dimarts, 25 d’agost del 2009

Secrets de palau

O no?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que està previst de fer-ho servir de franc amb la presentació del carnet del partit.

Anònim ha dit...

L'hi dono quatre dies de vida.

Un vei ha dit...

A les nou de la nit tanca el parc i els veins no podrem fer-ne us, tan sigui pagant o gratis. Quina estafa parlar de millores pel barri i pels veïns quan tindrem que seguir pujant a peu mentre els turistes podran fer-ho amb l'aparato ortopèdic aquest.
Volem escales mecàniques, normals.

Anònim ha dit...

Aquest carrilet, o el que sigui, estara destrossat i sera venut per peces a algun mercat negre de nordàfrica...

Anònim ha dit...

Per assegurar-ne l'èxit d'assistència massiva de gent al parc hi faran més pistes de petanca i oli al llum. I sinó, al temps. De pegot en pegot, quatre regidors, espavilats ells, s'estan elaborant una jubilació àurica a costa dels pressupostos municipals i amb la coartada de que ho fan pel poble de Malgrat.

Anònim ha dit...

Podrían poner escaleras mecánicas en cada calle de la población que tenga pendiente. Porque todos los vecinos de todas las calles, tienen los mismos derechos verdad?
Y podrían poner en el centro de la calle Mar una pasarela mecánica como las de los aeropuertos, eso sí primero retirando las jardineras-cenicero.

Anònim ha dit...

va aneu a pastar a sant hilari chufleteros!!!!!!nomes criticar pues malgrat es podria fer mes si estem d'acord però ja s'està fent mica a mica