divendres, 20 de març del 2009

De passeres i meravelles


Bucòlica passera Campoy

- Estira, estira fort, ai, ai! Narcis que caic, que caic! Aguanta una mica que quasi bé ja ets dalt, així, així, veus com sí que pots!

- Uf!, ho veus dona com sí que es podia pujar i accedir al passeig.

- No entenc perquè és tant complicat accedir-hi si fa dies que no plou?

- És que son tots una colla d'inútils, no té cap altre explicació.

Aquest diàleg escoltat a peu d'escenari dels fets, deixa ben clar quin és l'estat d'ànim i el parer de molts dels ciutadans que pretenen fer us del passeig de Llevant un diumenge qualsevol.

Després de fruir durant anys de la sensacional obra d'enginyeria avançada coneguda com “passera Coromines”, repensada i modificada per obsoleta al cap del temps per obra de l'insigne regidor Viñolas, ens trobem de nou amb una nova mostra d'astúcia de cara a enfilar l'estiu que s'apropa amb una nova versió de passera, encara més agosarada que les anteriors i que, al ser de fusta, creiem que aporta plasticitat, elasticitat i sostenibilitat alhora que dota l'espai d'un caràcter bucòlic, molt necessari com sabeu, a parer de l'alcaldessa, a més de ser molt barata. I mentre tant, un any més, seguirem mostrant al món quin és el nostre exclusiu i refinat concepte de turisme familiar i d'excel·lència.

Vaja!, per llogar-hi cadires i riure fins a l'extenuació.

Passera Coromines

Passera Viñolas

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú sap la postura de l'associació de comerciants MALGRAT CENTRE, sobre el futut tancament, es a dir, peatonalització del tram del carrer del Carme?

Anònim ha dit...

S'han baixat els pantalons i el que faci falta. L'actual junta son els portaveus de l'equip de govern de l'Ajuntament. Ja m'agradarà veure quants membres de la Junta actual formaran part de la llista socialista a les properes eleccions.

Anònim ha dit...

És a dir, que els han comprat amb promeses i dibuixos?

Anònim ha dit...

i amb subvencions, en tenen més que altres entitats. I això que la seva és una finalitat de lucre. Vergonya! Carles Jimenez dimissió!!!

Anònim ha dit...

En relación a lo que dice el anonim de hoy 22 de marzo del 2009 que dices cosas en su escrito com por ejemplo Vergonya! Carles Jimenez dimissió!!! Yo creo que el señor Jimenez no tendria que dimitir és un buen tio si tu anonim quieres que dimta antes de dicir esto deberias ver las cosas que el a hecho por el comercio del centro de malgrat que estas cosas como ferias de inviernio y primavera entre otras cosas nunca se habian hecho en malgrat centro esas cosas solo sean echo con los presidentes de los comerciantes Francesc Cano Y Carles Jimenez y la ayuda de todos los comercios associados y miembros de la junta de l'associació de comerciants malgrat centre o sea que no digas Vergonya! Carles Jimenez dimissió!!! si antes fijarte lo que el ace como presidente de l'associació de comerciants malgrat centre

Anònim ha dit...

ferias? qué ferias? eso lo ha pagado el ayuntamineto con el dinero de todos para beneficio de unos y solo bienen los de fuera porque los comerciantes de aquí ni van. des de que está el señor jimenez han dejado la asociacion la mitad de comerciantes. ninguno está contento con lo que hacen. y que sepas que el señor jimenez la alcaldesa le ofreció ir en la lista del partido del pesoe.