dissabte, 22 d’agost del 2009

Edicte

Es fa saber a tothom que ha estat identificat pul·lulant entre els diversos blocs de Malgrat una nova espècie de ratpenat mutant que s'integra en l'ordre dels mamífers voladors i que té la particularitat de no alimentar-se, com d'altres individus de la mateixa espècie, de sang o insectes, sinó que caça per ecolocalització d'altres incauts animals als que anestesia amb verborreica demagògia i els atrau a les seves perverses voluntats. Cal que els ciutadans estiguin a l'aguait i no caiguin en les seves cuidades i poderoses xarxes-parany. Se'l pot identificar fàcilment per la plena coincidència dels seus retòrics arguments i objectius amb els que expandeix sovint l'equip de govern de l'ajuntament de Malgrat.
Recordeu, la millor prevenció: l'us del sentit comú sense dilació.

17 comentaris:

Rat Penat ha dit...

Per al·lusió: Em permetràs, Malgratot, que em defensi d'unes afirmacions o suposicions que reflecteixes al teu escrit. Ningú no s'ha de protegir de mi per qué no sóc una persona que jugui a l'atac; al contrari, els meus comentaris intenten ser constructius. Pot ser entre els usuaris d'aquest blog i d'altres n'hi ha de persones incautes, però no és a aquestes persones a qui van dirigits els meus comentaris. Tampoc no tinc cap voluntat perversa com tú dius, res més lluny del meu ànim que la d'enredar qualsevol. Els meus comentaris són propis, escrits amb la llengua i el vocabulari que em van ensenyar i que he anat aprenent a llarg de la meva vida, amb els estudis i sobre tot amb la meva obsessió: La lectura.
Tothom és lliure d'expressar les seves opinions i tothom és lliure de treure les seves pròpies conclusions. No sé a quin comentari meu pots haver trobat una xarxa-parany com tú dius, i tampoc no sé per qué m'identifiques amb l'equip de govern de l'ajuntament ja que res tinc a veure amb ells. A mi només em mou la inquietud pels temes relatius a la nostra població. Pot ser a vegades estaré al teu costat i d'altres estaré en contra, i espero que no per això em censuris per qué em faries recordar d'altres temps de la nostra història. De moment no em vull allargar més i fer de la lectura d'aquest espai una estona tediosa.
Una abraçada.
Rat Penat.

P.D. Qé descansada vida la del que huye del mundanal ruido.

MALGRATOT ha dit...

Aquí tens una petita selecció d'afirmacions que segons el nostre humil parer encaixen perfectament amb el corpus ideològic del nostre govern.
Una cordial salutació i gràcies per llegir-nos.

Rat Penat // dijous, 13 agost, 2009
De veritat, feu pena. Anar en contra d'un govern municipal significa per a vosaltres anar en contra de tot el que faci, estigui bé o no?
Heu pensat que els veïns del barri de la Verneda també són citadans d'aquest poble, votin el que votin?
No tenen dret a millorar la seva qualitat de vida?
Aquest ascensor és un encert total. (...nomes el vol el PPOE, els veïns volen escales mecàniques)

Rat Penat // dissabte, 15 agost, 2009
Em sembla perfecte i penso que actuacions com aquesta s'haurien de fer més sovint. Al menys es posa de manifest que una policia si és repressiva, ho és contra qui ho mereix.
(...cap detingut. Necessiten inseguretat ciutadana urgentment per justificar la nova caserna)

Rat Penat ha dit...
Crec que en tinc una visió molt ampla i gran capacitat de raonament. Pot ser no està bé que ho digui de mi mateix però no en soc partidari de la falsa modèstia.
(...nomes una persona al poble reuneix aquests requisits)

Rat Penat ha dit...
Malgratot, segons tu ens hauríem de conformar amb gralles, gegants i sardanes?
Hi ha més coses al món i són prou vistents com per a no gaudir-les.
Està molt bé exalçar les nostres tradicions però no ens hem de tancar en nosaltres mateixos en una mena d'introversió que només ens porta a ser mes pobres.
(...clàssic argument folklòric-electoralista PPOE)

P.D.: Qui no vol pols que no vagi a l'era a garbellar.

900 ha dit...

