divendres, 7 d’agost del 2009

Distintiu de qualitat al nyap

Accèssit d'honor al nyap documentat, també, a la prodigiosa emissió realitzada per Ràdio Malgrat que amb mitjans tècnics del segle XXI aconsegueix dia a dia i amb persistent d'esforç que les seves transmissions siguin d'una qualitat pre-gramola més pròpies del segle passat que de l'actual.



02 Complex esportiu (Piscina)


03 Escola Ca l'Arnau

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Inutils,inutils,inutils,aixo si sempre carregant la seva inutilitat als dames amb pesims arguments.

Anònim ha dit...

a mi m'agradaria saber que en diu de tot això l'empresa que tenia la concesió i que diuen els pare. Tot és molt fosc, qui és el motiu per el qual no han signat el nou conveni. De què estem parlant?, els acusa de "foscos" de no ensenyar la informació ... què està passant? que en diuen ells?

Anònim ha dit...

com es pot perdre la subvenció de la Generalitat amb el que havia costat aconseguir-la

Anònim ha dit...

diu que l'aubanell ha entrat a les "tripes de l'escola" i per això cal un reconeixement i no la seva dimissió. De què parlem?

Anònim ha dit...

quants diners ha costat l'ajuda de la Diputació per veure com aava la gestió de la concesió de l'escola? quan ha pagat el municipi? on és aquest informe?

Anònim ha dit...

és cert que va ser l'AMPA qui va formalitzar les noves matricules, que l'Ajuntamnet no en tenia coneixement?. Si us plau que algu ho desmenteixi

Anònim ha dit...

70.000 euros d'indemnització és el mateix que han pagat per la caseta dels "petamqueros". Incomparable!