb el patric patrac sedatiu i constant, pel pedregar de la vida.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

je je , identic a una que jo me se

Anònim ha dit...

Ana Pega no és Ana Vega no t'equivoquis.

Anònim ha dit...

hui, no, no és pas la meva intenció.

Anònim ha dit...

http://incidenciesdemalgrat.blogspot.com/

MALGRATOT ha dit...

- Ho sentim, no sé on devíem tenir el cap.

- Incidenciesdemalgrat volem fer un tast del teu beuratge, de moment, pinta bé, encara que així: "incidències d'un poble" pintaria encara millor, perquè pel que és per incidències el poble les ofereix a l'engròs.

Anònim ha dit...

No us enmoïneu que quan governi ERC això enlloc de fer patric patrac ferà Patim Patam Patapum i ens quedarem tots bocabadats. Si a casa seva els va com els va imagineu-vos governant tot solets. I de càrrecs de confiança no us dic més. Només cal veure com tenen els càrrecs de confiança a la Generalitat, això sí que cada mes paguin republicanament.

Anònim ha dit...

juas, juas i juas. quina gracia fas noi.

Anònim ha dit...

tu MALGRATTOTTTT!!!! fotet amb els de sempre que si no aixo esta mort!! pots començar per la conxi i acbar per en vinyoles!!! va que els teus amics ho estan esparnt!!! va tonto!!!! escolta la noia de la mare de treballa?? tu que ho saps tot.el noi de la mare

Anònim ha dit...

tu al.lucines

Anònim ha dit...

Alerta malgratots, intentar raonar amb un sabatot o una palangana pot provocar lesions cerebrals irreversibles a més d'una pèrdua de temps notable, passeu d'ell, el que busca, i no farem, és que censurem els missatges. Aquí hi ha barra lliure fins i tot pels tarats mentals en fase al·lucinatòria aguda.

Anònim ha dit...

jajajajaj!!!! el millor que he vist en molt de temps!!! tarats mentals en fase al·lucinatoria!!! jaajajaj!!! la censura dius!!! si els primers que haurieu de star censurats sou vosaltres!!! pero no d'ara si no de temps enradere. saps que tens rao!!! ja no escriure mes!! un petoi una abraçada guapos i VALENTS

Anònim ha dit...

He vist ahora mateix un payaso montado en una bicicleta haciendo montabike con la camiseta de los terroristas catalanes. Pobre idiota.
Y con el sol que hace y gafas de sol que pena de tio.

Anònim ha dit...

Bon vent i barca nova, navega cap al sud, cap als teus orígens.

Uf, quin descans!!!!!!

Anònim ha dit...

Molgratot el teu propi èxit serà el teu fracàs. Temps al temps. The son's mother is riding again!