dissabte, 10 de novembre del 2007

De trinxaments territorials


De bracet del PSC les grans empreses estatals, Grupo ACS, Sacir Vallehermoso, etc., van aterrant al poble i alhora van trinxant sense cap mena d'escrúpol tot el que sigui edificable dins el POUM del PSC. Això, malgratots, s'assembla cada cop més al model urbanístic de Marbella. Jo he contat 26 constructors radicats a Malgrat i d'immobiliàries (45) ja en tenim quasi bé més que d'arbres. Voleu dir que això és normal, voleu dir que anem bé per aquest camí, no creieu que s'ha de posar fi a tanta disbauxa constructora?

Podríem dir que a dia d'avui, per a molta gent, el pertànyer a algun clan mafios és la millor garantia de solidaritat.

9 comentaris:

MC ha dit...

això no és el mur de Palestina? ostres quin liu!

Anònim ha dit...

aixo no es un bloc collons de malgrat es un desastre de bloc i no sóc conhitero.

Anònim ha dit...

Obre tu un que sigui millor, tots t'aplaudirem i ens sorprendrem. Crec que és un blog molt crític, això sí, però ja cal.
Els blogs són subjectius eh!!

Anònim ha dit...

És clar que és un blog! I és potser el més crític amb la gestió municipal que hi ha a la blogesfera malgratenca. I potser també és el més avorrit. I potser també el menys visitat. Ara que, també aquest és un comentari subjectiu

Anònim ha dit...

Anònim 13:19, ja se't veu que no ets conhitero, però el que manifestes ser, és un patagoni radical ultra sur, de pura "pata negra", el que pots fer és canviar l'internet per la COPE, el mitja és més objectiu, allò sí que és una ràdio i de la bona.

Anònim ha dit...

Els malgratots, entre els que m'hi incloc, ja n'estem farts de la fina objectivitat municipal amb tots els seus mitjans, que paguem tots, per a benefici d'uns pocs malgratencs de pro, seguici pur i dur que amb la seva ràdio, la seva web i el seu butlletí desinformatiu, ens sentim bombardegats per terra mar i aire d'un discurs social lamentable i només superar pel personatge, també socialista, diuen, anomenat Chávez. M'han trinxat el poble i encara tinc que estar content i agraït als autors del poblecidi? Content i agraït estic a les persones que amb els seus blogs personals locals permeten tenir veu als que no en tenim enlloc, els que només som malgratots i prou, els que som vistos com xusma lamentable i collonera.

Anònim ha dit...

Sembla que hi ha alguna persona que pulula pels blogs desprecian i desqualificant aquells que són crítics amb les decisions que es prenen.

Anònim ha dit...

No només es dediquen a les immobiliàries.. una empresa de Florentino Pérez canviarà els bolquers als nadons de la llar municipal!
Ailas! Quins concursos que prepara l'ajuntament! I qui els guanya!

Anònim ha dit...

Sí senyor!, finalment hem trobat la "conexión Real Madrid".