dimarts, 20 de setembre del 2011

Cortines de fum i altres bagatel·les

Aquesta lamentable secta teledirigida des de Madrid que té el poder que aquest li atorga però que ha perdut tota autoritat, com ens demostren a cada Ple municipal i a cada actuació que prenen d'esquena al poble, ara veuen cortines de fum pertot arreu, enemics a cada cantonada i actituds hostils a les decisions preses unilateralment per la seva llei de l'embut, al marge de les necessitats del moment i del poble. On era tota aquesta gent, tant socialistes catalans ells, el passat dilluns dia 12 quan el poble reclamava respecte per l'escola catalana? Què feia la Casa de la Vila tancada? On era la regidora d'educació que al cap de tres dies va donar suport a la moció en defensa de la immersió en català? Quanta incoherència i menyspreu al poble demostren en les seves actuacions.
Aquest últim i breu Ple municipal, cada dia més breus i banals els plens, ens va deixar perles demagògiques insuperables i què la oposició en un lamentable estat de letargia post-vacances no va ser capaç de debatre i rebatre com es mereixien les afirmacions de l'alcaldessa i les cortines de fum sobre el sentit favorable del seu vot en la moció sobre la immersió lingüística -escoltar àudio, Català a l'escola-.
Que dir, sense patir basques, sobre la defensa a la immersió trilingüe per part d'aquest anacrònic partit d'inadaptats i indigents culturals liderat per la regidora Vega que Ple a Ple, i en un patètic estat pre-mental, supera les seves pròpies marques d'encadenar despropòsits per minut -escoltar PePeres en acció per comprovar-ho-.
Lamentablement, per culpa de Timofònica, queda incomplert l'àudio en què Jaume Martí, brillantment i amb remat de Neus Serra, varen posar en evidència a tot el govern en ple amb el tema càrrecs de confiança i compra i venda de voluntats amb finalitat escabrosament político-mafiosa -minut 6,22 de precs i preguntes-.
Per cert: ningú va donar explicacions sobre el cost real que suposa per l'ajuntament el recent viatge de la secta del PE* a Seynod. Amagar aquesta despesa no fa altre cosa que incrementar els nombrosos rumors que circulen sobre malbarataments sumptuosos de recursos municipals.

___________
* “Partit Espanyol” amic íntim del PP que pel camí ha perdut la S de socialista i la O d'obrer.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Campoy ha criticat aquesta mesura i avisa que el consistori intentarà evitar el tancament de les urgències nocturnes al municipi. Diu Campoy que estan estudiant quina serà la resposta del consistori i no descarta mobilitzacions per demanar que no s’apliqui el tancament.

Anònim ha dit...

Campoy ha explicat a maresme360.cat que fa uns dies va rebre la visita del Gerent de la Regió Sanitària de Girona (a la que pertany Malgrat), Josep Trias, per comunicar-li la intenció del Departament de Sanitat de tancar el servei d'urgències nocturnes del CAP, mesura a la que l'alcaldessa es va oposar. “No estem d'acord i, a més, els ho posarem díficil” ha dit Campoy a aquest mitjà.

Conxita Campoy ha replicat Neus Serra dient que “el primer que hauria de fer seria informar-se abans de fer un comunicat.

L'alcaldessa no menteix mai”.

Anònim ha dit...

He estat escoltant les manifestacions de la pepera d'inserció laboral defensant el càrrec de confiança, però el que no a dit és que aquest càrrec és la seva nora i tot queda a a casa i per més inri aquest càrrec de confiança d'aqui poc temps Agafa la baixa està en embarassada, i el poble a pagar perquè la CAMPOY és senti en la poltrona i Medina empassant.

Anònim ha dit...

El pasteleo dins l'ajuntament és vergonyant però l'actitud del Medina i la seva actitud pijoprogre en nom d'un suposat esquerranisme ecosostenible s'apropa més a la prostitució que a la pràctica política democràtica.
Fixeu-vos en un detall. La seva resposta sobre si seguia donant suport al no cobriment de riera, finalment va ser que sí, que mantenia el mateix compromís adquirit la passada legislatura pel seu partit. El que no va dir, el que va amagar miserablement el dia 15 en el Ple municipal és que l'ajuntament, del qual ell n'és un submarí aliat, des de el dia 12 de setembre sabia que l'ACA autoritzava el cobriment de la riera al tram Feliciano. Aquest és el motiu pel qual va anar aplaçant la seva resposta al llarg de tres Plens municipals seguits intentant salvaguardar la seva imatge. Es va posicionar quan aquest posicionament no li causava cap conflicte, ni amb els seus ni amb els altres.
Si tant convençut està aquest individu de què cal mantenir una riera descoberta, el que pot fer ell i el seu partit és: amb el seu vot, desplaçar al PSOE+PP a l'oposició i actuar finalment amb un mínim de coherència i dignitat desmentint d'aquesta manera el que aquí s'exposa d'actuar en connivència amb el PSOE+PP.
Deu ser cert això que diuen de què és pot confiar amb ulls clucs en les males persones: Mai canvien.

Anònim ha dit...

Los marcelos,aubaunells i martin son los que ganan a part de la condesa.

Anònim ha dit...

A la Vega le dieron la cartera de spot perque es donde menos cales hay i no puede meter la mano a sus anchas.

Anònim ha dit...

Un dia d'aquests sortiran la Conxita i la Vega de la maneta amb 3.000 fans seus al darrera reclamant la reobertura del servei nocturn d'urgències del CAB de Malgrat. Amb lo fàcil que fora destinar els 44.000 euros que ens costa el manteniment de la inútil popular a pagar el sou d'un metge per seguir amb el servei obert.
Això s'assembla cada cop més a l'ajuntament de Corleone.

Anònim ha dit...

44.000 euro gana la mortadela? esto es una aberración al pueblo de malgrat de mar hay que hecharse a la calle esto no puede ser la gente pasando habre y esta porca llenandose de billets.

Anònim ha dit...

Venga valentones, a ver si es verdad y salis a la calle!
COBARDES!
Aqui a Catalunya només hi han cobards!
Sortim a les armes per lluitar per la independencia!

Anònim ha dit...

No teneis cullons porque el fill de la vega i aubanells son los que mandan i vosotros independentistas tururu.