dissabte, 8 d’octubre del 2011

Dues setmanes de caos municipal


Aquí teniu l'últim capítol de demagògia barata conxitera de la que tant li agradà exhibir a la nostra il·lustríssima servidora alcaldessa parlant de pactes i de coses, com diu ella, que només a Malgrat es poden entendre. Nosaltres el que no entenem encara, i a fe que ens hi esforcem molt, és la cara dura del personatge que amb total impunitat ens ha engaltat quinze dies amb una alcaldessa, pelacanyes en funcions, que per no saber distingir no distingeix ni la ma dreta de l'esquerra, talment el mateix que li passa al senyor Jordi Medina que al seu dia va negar el seu suport a la Neus Serra, per fer possible el canvi, dient que no podia pactar amb un partit de dretes i ara, amb el seu vist i plau, suporta que un element plenament feixista i analfabet ocupi l'alcaldia del poble durant dues setmanes. Quanta coherència eco-pijo-progre! Dues setmanes de caos municipal que ja s'encarregarà l'especialista en seguretats vàries i viaries que arribin a bon port i no es noti massa l'absència de la gran vedet municipal sense la qual Malgrat encara seria un poble enlloc del gran femer, en nom del progrés i la modernitat, en que l'han convertit.
Francament, aquesta dona està malalta, com ho demostra cada cop que enxampa un micro de la seva Ràdio Malgrat amb la seva obsessiva i persistent persecució d'enemics arreu, ja siguin amables convergents o dimonis escuats i molt estelats que, amb les seves conxorxes, només cerquen posar fi a tants i tants anys de felicitat immobiliària i destrucció de signes patrimonials clarament mefistofèlics, en definitiva, l'entrada de Malgrat a la fase del pervers caos universal en constant expansió.
Els tres sagrats fonaments de l'esquerra: Solidaritat, justícia i llibertat se'ls passa tots tres per l'engonal donant ajuts només al qui la vota, emprant la servil justícia que/quan li convé i negant la llibertat als que proclamen el seu dret a decidir. Que difícil que és eliminar l'ADN falangista que alguns porten adherit a la seva genètica més elemental.
S'apropa el dia en què el Malgrat narcotitzat per aquesta secta jacobina i destructiva PE* que tenim despertarà i sense tanta masturbació dreta-esquerra, i amb gent honrada i capaç, tornarà novament a ser poble. El que no hagués hagut de deixar de ser mai.
___________
* “Partit Espanyol” amic íntim del PP que pel camí ha perdut la S de socialista i la O d'obrer.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

M'interessa escoltar el tall de veu però només surt error

MALGRATOT ha dit...

Això és que et falta algun connector d'àudio en la teva configuració del windows. Prova amb un altre ordinador. El format és MP3 i, en principi, ho té que llegir qualsevol aplicació que llegeixi aquest format.

Anònim ha dit...

Mentre vagi cobrant no piularà

Anònim ha dit...

Algú tindria que explicar-li al Titot la realitat del poble que l'ha contractat per cantar les seves cançons. Se li pot anar l'olla i deixar clar qui és qui.

Anònim ha dit...

Tots els socialistes populars de soca-rel estan convocats el proper divendres 14 a les 7 de la tarda davant del CAB per fer-se una fotografia de fidelitat a la causa i en contra del tancament del servei nocturn d'urgències de l'ambulatori perpetrat pels diables convergents. No hi falteu, diuen que passaran llista.

Anònim ha dit...

Algú sap on s'ha anat l'alcaldessa de vacances per deixar semblant esperpent al càrrec de l'alcaldia, és mol gros el que ens an deixat.

Anònim ha dit...

Doncs està tranquilament a casa seva cuidant la neta. Penses que deixaRIA la Vega d'alcaldessa si marxa fora?. ja,ja....ara aprofita per fer d'indignada a les reunions clandestines de Malgrat contra les retakllades. Viure per veure.

Anònim ha dit...

Tenir una Vega al govern no té preu, s'ho menja tot estigui com estigui, bo o dolent, padentro! i amb una cara de pàmfila agraïda que causa sensació, sobretot amb cònsols gambians, sàtirs directors de bandes, majoretistes i d'altre bestiar que últimament pastura pel poble.
Tenint el que té, la Campoy el que necessita no són unes vacances, no, pot agafar tranquil·lament la jubilació que el poble no se'n ressentirà de res.

Anònim ha dit...

Ultima hora

Menys de cinquanta a la manifa del CAP.

Anònim ha dit...

Eran todos piojosos del PSOE o habia algún chupoptero del PP?

Anònim ha dit...

I faltava la teva mare!

Anònim ha dit...

Si hagues anat serien 51.

Els 150 que diuen els mariachis...ni de conya

Anònim ha dit...

Mira que s'ha de ser inútil o pervers per afirmar, havent-hi documents gràfics on comprovar-ho, que a la mani d'ahir i van assistir 150 persones.

Anònim ha dit...

La mare del Marcelo asistio a la concentracion de Cap.