divendres, 6 de març del 2009

God bless Malgrat

Un any i mig desprès, els escocells segueixen igual.


Aquí teniu la patètica xerrameca de la "namber guan", també coneguda com la "más mijor" -què hem fet, oh Senyor! per mereixer tanta ignomínia?-, exposant els seus suats criteris de racionalitat medi-ambiental així com les seves fermes conviccions de participació ciutadana amb una transparència meridiana i que fa feredat escoltar-ho, sense equívoc ens mostra, un cop més, quin és el seu nivell d'esperpèntica demagògia que res té que envejar a la d'un Bono qualsevol. Com diu l'autor d'el meu gos i jo en el seu bloc, "God bless Malgrat", perquè molta falta ens fa tenir una ajudeta divina davant tanta prepotència i irracionalitat terrenal espanyola.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu malgrattot perquè no contes tots els arbres sembrats al llarg d’aquests anys i ens en fas quatre cèntims tu que en saps tant i estàs tot el dia voltant segur que no et costa res fer-ho. Així tindrem una referència per veure la destrucció massiva que en fet els nostres governants en tot aquest temps! S’ha et gira feina! A no que tu això no ho faras que tu estàs aquí per criticar. Lo llanyataire de balaguer

Anònim ha dit...

Mes que llenyataire sembles el morrut de Mollet.

Anònim ha dit...

Us recomano una web molt clarificadora sobre com han actuat manipulant les condicions electorals els socialistes a Euzkadi per poder fer fora al PNB:

www.cronicadeunfraude.com

Anònim ha dit...

Aquesta dona tot ho enten com ella vol. En fi, esperem que arribi rapid el 2011 i sorti de la poltrona.

Anònim ha dit...

No se de que us estranyeu sobre l'actuar dels socialistes al País Basc. És el que fan a arreu. Anul.lar, dividir, menysprear, reduir qualsevol cosa que faci olor a nacionalisme. No vau veure ahir que ràpid van escombrar amb el PP la moció del dret a decidir. Després direu que no tenen projectes comuns. Vaja si els tenen!.

Anònim ha dit...

Alguno hablais porque teneis boca, porque lo de que la Conchi corte arboles pues como si corta todo el pueblo y tiene leña para la llar de foc y que si la mitad de vosotros no regais las macetas de casa.
Dedicaros hacer una oposición fuerte y camviar los frikis que hasta el momento haveis presentado.