Malgratot té ràbia a PSCPP perquè ell i la seva colla son iguals i utilitzen els mateixos mètodes. Ja ho diuen en física: "los polos iguales se repelen".
l'esquerra catalana radical es el mateix que la dreta espanyolista, un grup d'intolerants que si estiguessin al govern farien correr a més d'un i colocarien als seus amics i fills.
només pensar que aquest senyor i el seus propers es dediquen a l'educació i ara mateix podrien estar donant classes als nostres fills em fa molta por.

Anònim ha dit...

Perdona t'has deixat l'esquerra espanyolista, molt important actualment en aquest país, tant o més que la dreta.
El que anomenes intolerància, paraula que no m'agrada, ja que quan es tolera vol dir superioritat per una part i inferioritat per l'altre, ho confons amb defensa d'una cultura i d'una llengua que bé de molt lluny i, que tu i molts com tu, esquerra i dreta nacionalista espanyola, si nacionalista també, en nom de la tolerància voleu fer desaparèixer d'una manera subtil, sense que ho sembli, molt maquiavèlic tot plegat.
Hauries de repassar la història i t'adonaries que per Catalunya han passat molts pobles diferents, que molts dels habitants actuals són descendents d'ells, també d'andalusos, extremenys, murcians... i que una part defensen el que vosaltres, amb menyspreu, anomeneu nacionalistes catalans.
Potser tens raó, no sóc tolerant, però, si respecto a totes les cultures pel que representen, per a mi molt important, no hem considero superior a ningú a diferència de tú i dels teus.

De molt bon rotllo. Salut.

Anònim ha dit...

Anim rat penat acabem amb aquets abracafarolas i chufleteros que hi ha per aqui..... jeje

Anònim ha dit...

Ostres,

Per un/a que escriu de manera responsable, culta i amb criteri, el fotem a parir.

És lícit tenir una opinió divergent segons quin cas no? Pel que he anat veient, a vegades està d'acord amb el que passa a Malgrat, però a vegades en contra, i ben en contra, pel que es desprèn dels seus escrits.

Malgratot, per què no ho agafem com una dosi de "constructivitat" ? Al menys si ho llegeix "DIOS SUPREMO" jeje, de Malgrat de Mar agafa una mica d'aquesta dosi de "constructivitat", tot i que ho dubto molt.

Ei, constructivitat no vol dit totxo eh! Vol dir aportar opinions que tot i ser un xic o molt divergents, entre totes elles es pot fer un petit còctel d'opinions en benefici del poble de Malgrat.

Signat: Un que ha nascut i criat a Malgrat però que ja no hi viu,
to i que li interessa el que passa al seu poble.

Un plaer llegir-vos i seguiu així please,

Rat Penat ha dit...

Em dona la raó Malgratot:

1)Ha fet entendre que encara que un govern municipal faci qualsevol actuació, encara que estigui ben feta, si no és dels seus, s'ha d'anar en contra i criticar-lo. Si no vius al centre de la població, ja no ets ciutadà com els altres?

2) Vol dir que si un cos de policia és coneixedor d'una activitat il•lícita, la qual estan obligats a perseguir, han de girar la vista i no actuar? I això per què? Per què segons vostè si no hi ha cap detingut, la resta no té importància?.

3) La seguretat ciutadana és una de les moltes facetes que són competència d'un cos de policia, es per això que no crec que necessitin una nova comissaria, només avaluant aquest aspecte. Ha pensat vostè que per exemple, a la caserna actual no hi ha ascensor, quan moltes de les gestions i tràmits que hem de fer els ciutadans (Multes, DNI, etc.) es fan al pis de dalt? Ha intentat vostè pujar unes escales amb crosses o amb cadira de rodes?. Vol més arguments?

4) Que jo hem tingui personalment en gran estima i estigui orgullós de com sóc forma part del lliure albir de que en gaudim les persones.

5) Parlem de cultura i tradició: Hi ha res més enriquidor per a una cultura, que engrandir-se amb les aportacions que poden venir de qualsevol altra, sempre i quan no es perdi la identitat pròpia? O pel contrari seria millor estancar-se en el passat i córrer el perill de desaparèixer. Fa falta que li recordi la desaparició de fins i tot grans civilitzacions? Potser la nostra llengua ha brollat del no res?

