dimarts, 23 de març del 2010

Malgratencs "pota negra" i II

Un anònim malgratot ens ha trames la fotografia que us mostrem.
Nosaltres aprofitem per donar la nostra més sincera felicitació a la penya de la petanca per haver aconseguit de l'ajuntament la privatització i cessió d'un espai públic amb despesa a càrrec de l'erari municipal amb bany, pèrgola, nevera i televisor inclòs amb la indolència de tot el poble de Malgrat. Potser sí que s'ho mereixen i ens mereixem, per la nostra apatia, de pagar-los-hi la festa.
Ho diu tot del nostre poble que de 21 entitats esportives, quatre siguin de petanca, el 20% de l'activitat esportiva concentrada en aquest "esport". Per reflexionar-hi.  

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És curiós de constatar que mentre a "Malgrat decideix" se li nega l'us d'espais públics, paral·lelament un col·lectiu addicte i servil al govern com és la petanca, se li obren totes les portes i permisivitat per realitzar la seva activitat, se la premia i mima amb un tracte exquisit alhora que discriminatori respecte a la resta d'entitats municipals.
És això el socialisme popular, és la Campoy socialista, o aquest fenomen rep un altre nom?

Anònim ha dit...

Això del TV és vergonyós. Com es permet instal.lar en un espai públic cedit o no una antena d'aquesta manera? Una cosa és un espai per reunir-se i fer assemblees i l'altre un espai de bar per passar l'estona. Hi ha gent al voltant que paga impostos per tenir oberta una activitat. No han de pagar cap llicència aquesta gent?

Anònim ha dit...

Jo enviaria l'enllaç d'aquest fil als pirates de les GAES i ells ja els hi explicaran si això surt tant gratis com es pensen.

Anònim ha dit...

Pareceis de pueblo, lo de la antena es tan facil como una noche subirse a la tapia del chiriguito del Vinyoles y arrancarla de CUAJO.
Y pa bolas las mias JORDI.

Anònim ha dit...

Ahí tus "huevos molineros" Jordi, eso es democracia fina... que no quiero decir que lo que hacen ellos lo sea... Entre todos la matamos y ella sola se murió!!, o tonto el último!!. Así vamos de bien...