dijous, 12 de març del 2009

No volen titulars, doncs té!


Aquí teniu l'última gravació, Escola oficial d'idiomes, del Ple municipal del passat dijous ja que les que falten, del punt 1 al 8, no tenen cap interès per ser de pur tràmit, com ho serien tots els plens ordinaris de no portar incorporades les oportunes i elaborades mocions que presenten els diferents grups municipals per a ser literal i sistemàticament trinxades per molt raonades que aquestes siguin i per molt que puguin beneficiar al municipi, ja se sap, aleshores no poden posar-se les medalles d'haver estat els impulsors d'aquestes iniciatives, ells a la seva bola ja que la piconadora del nou a vuit els hi funciona a la perfecció. Lamentable que la regidoria anomenada de Cultura, més que cultura li escau el qualificatiu de cultureta per la seva restrictiva visió del terme, no cerqui titulars, ells fan bondat i no s'indisposen amb les autoritats superiors, el seu servilisme a l'escalafó és absolut, en tenen prou en “treballar” pels fastuosos agermanaments, per mantenir -com si d'una COPE és tractes- Ràdio Malgrat, pels certàmens literaris -Zenobia C.-, per les beques Vila de Malgrat -als amics, clar-, Els Pesolets i Cal Arnau -autèntics pous sense fons de centrifugà diners-, matinals, teatre i concerts -d'espectacular èxit tots ells-, vergonyants, per sectaris, Butlletins municipals... Ho tenen molt clar quan diuen que una cosa és fer demagògia i altre tenir responsabilitats de govern i, afegim nosaltres, altre d'autèntica vergonya és la malaltissa obsessió d'aferrar-se al mànec del paraigua per seguir en el sou i actuar com un real i eficient aspersor d'incultura municipal. Anem bé amb aquesta tropa, ens volen a tots enzes funcionals i en això treballen, perquè en cas contrari no servirien ni per fer d'oposició.


15 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja els voldria veure jo aquests servidors dels afers públics a l'oposició. Està per veurer els dies que duraríen al servei dels malgratencs.

Anònim ha dit...

Escolto la gravació i l'Aubanell diu "plantegin si és la millor ubicació Malgrat". Què te contra Malgrat aquesta dona?. No som una bona ubicació?. És millor Pineda o Calella? o Santa Susanna?. Lamentable.

Anònim ha dit...

La sra Aubanell va casi tots els dies per el carre ramon turro anb la bici en contra direcció.

Anònim ha dit...

En Valenti ho evitarà, segur, igual que els vehicles policials per damunt de la vorera...És el mal del poder.

Anònim ha dit...

Que pasa amb el de nuevas generaciones del PPMalgrat que loan echado hasta de Mataro? El proximo es el del mercedes el Marcelo Gomez.

Anònim ha dit...

Aquesta dona és retrógrada,diu sempre que no, encara que la proposta sigui vàlida. No s'hi va oposar a la ajuda económica dels "petanqueros". Gent d'aquesta mena haurien d'arraconar-los de la gestió municipal.

Anònim ha dit...

al del anonimo de 17:21 me parece que solo le interesa parte de la pelicula, no lo han echado de mataro a ver si te enteras

Anònim ha dit...

I la poli tampoc va per la vorera, no? Que ho hem vist tots, xaval, van al taller de la renault per davant del xino per damunt de la vorera i contra direcció. I encara no els han multat, ni tret punts ni fet fora de la policia...seguim esperant...

Anònim ha dit...

El del anonimo de las 21,09 le tengo que decir que amas a mas de echarlo de mataro lo an echado de la la junta de cataluña y le an obligado de dimitir como presidente de nuevas generaciones de malgat de mar,este joven es el que les sacaba las castañas del fuego en la radio y en los plenos.MARCELO te has quedado sin el que te hacia el trabajo sucio pero no te preucupes para guarro y enbustero ya estas tú.

Anònim ha dit...

Se han quedada sin el intelectual del partido, que pena, pero no debeis preocuparos que por intelecto queda el de la Pega, fenómeno sobrenatural i extemporal reciclado a puro ocio pol morro.

Anònim ha dit...

Marcelo ten cuidado de que la fabriqueta que tienes en la calle escuelas y la de calle libertad no te pase un ispector de trabajo porque si no, no te salva ni el que jodio a la Sra Serra por muy Gomez de liaño y primo que tengas en la audiencia nacional.
Hazme un favor a mi y a tu partido y sobretodo al Sr Rafael alque ledeveis los alquileres de buestra istancia vete del partido o te hecharan por cerdo y marrano.
Ahora vas y medenuncias a tu primo el de zumosol so PAYASO.

Anònim ha dit...

Aquí hay mucho donde escarbar.

Malgratot, investigad porque han echado al chico de los recados de nuevas generaciones

Anònim ha dit...

No cal investigar gaire, segur que el motiu es deu al fet d'haver-se adonat que en un partit de militants mononeuronals, algú amb la neurona atrofiada els posava a tots en evidència. Té mèrit haver detectat la disfunció de l'individu en qüestió a temps per evitar l'empitjorament del conglomerat PP.

Anònim ha dit...

Potser aquest element el veurem contractat com a persona de confiança de la Vega i la Campoy properament.

Anònim ha dit...

Este ejemplar en especie de exticcón sellama Eric Romagueras con el regidor de sport.