divendres, 9 de novembre del 2007

“Nova cultura de la mobilitat i sostenibilitat” Malgrat = 0



Els que ens volen fer creure, perquè bé que ho pregonen, que governen amb una gran eficàcia i competència en el càrrec que ocupen, tindrien que entendre el que fins i tot un nen petit entén al veure el mapa de Malgrat.

Un ciutadà vol anar del punt A al B i retornar a casa seva per una de les dues rutes possibles que té, una de curta i enigmàtica, i l'altre més llarga però alhora més ràpida, costeruda i perillosa, tant si el ciutadà va en bicicleta o en cotxe, la despesa energètica innecessària és extraordinària. Si tria la ruta enigmàtica, la tornada és quatre vegades més llarga que l'anada, i si tria la ràpida, sis vegades. Mobilitat i sos... gggrrrrrrrrpqtdkg!!!

Pretendre explicar a la ciutadania que vostès saben el que vol dir mobilitat, sostenibilitat i treballen dia a dia per a la seva millora, és una ofensa greu a la intel·ligència dels ciutadans. Caldria que en lloc de butlletins desinformatius, exposicions, grans despeses, grans projectes i ingents quantitats de xerrameca cofoista, modestament i d'una vegada per totes donin solució a un problema que el poble ha avaluat i que ja és un clam unànime de la ciutadania. “ZZZero zatapero”!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

jo vaig a peu.

Anònim ha dit...

si tan sostenible ets, camina.

Anònim ha dit...

Té nassos que per anar de A a B volgueu anar amb cotxe quan ho tens a quatre passes i ademés és pla. Xatos no arribareu als 60 a aquest ritme.

Anònim ha dit...

Jo vaig amb bicicleta, em podeu dir com ho faig per tornar. Tant si es camina com si es va amb bicicleta, no sé si arribarem als 60, perquè, potser si que faig més exercici, ja que el pla de mobilitat m'obliga a fer molts més metres, però respirant els fums dels vehicles que circulen pel poble.

Anònim ha dit...

No canviar de direcció el carrer del Carme demostra que aquest ajuntament no aposta a favor del poble, sinó en contra d'ell. Qualsevol persona de fora que entra al poble amb cotxe, es troba amb autèntics problemes per sortir-ne, volta que volta densificant i alentint encara més el de per sí anacrònic sistema direccional. "No hi ha pitjor cec que el que no vol veure"!, Conxita dixit.

Mosca Collonera ha dit...

Nosaltres, per sort, anem als llocs volant.

Anònim ha dit...

la Conxita camina?
jo sempre veig que la transportan

Anònim ha dit...

anònim de les 11.32
quan treballava al camping be que anava en cotxe a tot arreu.

Anònim ha dit...

joder! que ecologicos sois! preocupados , del a al b a pie , la ida y la vuelta por el mismo sitio, mas rapido mas ecologico, mas tranquilo, mas seguro...., asi que .... chicos a otra cosa mariposa

Anònim ha dit...

Quina pena de poble, estem com estem en una plana no es pot anar ni en bicicleta d'una forma tranquil·la i segura. Segur que molta gent aniria en bici si no se l'obligues a fer grans marrades de tornada. Aquí el qui mana en el sistema circulatori és l'empresa que els hi ha vengut la senyalització, no l'ajuntament i molt menys el sentit comú.

MC ha dit...

Algú sap on venen globus aerostàtics?

MALGRATOT ha dit...

Jo vull unes ales com les de la Mosca collonera. A Malgrat semble que facin el túnel de l'AVE, sempre en obres, sempre amb lios circulatoris de dimensió cataclismàtica, sempre amb imponderables nefastos pel ciutadà. El malalt ha entrat en fase crònica i només ho arreglarem amb una jubilació anticipada i una medalla de llautó pels serveis provocats.