dijous, 29 de novembre del 2007

Orgull malgratenc






Malgrat ha d'estar orgullós de la seva realitat municipal, a les rodes de molí i podem afegir també les rodes gegants de chopped. Orgull socialista, orgull español i el poble que el ...!

Desperta Malgrat d'una vegada que això és gravíssim.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

PA la vega la niña del chope
Mi carro me lo robaron estando de comilona
Mi carro me lo robaron anoche cuando estaba con la Rosa Maria
Dónde estará mi carro.
Dónde estará mi carro.
Me dicen que le quitaron los clavos que relucían
Creyendo que eran de oro por lo guarros que los tenía.
Dónde estará mi carro.
Dónde estará mi carro.
Donde quiera que esté mi carro es mío,
porque en él me crié allá en el río,
si lo llego a encontrar, vendrás conmigo
en mi carro de amor por el camino
Les digo, por el camino hablando con los roperos
que lleva sobre sus varas Marcelo grabado a fuego.
Dónde estará mi carro.
Dónde estará mi carro.
Con mi carro gasté una fortuna,
que del ayuntamiento saque noches de amor llevé la conxi
Preguntando busqué por todas partes
y por fín lo encontré y s’acabao.

Anònim ha dit...

son amigas la Luisa Mérida i la Ana Vega?

Anònim ha dit...

ozuuu, la anita gladiolos, ja pot ballar bé ja, al so que toca la conchi, tot val amb 24000€,y la luisa y la ana se toleran simplemente,pero no se puede decir que sean amigas.

Anònim ha dit...

Benvolgut,

Ja m'agrada aquest punt d'ironia i d'humor que respires. Peòr haig de comentar que certs comentaris que fas aquí i en altres blocs em donen la sensació que també respires una mica massa de anti per aquí, anti allí i el que em preocupa més és que també ho practiques amb les persones que no són del teu mateix parer.
No pretenc que t'enfadis, al contrari, tant sols que reflexionis perquè, des de la meva modesta perspectiva, aquest fet li diuen feixista, discriminació, etc.

Gràcies i salutacions.

Anònim ha dit...

24.000 de l'ala i honradament i per que soc nova al reajuntament i en vista del que ens han explicat votarem favorament i olé, olé, que zon tre anos i de moment choped per la xent de la meua secta PPcent.

Hips!, hips!, grhkmbwqaaaggg!!!

MALGRATOT ha dit...

Molt agraïts anònim 2007 19:08 pels teus savis consells. Fa anys que hi reflexionem en el que és i el que podria ser Malgrat sí els posseïdors de la genuïna etiqueta de feixistes purs es dediquessin en cos i ànima a les seves autèntiques facultats, la petanca.

Anònim ha dit...

Quan he ampliat l´imatge,m´he adonat de l´autèntica dimensió d´aquest pacte tan nostrat.
Avanti malgratot!!!!

Anònim ha dit...

S´ha de tenir una cosa ben clara, aquesta dona ha fet fora a tothom i ara ella i el seu amic Marcelo, es queden amb el partit, desprès de las dimissions d´en Tagua, Charli i Manoli.
Sort que deia la Dolors Montserrat que el PP a Malgrat eren una pinya, i s´han quedat persones que no treballen i no s´estimen el partit per sacar uns quants eurus.

Anònim ha dit...

és cert que en Tagua ha dimitit?. Com és que ho ha fet?, ha estat pel tema de riera? L'anònim anterior de les 21.14 ho acaba de dir, és cert?

Anònim ha dit...

D'acord amb l'anòmin de les 19:08h. Ironia i sentit de l'humor no t'en falta... però el cert és que molts comentaris i opinions a les entrades d'aquest blog estan impregnats de bilis i ancorats en la crítica sense continguts constructius, tot emprant una retòrica subjectiva innecesària si el que es vol és generar comfiança en el que es diu. Entenc que tot aixó és degut al enorme desencís que professes per l'equip de govern i com fan i van les coses, i em sap greu, per què tot i que deus tenir molta raó, jo també trobo que del que dius sovint traspua certa intolerància feixista, fent certa la frase de que els extrems es toquen. Ei, de bon rotllo.

MALGRATOT ha dit...

Gràcies charlesbronx pel teu comentari. Dius que traspua intolerància feixista el que sovint dic al blog. Aquest teu punt de vista no el comparteixo, aquest blog no és un taller d'estudis polítics avançats per donar alternatives de futur, sinó una visió i raonament del conjunt de fets que s'esdevenen en la vida política i municipal de Malgrat, fets reals, fefaents i demostrables i tractats de forma directe, sense embuts. La intolerància en nom de la democràcia en que vivim subjectes, ningú s'atreveix a titllar-la de feixista, quan ho és? Els partits als que estem sotmesos i anomenats no nacionalistes i incloents, siusplau per força, en nom d'una suposada democràcia, no son aquests comportaments intolerants i feixistes?
Eps, de bon rotllo també, eh!

