diumenge, 29 de març del 2009

Xa-la-la-la-la i Olé!


Res hauria d'impedir que, a semblança de Torredembarra, nosaltres també pugem, aprofitant el regal desaprofitat que representa tenir La Pilona al nostre municipi i a fi de donar-li una utilitat i treure'n un rendiment, instal·lar-hi un toro d'Osborne ara que estan essent vilipendiats i eradicats del nostre territori per part del malvat escamot terrorista Timbaler del Bruc. Que no pagaria un turista espanyol comme il faut per delectar-se d'un dia de platja acompanyat d'aquest símbol identitari tant totèmic i tant d'ells. Si l'escultura de Bartolozzi està realitzada a partir de l'alfabet grec, alfa i omega, nosaltres aquí tenim de l'alfabet llatí aquestes tres lletres de tel·lúric ressò com són, O, L, É, que donen sentit idiosincràtic i aglutinen el més profund sentit d'identitat espanyola així com el tarannà desinhibit, entusiàstic, franc i participatiu dels nostres integristes governants. De tirar-se endavant aquesta nostra altruista proposta-dibuix caldria fer-ne un estudi en profunditat del projecte i que donades les seves característiques, no dubtem que comptaria amb la col·laboració financera desinteressada i il·lusionada del PSOE, del PP, de les FAES i fins i tot de la COPE, per tant no és agosarat de pensar que, amb tantes aportacions, el projecte sortiria de franc al poble alhora que catapultaria a la nostra modesta i empantanegada industria turística cap a un futur de meravelles i de beneficis estratosfèrics incalculables per enveja de pobles veïns i tot això sense necessitat d'acollir-nos als segells de qualitat, d'excel·lència, de turisme familiar, ni propostes d'escoles d'idiomes ni res de res... amb el que tenim, sense reformar res, amb tot el “cutrerio” patrimonial nostre, aquestes ingents gernacions de futurs turistes ja en tindrien prou per passar un memorable dia d'èxtasi místic a primera línia de platja tot escoltant la catatònica programació de l'incomparable emissora, Ràdio Malgrat, la seva! com si diguéssim.


12 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
MALGRATOT ha dit...

Havíem oblidat dir-vos que el tema musical que adjuntem està especialment dedicat a la senyora Concepció, irreductible admiradora del conjunt que tant va excel·lir i marcar la vida d'alguns cap allà els anys 60.

no va ser un raig, sino una llarga exposició solar ha dit...

De ben segur aquests efectes secundaris deguts a raixos de sol
presos amb desmesura per l´esmentada Concepció hauríen de ser estudiats amb prefeència i deteniment per part de la Fundació més solvent que tingui el PSOE per aquestes temàtiques.

Anònim ha dit...

Suposo que les barques que estan voltant a pilona i toro són les de la guàrdia costera local, vigilant que no vingui el comando timbaler...o clavant multes per aparcar a la pilona?

Anònim ha dit...

És admirable constatar que mentre uns tenen cultura, gust, patrimoni i futur, d'altres estan condemnats a passar vergonya aliena per culpa dels seus dirigents. Malgrat n'és el paradigma clar d'un poble sense futur.

Anònim ha dit...

Marcel que tu no saps nadar,tic,tac,tic,tac

Anònim ha dit...

je je, ja m'ho imagino, la canço.. la vaca burra amb bikini i menjant donutss

Anònim ha dit...

nedar i guardar la roba ! això és el què cal ,i no llençar-ho tot per la borda, que és el que passa en aquest poble!
tot se'n va a la deriva...

Anònim ha dit...

Anda que si metes al Marcelo, la gorda y la otra gorda se unde la barca y los tres cerditos tienen que ser rescatardos por la Guardia Civil de Costas, tic tac tic tac.

Anònim ha dit...

Hi havia un projecte d'una escultura de 6 metres, d'un miner (símbol de la era minera de malgrat i en relació amb la pilona) amb una mena de far al casc; que al final no s'ha dut a terme

Anònim ha dit...

Perque esta amb la Vega i no pasen per las mines.

Anònim ha dit...

¿No fotis que la COPE patrocina a la gorda de las FAESna que esta gobernado en Malgrat?
Conxa se sabia que tu partido es mas de las faes que del capullito.