dilluns, 1 de març del 2010

Consultes populars


Si ets un ciutadà perfectament desafecte, malagraït, ingrat, descastat, indigne, renegat, degenerat, malentranyat, caragirat, pèrfid, felló, fementit, botifler, trànsfuga, hipòcrita amb cara de nyau nyau o un cara d’ovella i urpes de llop o un cara de Judes o desertor, coquí, insidiós, deslleial, renegat,... si ets, en definitiva un ciutadà al que li mola molt el PPOE i els seus “principios generales del movimiento”, tu també, -faltaria més- el proper dia 25 d’abril  pots exercir el teu dret al vot i fer us dels mecanismes democràtics que tens al teu abast. VOTA!

21 comentaris:

Anònim ha dit...

2 .- Dos consultas 2 a 0 a favor de los No independentistas. Espero que cuando alguna vez maqrquen un gol los independentistas no se alboroten diciendo que han ganado el partido.

Anònim ha dit...

taxista que poca feina tens afer.
Senpre escrius tonteries,mai cap argumentacio seria.

Anònim ha dit...

España unida jamas sera partida. que lo sepais bien todos y por siempre.

Anònim ha dit...

L'atur a Catalunya ja frega els 600.000 al febrer
La xifra de persones que s'han quedat sense feina s'incrementa en 13.404 i deixa el nombre total de desocupats en 597.287

Anònim ha dit...

El que si domines be és el vocabulari : "desafecto", "principios generales", etc. També s'hauran de demanar les paperetes del no expressament com en els referendums d'en Franco?

També acabarà votant més gent que la que està al cens?

Potser us oblideu ja del tema, s'en estan fent un fart de riure.

Anònim ha dit...

S'incrementa. S'incrementa i no si veu aturador. A qualsevol país del món, molt abans d'arribar a aquesta situació, forçarien als seus governants a convocar noves eleccions, o rellevarien al seu/a conseller de treball, car la seva inutilitat és palesa. És més m'atreviria a exposar que donat el tarannà de la senyora Serna, és totalment contraproduent qualsevol cosa que faci. Amb tot, en un govern com el tripartit que s'apuntalen mútuament, trencar un sol puntal ho ensorraria tot, i perdre la moma és impensable. Abans que s'ensorri tot, i és el que estan assolint.

Anònim ha dit...

El tasista se acuerda de ti el teu pare i parientes.




IDIOTA

Anònim ha dit...

La Sra. Serna i qualsevol nou conseller que hi posin no `pot solucionar el problem de l´atur.
1er: per una qüestió tant simple com que el govern central té totes les competències que incideixen sobre aquest tema.
2on.: l´immigració -que es una variable importantíssima- depén absolutament del govern central.
3er.: els recursos per convertir Catalunya en un pais amb infraestructures modernes que el facin competitiu (trens, aeroports, ports marítims)segueix en mans centralistes.
4at. Les línies mestres de la política industrial i agraria que s´han de defensar a Europa.. són en mans dels que ens fan competència a nivell espanyol.
5. Les polítiques d´incentivació regional econòmica europea, també estan en mans del govern espanyol absolutament.

Aquest Estat, al qual alguns que m´han precedit están tant contents de pertànyer, ens ha portat i ens torna a portar a la ruïna.
Segurament, algún d´aquests que se l´estima tant i tant poc s´estima el pais que l´acull, viu aquí perquè al seu orígen no hi havia futur.
Aviat i gràcies a la seva "sagrada unidad",ni aquí tindrem futur.

Au, a prendre vent!

Anònim ha dit...

Anonim 18,55.
Eccelens els teus arguments noi,i saobretot democratics

Anònim ha dit...

Queda clar que estem envoltats de masoquistes en estat pur o de gent que no s'adona de quin és el seu grau d'esclavatge vers el poder que ens subjuga i esprem. Superar la por a la llibertat és el pas que molts no s'atreveixen a donar, potser caldran generacions, però tard o d'hora, tinc la certesa de que tot arribarà, l'alliberament nacional també.

Anònim ha dit...

2792 persones del PSOE més 522 del PPC fa un total de 3314 persones que al nostre municipi viuen en un estat de letargia permanent enyorant altres temps i altres règims polítics imposats per la raó de la força. Realment aquesta gent tenen por de passar a viure pitjor de com estem ara? No puc entendre de cap de les manera el raonament i actitud d'aquestes persones vers la terra que els ha acollit i on viuen i treballen.

Anònim ha dit...

Nervis, veig nervis per part de molta gent......

Anònim ha dit...

Nano el 19`51 Como que escelente argumento y democratico? Pues solo faltaria que en España no pudieramos decir lo que pensamos, o tenenemos que estar callados.
Si no tegusta trabaja y no mires el ordenador nano.

Anònim ha dit...

El dret a l'autodeterminació dels pobles ocupats, és un dret que ja ni caldria discutir-lo si el país colonitzador fos mínimament demòcrata. Però és clar, dissortadament, ja coneixem com són els espanyols: Franco ho va deixar "atado y muy bien atado". el franquisme continua en la seva retrògrada mentalitat.

Anònim ha dit...

El Parlament dóna suport a les consultes i l'autodeterminació, amb el vot en contra de PSC i PP

Anònim ha dit...

Taxitorrebrunoooo!!!!!!!

Anònim ha dit...

Franco osdejo sueltos porque si os ubiera dejados atados como yo creo seguro que estariais al lado del campo de futbol Nou.
Y por las proximas elecciones tranquilos que la conchi no sale pero pensar en alguien con caracter y enpenta porque la oposicion no valen ni para hacer sombra, ni Vedague ni na de na.

Anònim ha dit...

http://vimeo.com/9894705

Anònim ha dit...

critiqueu, critiqueu les consultes independentis tes pero algun dia serem independents , aixo no podreu parar-lo, en Franco no va puguer amb nosaltres y vosaltres els seus fills tampoc. faixistes de merda.

Ramon

Anònim ha dit...

Seremos Facistas y Fachas con mas cojones que el tinbalet del Bruc.
Cataluña gobernada por un Andaluz o apilas, eso es como maximo que aspira la provincia del noroeste.
Si los vasco con sus atentados no an coseguido nada imaginaros vosotros con la tonteria de los toros.
Dinero para sahara Español hay si que podeis poner una enbajada catalana.

Anònim ha dit...

Malgratot agan el favor de quitar las declaraciones de la vega que me entran alcadas de escucharla.