dijous, 22 de novembre del 2007

Benvingut i som-hi!

Volem aprofitar el dia d'avui per donar la benvinguda al nou i desitjat som-hi! digital que de segur seguirà essent un element indispensable, de coneixement local i creixement personal, com sempre ha estat al llarg de la seva ja dilatada història. Molta sort en aquesta nova etapa, podeu i sabeu com fer-ho. Malgrat hi guanya i la pocasoltada hi perd!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hahahaha... m'encanta aquest humor tan àcid. No hi ha cap bloc com aquest!

Anònim ha dit...

Caspa pura capsa, Malgratot. Tot i així la vostra crítica no us portarà enlloc.

Anònim ha dit...

ei malgrat 18.600!!,
No volem anar enlloc, l'unic que volem és que aquest poble desperti del profun son en que està sotmés desde far molt de temps. Jo personalment crec més en aquesta versió que no pas en la monincipal feta tendenciosament i sense cap intenció d'informar la veritat. Esta fet per l'equip de govern i aixó demostra que no hi ha transparència política.

MALGRATOT ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Que bo, ja és hora que s'acabi amb la informació dirigida, sabeu per qui?

Anònim ha dit...

malgrat som 18600, com augmenta la població. Deus ser socialista, la crítica sí que serveix, ja que si no servis, no hi hauria rèpliques als diferents blogs que hi ha en aquest poble, sembla que això pica no? doncs un consell, quan una cosa pica senyal que hi haurà cura, perquè, s'hi posa remei i, el poble sembla ser que ja ha començat a fer-ho.

Anònim ha dit...

L'informació, la correcta informació és una eina que juga en contra dels que estan en precarietat permanent, per això, aquesta gent que ens governa, les reunions les fan en petit comitè, el butlletí municipal desinforma a cor que vols i 107.4 FM només emet revivals dedicats a les Sres. Anites, Conxites i Lluisetes. Tenim un poble governat per miserables que ens transmeten misarable informació(d'una lògica aplastant la derivació) i que ens transmeten generosament el que volen per perpetuar-se en el càrrec.
De que ens queixem si democràticament, diuen, els hem escollit com a representants nostres?