Per últim li faig una reflexió: Per a vostè es lícit i ètic que una part de la ciutadania s’apropiï del llegat de tot un poble?

Bon dia a tots.

Rat Penat.

Anònim ha dit...

Anònim de les 11.43 se't veu el plumero, només tu deus saber que és un abracafarolas. Apren a llegir, que vol dir entendre el que es diu, cada vagada que escrius ho fas sense cap mena de criteri, mai dius rés d'interessant, a veure si ens sorprens d'ara en endavant.
Gràcies

Anònim ha dit...

900 ha dit: "només pensar que aquest senyor i el seus propers es dediquen a l'educació i ara mateix podrien estar donant classes als nostres fills em fa molta por."
Fa una afirmació molt arriscada.

A mi em fan por persones com ell, perquè, amb aquest comentari ens mostre la seva manera de pensar, la mateixa que tenien en època franquista, els educadors només podien pensar i transmetre l'ideari del règim. Per altre part mostre un gran desconeixement del món de l'educació, en què actualment s'ensenya sense cap mena d'ideari i els treballadors i treballadores tenen idees polítiques molt diferents.
No treballo en l'educació, però, tinc coneguts que si hi treballen i el seu comentari m'ha ofès.

Anònim ha dit...

Hola Rat Penat

T'has quedat mut?

Anònim ha dit...

Teniu por del Rat Penat? Potser diu veritats que no us agraden massa? Només voleu comentaris al vostre favor?
A mi em sembla, sigui qui sigui una persona amb seny i que anomena les coses pel seu nom.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb l'últim comentari. Sembla que a aquesta gent tenen prou amb l'autocomplaença amb comentaris del tipus:
- On és el cebolleta?
- vull veure el video d'aquest imbècil?
Y d'altres del mateix estil. Es pensen que tot el poble som com ells? Es que no surten al carrer i es fixen en els altres? Es que no accepten el resultat d'unes eleccions? Es que tenen enveja d'un partit que amb menys vots estigui a l'equip de gobern?

Anònim ha dit...

A l'últim anònim, qui no accepte el resultat de les últimes eleccions? Enveja del PP de Malgrat, perquè és el partit al qual et refereixes, no? Doncs, d'enveja cap ni una, més aviat, em feu pena, em feu pena, perquè no teniu cap mena de criteri, el vostre representant és capaç de votar a favor de què la sardana sigui la dansa nacional de Catalunyua, per exemple, simplement perquè és el que decideix votar qui mana, que no és el mateix que qui governa, d'això no en saben.
Jo si em fixo amb els altres quan surto al carrer i observo que hi ha moltes opinions diferents, no veig una gran majoria que opini que la gestió dels manaires d'aquest poble sigui la correcta.
si accepto els resultats de les elccions, qui no les accepten són els que ens manen, escollits democràticament, perquè, no tenen en compte que una part molt important de la població, una mica més del 50% no els donà el vot en les últimes eleccions.
A mi tampoc m'agraden els comentaris a que et refereixes: "On és el cebolleta?
- vull veure el video d'aquest imbècil?" però que vols, censura? Suposo que el/els responsables del blog els podrien treure, però, qui els penja seguiria insistint, ja que és o són persones amb manca d'arguments, potser fins i tot és o són ells mateixos per tal de desacreditar un blog divertit, crític i satíric, que cal i molt en aquesta època i en aquest poble en què la política es troba en un estat de decadència total.
Salut

Anònim ha dit...

Encara no sé qui és el"cebolleta"

Anònim ha dit...

el cebolleta crec que es el president de les joventuts del PP. Li diuen així perque va sortir un grup a facebook que deia que apropava la cebolleta a totes les noies i també pregunta si el porten rasurat, entre d'altres coses de depravat sexual.

També és el que fa els escrits de la Vega. Es veu que va dient que es periodista i no té ni el batxillerat. Això es va dir en altres comentaris.

Anònim ha dit...

Déu els cria i ells s'ajunten, sàviament, en l'escamot dels enzes, més conegut en la seva imperial i genuïna llengua com a: "pelotón de los torpes".

Anònim ha dit...

abrazafarolas escriu aqui diu que se me ve el plumero que, sento que et molestis pels meus comentaris però tranquil a partir d'ara te nombro abrazafolas major!!! enga tas mas contento ya?