dijous, 1 de setembre del 2011

Couleurs espagnoles du PE Malgrat et olé olé!!!

Els malgratencs normals hem de sentir-nos profundament avergonyits davant la provocació que representa la presència d'una legació municipal a Seynod formada per l'alcaldessa, quatre regidors, tècnics i una cinquantena d'esbirros de la secta PE* que equipats amb vestits de faralaes, armilles i barrets cordobesos -suposem- s'abraonen, amb entusiasme, a celebrar el cinquè aniversari de l'agermanament amb el poble de Seynod, municipi francès d'una sensibilitat profundament “rojo y gualda”.
Si en l'últim Ple municipal l'equip de govern va justificar la impossibilitat de contractació i pagament d'una cobla per fer una ballada de sardanes amb motiu de la celebració de la nostra Festa Nacional de l'11 de setembre, la nostra Diada, adduint la precària situació econòmica que estem travessant, algú hauria d'explicar-nos com ho han fet per trobar diners per contractar i pagar un autobús, durant cinc dies, per anar de catarsi col·lectiva a celebrar un acte de partit i d'enaltiment de la bandera espanyola, la única que els representa i excita.
És un autèntic motiu de vergonya que siguin capaços de fer un pregó de Festa Major a la balconada de l'Ajuntament sense una trista senyera onejant al vent, però aquest detall per a ells no té cap importància, la seva genètica d'espanyolitat profunda la duen, com no pot ser d'altre manera, amb orgull ibèric, la seva veritable i única essència.
Estarem expectants, com cada any, del que són capaços d'organitzar aquesta gentola, enemiga del poble per molt que ho neguin, el proper 11 de setembre a Malgrat per commemorar els quasi 300 anys de pèrdua dels nostres drets nacionals.

* “Partit Espanyol” amic íntim del PP que pel camí ha perdut la S de socialista i la O d'obrer.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

I Marcel Gomez que diu de tot aixo perque la seba dona te alguna cosa aveure..... Marceli pa i vi....

Anònim ha dit...

Aparte de la Jefa hay que saber quien son los cutro regidores que an ido por la patilla pagando los Malgratense el Serrano da las noticias a media di nombre que no te cerraran la pagina serranito que tienes mas miedos que la Alcaldesa.

Anònim ha dit...

Traducció (literal, del francès) de la informació oficial relativa a Malgrat penjada al web de l'ajuntament de Seynod amb motiu de la visita malgratenca. Juguem a veure qui s'hi reconeix i valorem la sensibilitat del nostre ajuntament vers la llengua i la cultura dels malgratencs (i ja posats, valorem la capacitat dels nostres responsables municipals per explicar la història, la cultura i la realitat linguística del nostre país):
"Feia molts anys que Seynod aspirava a agermanar-se amb una vila espanyola. Una regidora municipal espanyola que tenia part de la seva família a Malgrat de Mar, vila situada a Catalunya, va tenir la iniciativa de posar-se en contacte amb els representants locals i proposar-los l'acord. Després de tres anys de converses ,contactes i coneixement mutu es va acordar l'agermanament. El 2003, es va crear Ibérica, una associació que té per finalitat afavorir els intercanvis dels habitants de la regió d'Anency interessats per la llengua espanyola. Aquesta esdevé el punt ferm per fixar l'agermanament. L'agermanament es va concretar amb la signatura de l'acord el maig de 2005 a Malgrat i el juny de 2006 a Seynod..."
És un gran consol saber, pel propi ajuntament de Seynod, que amb motiu de la visita la vila decorarà els seus carrers i edificis dels colors espanyols".
L?aigua clara i la xocolata espessa.

MALGRATOT ha dit...

Sí, molt bé, però el 2003 s'hauria pogut crear "Catalonia" en lloc "d'Ibérica" o és que la cultura catalana és una pústula al cul d'alguns o no té prou categoria? D'haver-ho fet així al seu dia, avui tot Seynod estaria engalanada de senyeres i la sensibilitat dels seus veïns cap a la nostra identitat i realitat social i cultural seria absolutament diferent.
Clar que demanar això a un partit que té com a prioritat absoluta l'anihilament total de la cultura i identitat catalana cercant la seva substitució per l'espanyola, segurament seria demanar-los-hi massa.
Aquí no hi ha innocents, només hi ha culpables i aquests tenen nom i cognoms: PSOE + PP.

Anònim ha dit...

Que haces Marcelos bebiendo vino en can galera con la cofradia perla negra!!!! Tu si que estas echo un perla.

Anònim ha dit...

