dimarts, 13 de setembre del 2011

Oci i negoci entre farres catalanes i sardanes ibèriques



Després d'haver estat tot l'estiu treballant durament pel poble promocionant el turisme i amb uns resultats espectaculars, com podem comprovar en la foto del carrer R. Turró presa el passat dia 7 de juliol a dos quarts de deu del vespre, el personal de la Secta del PE*, esmaperduts de tant treball i de les calorades de finals d'agost, varen prendre la decisió de fotre ma directament a la caixa de l'ajuntament, la de tots, -20 ó 30 mil euros només, pel cap baix, suposem- amb el lloable objectiu de prendre les aigües i la fresca en els bonics i verds prats de Seynod a l'alta Saboya francesa i entre sardanes, paseos, filets Mignon, vins i més sardanes, fer una profunda immersió d'espanyolitat, himne espanyol inclòs, amb la celtibèrica penya ibèrica d'aquesta bonica població francesa.
En plena i galopant crisi com la que passem, ens omple d'orgull saber que els nostres representants s'ho passen la mar de bé i no pateixen penúries de cap mena amb el molt noble objectiu de reprendre la dura tasca municipal que els espera en els incerts dies que s'albiren en l'horitzó més proper. Voldríem, solidaris com som, que el personal tècnic de l'ajuntament que acompanyava al seguici, a més de cobrar dietes i hores extres, també veies recompensada la seva actitud col·laboracionista amb una paga extra per compensar el seu ardu sacrifici en bé del municipi. Total, ja no ve d'aquí!
Finalment ens hem assabentat que el nostre magnífic ajuntament, a fi de superar la crisi i reactivar l'economia local, ha aprofitat el viatge per establir acords comercials i obrir un local per vendre productes nostrats. Suposem que vendran tones i tones de mongetes del ganxet i quantitats ingents de blisters de verduretes del Pla. SENSACIOANAL!!!
___________
* “Partit Espanyol” amic íntim del PP que pel camí ha perdut la S de socialista i la O d'obrer.


27 comentaris:

Anònim ha dit...

algú ha vist la foto del cebolleta en pilotes que va penjar a una pàgina nudista per tal de promocionar-se sexualment? Es rumoreja que existeix, de ser veritat caldria fer-la pública, un document "gràfic" del cervell del PPOE que està destrossant el nostre poble.

Anònim ha dit...

Si tens collons, demostra que han gastat 20 o 30 mil euros com dius i denuncia-ho, boques!

Anònim ha dit...

Estos individuos no representan a los españolitos esto son una lacra con una jeta inpresionante i que vive del dinero de los malgratenses no os olvideis.

MALGRATOT ha dit...

Anònim de les 16:00
50 persones rondant per Europa durant 5 dies surt de gratis?
M'has pillat, no he vist les factures enlloc de la farra que us heu muntat i pot ser que la quantitat esmentada sigui encara més elevada. No dubto que dijous, al Ple municipal, doneu transparència a la despesa realitzada i quedeu com uns senyors.

Anònim ha dit...

Els carrers principals de Calella, tocant a l'església, a les 11 de la nit estan arrebossades de gent, com Blanes, Pineda... Malgrat és diferent! Alguna cosa falla al nostre municipi mentre els que tindrien que aportar solucions, la regidora de turisme, per exemple, es dediquen als agermanaments i d'altres parides semblants. Malgrat, municipi turístic, no em facis riure! jejejeje!!!

Anònim ha dit...

Doncs prefereixo aquest turisme al turisme que tenen a Lloret de Mar i al turisme que vol portar la senyora Candini. No volem aldarulls com a Lloret. Que vagin a pixar al portal de casa seva! A Malgrat turisme familiar.

Anònim ha dit...

I mentre discutim de firesni festes, el CAP tanca per la nit i ningú no en parla. Sóm collonuts.

Anònim ha dit...

Tant de bo tanques també durant el dia i tothom tingues que anar a Mataró o més lluny a passar visita, potser d'aquesta manera tota aquesta púrria der puebro que voten Zapatero i Rajoy s'adonarien del saqueig que els seus ídols han dut a terme en Catalunya i de què algú ha robat els seus diners.

Anònim ha dit...

Per norma, quan vas a casa del veí de convidat, més tard ho més d’hora, els tindràs de convidar, a saber que ens constarà, bon moment per fer agermanaments.

Anònim ha dit...

El de anonimo de las 22:06 enterate que si el cap cierra es por el actual gobierno catalan que hay como el escelentisimo Artus Mas y mas centros que cerrara no quiriais caldo pues toma dos tazas, ahora que lo explique los del ciu malgrat.

Anònim ha dit...

Assabentat tu que l'espoli fiscal a Catalunya per part de Madrid puja a la bonica quantitat de 22.000 M€. Sense aquest atracament no caldria tancar res, els teus fills podrien abandonar els barracons de l'escola, tenir ordinador gràtis i, com a Andalusia, la SS ens pagaria les operacions de canvi de sexe de franc. Llegeix aquest enllaç per estar ben informat i després opina.

http://www.ccncat.cat/?q=content/espoli-fiscal

Anònim ha dit...

