dimecres, 24 de setembre del 2008

Qui mana mana


Fins fa pocs anys era només a l'estiu que els veïns d'uns pocs carrers de Malgrat havíem de suportar que de tant en tant, excepcionalment, els vidres i les parets de casa seva tremolessin per l'acció de les ones sonores. Ara ens passa cada setmana de l'any. ¿Gaudir d'un dia tranquil a casa després d'una setmana de feina? ¿Gaudir d'una música o d'una pel·lícula? Més val treure-s'ho del cap i resignar-se, perquè qui mana mana, i al nostre poble, pel que veiem, mana molt, encara que fora més escaient dir que mama més que mana, mama d'un sou indigne pel que fa, fent veure que a ell, el màxim responsable de posar aturador a tanta disbauxa acústica no només no l'afecta i l'ignora sinó que perversament l'instiga quan repetidament permet que centenars de Harley's es passegin pel nostre poble flanquejats per la policia municipal, la seva particular escorta pretoriana, que fidel a l'alt sentit jeràrquic del cos troba d'allò més normal de protegir a tota aquesta colla d'energumens amb les seves motos triplicant els nivells màxims permesos de les perilloses turbes perplexes al seu pas, sense imposar una sola multa a l'alt grau d'incivisme i de bretolada perversament planificada que això representa, es clar que, un altre estiu com aquest no es repetirà un cop entri en vigor la nova i repressora ordenança de civisme elaborada per les més altes personalitats responsables del desgovern que patim. O no?

13 comentaris:

Anònim ha dit...

clar, conque el nen de la mare també en té una. No fos cas que es poses a plorar.

Anònim ha dit...

val. Llavors ja no es poden fer trobades de motos? Tots amb bicicleta? Va malgratot, ja postejes per postejar. Hauries de mirar una mica el nivell dels posts company.
I harleys harleys, lo que eren harleys poques n'hi habien.
A mi les matinades dels grallers em toquen els ous, i molt. Pero no faig un post ni em queixo.
Apa, tot esperant el teu seguent post amb candeletes i amb un clinex al costat.

pescamalgratjaviguerra ha dit...

Eso es mentira a mi hijo los monitos en un solo dia le pusierón 5 denuncia, osea de juzgado de guardia porque en Malgrat hay que hacer caja mandados por los de arriba.
Un besito para los aludidos.

Anònim ha dit...

1- La Harley te un soroll q esta patentat i crec q es de dificil multar un soroll tant bonic com el d'una Harley!!
2- Me gustaria saber de q son las 5 multas q le han puesto a tu hijito, pq las motitos (49cc) es si q es un ruido, y creo q la policia sigue a las motos q hacen bastatnte ruido.
3- Per un dia de concentracio de Harleys que facin (q solament varen passar per la Avda.Costa Brava de banda a Banda), i q crec q es demanen permisos o es posen en contacte amb la policia per fer-los saber la ruta que fan. No crec q molesti tant com el q fan d'altre gent fent escrits, manifestacions amb caçoles i d'altres instruments durant varis dies. Ja us comenceu a semblar als pixapins.

mac ha dit...

a mi les Harleys no m'agraden, fan massa remor i contaminen.

Anònim ha dit...

El probleme del soroll de les motos durant la nit, és insopotrtable en certs carrers de Malgrat.
Principalment són els ciclomotors més petits que fan un soroll estrident i totalment fora de lloc.
A més, a altes hores de la matinada els carrers rectes i llargs serveixen per fer veritables curses.
I tot aixó es multiplica per 10 els caps de setmana.
Hi ha moltes queixes dels veins a L´Ajuntament i trucades a la policia, peró ningú hi posa remei.
N´estem fins al monyo dels areplegats de les motos i de la passivitat de les autoritats!!

Anònim ha dit...

Ara la prioritat és justificar l'espaterrant nou pla de viabilitat i la inversió feta en equipament per fer els control de velocitat, més endavant la justificació serà que amb el nou complex de tir no els hi queda temps per controlar els sorolls cada dia en augment però que sembla ser esperen que ens hi anem acostumant poc a poquet, sense traumes. És que no paren de vetllar pel benestar dels ciutadans, necessiten més personal urgentment i el Valentín dos càrrecs de confiança nous per poder donar l'abast a la ingent tasca que se li va acumulant.

Anònim ha dit...

Que us penseu que el poble te que ser com un BALNEARI o q? Q si soroll, que si contaminació, q si ara això que si després lo altre. Sou tots una colla de toca collons tots plegats. Solament sabeu que burxar i burxar. Pq no intenteu ajudar i deixar de molestar, pq potser molesteu més vosaltres que las dichosas motos!!

El noi de la mare!!

Anònim ha dit...

Xupa, xupa .... .. ....!!!

Anònim ha dit...

Excel.lentíssim i enteradíssim, noi emmarat:

Com a ciutadana que sóc, estic complint amb el meu deure -i com jo, molts altres malgratencs- quan posem en coneixament de les "autoritats" el desgavell progressiu de sorolls nocturns que patim.
Qui no cunmpleix amb els seus deures (i pels que cobra) és l´autoridad.
O és que quan reclames que ens posem a "ajudar" vols dir fer nosaltres mateixos de policies si és que aquests no hi arriben?

Potser, qualsevol nit d´aquestes posarem una tanca amb un senyal de direcció prohibida al capdemunt del carrer... i que s´organitzi un bon follon!

COLLA D´INEPTES.

Anònim ha dit...

Iros a tomar por el culo pandilla de payasos y si no dormis follar por la noche. Ah que la dona te mal de cap o esque alguno sela a picat abant?.

Anònim ha dit...

Això és el que hauries de fer, aplicar-te el "cuento", a veure si et passa la mala llet de mal fol... que tens. Però fes un combinat, fes-ho, i tal com tu dius, "por el cu...", a veure si així se't tapa la boca.

Anònim ha dit...

Tean puesto los cuernos y eso duele eh...