El marcelo.la Aubanell, Vega i el taxsista es an anat amb el taxi oficial del ajuntament a França pagant el contribuent deu ésser que l'autocar és poca cosa per a aquests personatges

Anònim ha dit...

Tens raó, la seva anatomia no resistiria un viatge de 600 km. en autobús, a més, la seva categoria social i el prestigi senyorial de nou rics que ostenten es veuria afectada de viatjar en un mitja de transport tant vulgar i proletari.

Anònim ha dit...

Me imajino estos tres porquets veviendo vino frances, al marcelo le da igual porque se lo veve del bar galera osea que nosabe ni loque veve. La rosamari igual letiran los tejos los franceses porque esta tremenda y el marido no se entera de la pelicula pepera a la vega mientras este el pate de loque sea leda igual y el taxista como no sabe no contesta los plus de reque son los pagan las fabricas.

Anònim ha dit...

Deixeu ja de menystenir i maltractar a aquesta pobra gent que pateix PPC (Pesta Porcina Clàssica) en fase avançada i apiadeu-vos de la seva pobre i desvalguda ànima. Ells també són animals de la terra, són animals del Senyor.

Anònim ha dit...

El dissabte dia 10 de setembre de 2011 actes en motiu de la celebració de la diada Nacional de Catalunya. Tallers per a infants, lectura de poemes i cançons d'autors catalans, actuació de l'esbart dansaire Mar Blava i la coral Atzavara. Lectura del manifest, hissada de la senyera i cant dels segadors. Prop de les 22:30 actuació del cantautor català Cris Juanico. Tot al Parc de Can Campassol.
Diumenge dia 11 de setembre al vespre a la Plaça Anselm Clavé, ballada de sardanes a càrrec de la Cobla "Nova del Vallés".

Anònim ha dit...

Només les malaltisses ments d'una colla de botiflers sectaris poden pretendre celebrar un 11 de setembre el dia abans amb l'únic afany de desvirtuar el sentit de la diada nacional.
Tergiversar i reinterpretar la història és un dels objectius essencials d'aquesta colla d'integristes espanyols a casa nostra PSOE+PP.

Anònim ha dit...

Per a la vostra informació:
http://www.crisjuanico.com/

Anònim ha dit...

El marcelo se pasa los dias en los bares si quereis lo podeis en contrar en el bar moron de la calle san esteban tomando vino con sus amistades de trabajo y tirado en la cera de enfrente.

Anònim ha dit...

Pues como cuando trabajava en la Henkel todo el día haciendo el perro i si no que se lopregunten a su encargado.

Anònim ha dit...

Algunsansinjanhan tornat? Que conten? S'ho han passat be?

Anònim ha dit...

Claro pagando el pueblo tambien lo paso bien.

Anònim ha dit...

A Seynod la Vega va tenir que anar-hi en taxi ja que l'agenda atapeïda que tenia no li va permetre agafar l'autobús.
Devia tenir hora a cal ferrer per canviar-se les ferradures.

Anònim ha dit...

Els quatre magnífics són els que es van anar en taxi a tirar quatre ventositats per Seynod, cada un és lliure de viatjar amb el que vulgui però sempre que Sel pagui de la seva butxaca que em sembla que no és el cas d'aquests morts de fam que són uns polls reviscuts, són els marquesos de malgrat de mar.

Anònim ha dit...

No oblidem que les seves misèries de marquesat els hi han estat atorgades sense cap escrúpol per la Campoy, amb el que ella mateixa es posa al mateix nivell de misèria. Però no serà sempre així, el país, en poc temps observarà profundes transformacions i aquesta gent tornaran a entrar a la claveguera en la que fins fa poc habitaven. Veurem com passen de l'opulència de pobres nous rics en que viuen a la misèria més absoluta.
Imaginant als quatre miserables del PP, demà, juntament amb la Campoy (PSOE) reten homenatge als màrtirs catalans de l'11 de setembre de 1714 en defensa de les llibertats nacionals, s'entén perfectament l'espai de misèria que ocupen.

Anònim ha dit...

A badalona l'alcalde GARCIA OBIOLha suspesos tots els actes de l'onze de septiembre.Com es nota que és un més del ppc, són una colla de cavernícoles, i retardats mentals.

Anònim ha dit...

El senyor Garcia ha demostrat qui és, quin és el seu nivell intel·lectual i quin és
el respecte que té al
càrrec que ocupa

Jordi Serra
PRES. DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC
No té sentit que es continuïn mantenint actes institucionals quan els que formen la institució han dit que no hi volen anar

Xavier Garcia Albiol
ALCALDE DE BADALONA