Si yo ya estoy assbentat de lo de madrid pero que me estas contando que tu presidente este jugando con la sanidad que quite sus coches de lujos y chupatintas que todo catalan pagamos hay mas cosas para reducir que no la sanidad ahora cuando te entre una apendicitis y tengas que estar cuatro horas en calella igual no lo cuentas pq setea perforado y luego pio pio.
Piensa una miqueta antes de manifestar que con la sanidad no sejuega.

Anònim ha dit...

I també:

http://www.youtube.com/watch?v=Mr5FFMUgtK4&feature=youtu.be

Anònim ha dit...

¿I qui governava abans? El que recollim ara és la suma de molts factors en què molts han contribuït a crear al llarg de molts anys. La solució no depèn només de CiU, tot i que l'austeritat que mostra no sigui precisament exemplar. Menys AVE's, aeroports, tancs, funcionaris i autopistes gratis, podrien ajudar a pal·liar el problema de la sanitat i l'educació.

Anònim ha dit...

Muy facil el despisfarro de Cataluña solo es la consecuencia de autonomia,coches oficiales,Bombers de la Generalitat,Mossos de scuadra y gastos varios porsupuesto que las casa de alterne no estan reflejadas como tales si no transancion electrica. Wapo osquiero si dios na ciera lopreimero que intentaria engañar seria a los catalanes por tontacos e ignorantes.

Anònim ha dit...

El "café para todos" del Guerra ha causat autèntiques calamitats i ha estat el principal motiu de la descomposició de les restes de l'imperi español.

Llegeix, llegeix 22:55!!!!!

http://www.actualidadextremadura.com/extremadura/region/3349-el-top-ten-del-despilfarro-en-extremadura-el-paraiso-de-los-enchufes-y-los-sueldazos.html

Anònim ha dit...

Estos catalanufos no aprenden, menos mal que tenemos a los catalanes sudando la camiseta de su seleccion!!!
ESPAÑA

Anònim ha dit...

Company de les 17,05, des de quan operen d'apendicitis a un CAP?

Anònim ha dit...

Aquest és el resultat de la "gran" gestió econòmica del Tripartit. Gràcies Montilla!. Un país arruïnat i apretar-se el cinturó per sortir-ne.

Anònim ha dit...

Cuando tengais un problema es muy facil llamar a la Neus CIU que seguramente os dara un pase para san jaime o a la policia local que os dara un pase de capote por la sra alcaldesa o el grupo espoliador del pp malgrat oficina central para alcolicos de pp cantonas y el cotijo e para los apendicitis uvierais votado a unquesea a los de la estrella porlomenos el carot rovira tenia una ambulancia la 24h en cada cap.

Anònim ha dit...

Ostres como el sr zapatero le cambia el traje a la guardia civil seguramente el ayuntamiento de malgrat igual les cambia el vestuario a los mono.......Un cafe con los monos que tal i tal....

Anònim ha dit...

Aneu-vos fent l'idea que Déu no vulgui però en el cas que tingueu una urgència menor: còlic nefrític, crisis d'asma o una lumbàlgia durant la nit haureu d'anar a passar la nit a l'hospital de Calella, en una camilla en algún box lliure si n'hi ha. Mentre que en el CAP de Malgrat, administrant una dosi de Buscapina endovenosa s'ús pot tractar el còlic nefrític en no més d'una hora, a partir d'ara haureu d'anar a l'Hospital de Calella i fer una llarga cua fins que us toqui. Entengueu que un còlic nefrític és menys preferent que un infart o una dificultat respiratòria.
Us feu la idea que es col.lapsaràn els serveis d'urgència a partir del 15 d'octubre?
No us oblideu d'emportar-vos la carmanyola perqué aviat també suprimiran les dietes dels pacients.
No volieu "canvi", doncs teniu canvi.

Anònim ha dit...

I tant que volem canvi, sí, però en volem molt més. Un canvi profund i amb efectes retroactius on els responsables d'haver dut la sanitat pública a l'estat de fallida on es troba siguin jutjats per les seves males actuacions. Anys i anys amagant la merda sota l'estora perquè la netegin els nous que entrin a governar hauria d'estar perseguit per llei i que paguin la factura els que han creat el dèficit. El Partit Socialista Obrer i Espanyol.

Anònim ha dit...

No ho entenc, després de fer diverses trucades i comprovar les fonts, a la conselleria de sanitat no tenen cap constancia de que el CAP de Malgrat tanqui, ni tampoc l'han autoritzat.

en tot cas és desició del Consorsi la selva maritima-alt maresme qui decideix com retallar les seves despeses. Curiosament retallant allà on sigui més populista i on es pugui criticar més el govern. Ho fan aconsellats dels famosos sindicats que durant els anys de tripartit han estat ben calladets.

Abans de començar a criticar primer cal coneixer el terreny!!!

pd: està per veure que es tanqui el cap, però en tot cas la seva mitja de visites en una nit es ben baixa així que cadascú valori. Si preferiu un metge per guari un còlic nefritic a Malgrat o tenir-ne un per un infart a calella.

Anònim ha dit...

El 20:48 el tonto del pueblo, que luego se hace pipi cuando ve alos monos........TONTET!!

Anònim ha dit...

Tu si que eres el tonto del pueblo y munizipaaaa tontaco. Seguro que eres uno de los que le comen el culo al tontaco del valentin otro tonto del culo i cia.

Anònim ha dit...

Eres un monillo de mierda por clausurar a tus jefes que da igual el color, eres como el tipico pelotero de una fabrica de mierda lo unico que es en monolandia.