Anònim ha dit...

Contestan referen an TAGUA no adimitit lan fet fora com un gos rabios i sino pregunteuli ala sra ANNA VEGA,de nsersio laboral.

Anònim ha dit...

Es clar que ho són! Qui diu que no? Ja et dic que probablement tens molta raó en el que denuncies al teu blog, i trobo una feina excel.lent exposar tot allò que creus que no es fa com caldria. El meu comentari no està tant adreçat al fons com a les formes, doncs el meu parer és que la visceralitat amb que tractes persones i temes ensuma a retòrica feixista. Però si aquest és el teu to a l'hora de parlar d'aquests temes, o el que has triat pensant que és l'adient per remoure consciències i promoure reaccions, cap problema. Molt sovint la finalitat justifica els mitjans. Salutacions!

Anònim ha dit...

eltagua se marcho, ya no podia soportar más a esta gente, ahora muy pronto la nuera del marcelo entrara a trabajar en el ayuntamiento de algo... ya se encargara la nueva concejala que sea así, ella la primera pasando por todas las demás, un buen trato afavor,no? si llega hacerlo así.

Anònim ha dit...

si el tagua se marcho, perque no ho fa public?
si no lo veo no me lo creo

Anònim ha dit...

Porqué lo tiene que hacer público?
El se va porque se ha dado cuenta que los que el cree que son sus amigos, Rosa, Marcelo y Ana, van a su bola y hacen lo que le vienen en ganas, sin contar con su opinión.
Ya se debería haber ido antes, pero mas vale tarde que nunca.
Quien será el/la presidente/a del PP a Malgrat?
La verdad que de los que quedan ninguno vale para ese puesto.

Anònim ha dit...

pero sin que les nombren, ya hacen sus funciones de presidentes quienes si no, la partagass y el torete.

Anònim ha dit...

La culpa la tiene el de la calle escuelas el que lleva el copito de nieve de pegatina que refleja al padre y al hijo, y en cima son del barca valla pandilla de monos.
Marcelino e hijosssssssss.
Te ¡veo palido por la calle lastima que no te escupan, por ganas no seran pero ya te llegaran.
Todo asu tiempo estas solo y solo te apolla la gobernanta que como en cuentre uno de 30años tedara una patada. Habre los ojitos y espabila.

Anònim ha dit...

Reconoce que aunque seas de la vieja guardia eres un pelele y para la gordas una de choped que os aconpaña el viñolas.

Anònim ha dit...

Malgratot: no tindries que frenar una mica tanta merda? jo com a gorda em sento malament, sembla que gorda va acompanyada de choped i de incompatent, i no es aixó.

Anònim ha dit...

Al anonimo de las 18:10 te doy toda la razón esto debería de frenarlo por que las obesas no tenemos que estar en el mismo saco que la vega .

Anònim ha dit...

mas chope en:

http://malgratcity.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Atención, el Sr. tagua ya ha dimitido, la dimisión la tiene el señor Marcelo. Es decir adiós a los árboles y llego la revolución viva a los bocatas de chope al rioja y el corte ingles que dios nos pille confesados. Por que el desmadre en la casa gran puede ser de juzgado de guardia o no Marcelo tu ya sabes de que hablo ni cargo ni mando o adiós a la paga.

Anònim ha dit...

Ya sabíamos que tagua iba a rajarse en un mierda como hombre y como político
Falto de personalidad y de principios que no sean los suyos ni casa ni cuartel

Anònim ha dit...

Y para postre hoy seva de vacances el Marcelo y nose si su hijo el copito de nieve al sagarra.
Estara la gorda alli ya que esta de vacaciones?
Ya sabiamos que habia un plan B y tu como todos los payasos de la lista caiste Carlitos.
Ahora dimite pero que el perro entregue la baja no ladeje en el cajon.

Anònim ha dit...

Como van las vacances dede la cerdanya, teas cargado al tagua y ya nadie tesaluda por la calle solo esos que as apoyado traicionando a tu partido, pero recuerda Marceli que esto no dura siempre y tu a tus amigos solo tienes ala gorda y cuando ya no sirva te dara una patada osea que de loque as senbrado teartaras de recojer mierda. Un saludo y acuerdate de estas palabras.