dilluns, 22 de març del 2010

Malgratencs "pota negra"

Els malgratencs hem de considerar com una pràctica d'allò més normal que el nostre ajuntament i amb clara finalitat electoralista decideixi privatitzar un segment d'una plaça pública i cedir-lo, això sí, "a precari"? a un col·lectiu de pixapins jubilats i correfouristes de cap de setmana, prèvia reforma de l'espai per un valor de 70.000 € pagats per tots els veïns???
Es això una pràctica tolerable en un poble normal? o aquesta situació és pròpia, només, d'un autèntic catau de màfies associades en defensa dels seus interessos corporatius, el que sense cap mena de dubte aquest heterogeni conglomerat d'espanyols "pota negra", PPOE a l'engròs, han convertit Malgrat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Jordi y los votos que sacara de aqui y vernada con catell?

Anònim ha dit...

La clau per entendre el document està en la paraula (a precari)del títol i que no vol dir altre cosa que tindran garantia d'us del local i l'espai mentre fidelment li donin el seu suport i vot a tantes eleccions com calgui. És d'una roïnesa absoluta però és com realment són els socialistes.
Després surt l'alcaldessa parlant d'ètica i moral. Deu fer referència a la moral i ètica de les rates de claveguera.

Anònim ha dit...

Hi ha un parell d'adjectius dedicats al col.lectiu que no m'agraden. Penso que es pot ser crític, però sense faltar al respecte a una gent que a la fi ha escollit el nostre poble per passar ni que sigui el cap de setmana.

Anònim ha dit...

Algú sap el motiu pel qual, si volen el local per guardar les boles i fer pipí, com va dir fa pocs dies l'alcaldessa a Ràdio Malgrat, ara hi han instal·lat una antena per veure la TDT?

Anònim ha dit...

Qui ferà la pregunta: ERC, CiU o IC EUiA, en el proper Ple? O potser vindrà el propi Malgratot en el torn de precs i preguntes? Ah! no, que no té nassos per no dir una altra cosa de donar la cara....

Anònim ha dit...

No cal que passeu ansia, en el proper ple municipal serà l'il·lustre regidor de governació, el que ha donat permís perquè aquesta gent facin absolutament tot el que els hi doni la gana, el qui donarà explicacions al poble. Com ha de ser, no?, o seguirà amagadet i calladet a la seva butaca contant mosques?

Anònim ha dit...

...contant mosques, fent plans d'inviabilitat, alarmant al poble i a sobre cobrant.

Anònim ha dit...

Ostres estos pixa pins son los que manen per vots a Malgrat.
Ahora todo de pende de los momias de la opocisió. Vosaltres mateis.