dimecres, 28 de novembre del 2007

D'immobilitats i d'inseguretats varies.



D'extraordinari cal qualificar aquest pla de mobilitat i seguretat viaria que Conxita Campoy i l'empresa Intra S.L., pretenen escampar als quatre vents com a modèlic exemple de seguretat viaria i feina ben feta. Nosaltres tenim seriosos dubtes de que aquest pla sigui un bon pla i més encara a l'estar fonamentat tot ell en tants per cents i sabent, com molt bé va sentenciar la Sra. Conxita fa pocs dies “parla de tants per cents i enganyaràs a la gent”. Nosaltres creiem que la reducció dels índexs de sinistralitat viaria venen donats exclusivament per haver aconseguit a Malgrat l'embús permanent del poble amb aquest nou pla de mobilitat viaria. Les capacitats d'aquesta empresa per fer un pla queden del tot qüestionades quan tothom es veu obligat a donar més voltes que un ventilador per fer qualsevol trajecte amb el mitjà que sigui. Com a mostra del que diem només volem fer menció de dos fets que exemplifiquen el problema i la poca confiança que ens mereix l'empresa Intra S.L i els seus clients, per no adonar-se del nyap comès en nom de la racionalitat viaria i el sentit comú més elemental.

1.- Qui ha observat que la majoria de malgratencs anem en direcció Blanes i ha donat aquesta direcció als dos carrers transversals i principals del poble?. Decidir fer els carrers Passada-Girona i Carrer del Carme en direccions oposades, segur que no hagués aportat clares avantatges respecte al que tenim ara? Aquí l'únic pla d'actuació que s'ha fet és l'alentiment de tota la xarxa viaria del municipi al prendre aquesta mesura totalment desencertada.

2.- Una persona procedent de Blanes, quan arriba al polígon industrial, es troba amb una senyal de prohibit circular a més de 40 quilometres per hora fins que arribant a la zona més densament freqüentada per vianants, com es el lloc on es troba l'hospital, el CAP, la policia, l'IES Malgrat i el poliesportiu, resulta que se li diu amb una nova senyal, que ja pot circular a 50 quilometres per hora, es a dir, accelerar.

Si això no és un greu despropòsit, una contradicció flagrant contra el que es pretén amb un pla de seguretat viaria, com ho anomenarien els responsables d'haver col·locat les senyals d'una forma tant poc assenyada? Un excés de senyalització com el que aquesta gent ha dut a terme, va en contra dels objectius que es pretenen aconseguir, sembla talment com si les senyals les haguessin col·locat per obtenir el màxim de confusió possible.

Per tot plegat, considerem aquest pla, més que un pla, un perfecte bunyol de quaresma. No han sabut ni escollir l'escut del poble amb més encert per donar una mica més de credibilitat a les 100 pàgines que venen darrera. Enhorabona als perpetradors del pla, quedaran en la nostra memòria per sempre.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Malgratot, si et mossegues la llengua t'etmatzines.

Anònim ha dit...

M'avorreix moltíssim el teu bloc.

Anònim ha dit...

Als dos anònims anteriors perquè el llegiu? os molesta? potser és que reflecteix el que passa al poble i vosaltres sou alguns dels implicats? Amb queda poca esperança en que les coses en aquest poble millorin, però, després dels vostres comentaris, potser en tinc més, ja que, si les coses picant, vol dir que hi ha infecció i per tant aplicant una cura adient es poden gaudir, per tant, malgratots, apliquem la cura, poden gaudir l'enfermetat.

Anònim ha dit...

los perros ladran Sancho.. pues avanzamos!

amb tot respecte per els gossos i en Cervantes...

MALGRATOT ha dit...

Ja ho estic emmetzinat, però d'autèntic verí genuïnament socialista español.