dissabte, 8 d’agost del 2009

Molta vergonya aliena

Desobeint les indicacions del seu metge no va prendre la medicació i a conseqüència d'això va perdre, en el passat Plenari municipal, totalment els papers i la compostura que en exercici del càrrec ha de mantenir la màxima autoritat quan se li demanen explicacions a la seva més que lamentable gestió municipal.

Pretendre vendre participació ciutadana on només hi participin esbirros i aduladors de palau, sempre els mateixos, en busca de les engrunes que generosament reparteixen, comptant amb els diners del poble, és d'una perversitat màxima, com també ho és l'aprovació totalment innecessària d'un ARE o d'una Àrea de salut feta a mida dels quintas, caixes, diputacions, tripartits i cias. vàries de mal viure i veure, o cobrir un tram de riera per revaloritzar els patis particulars de tota una camarilla d'okupes d'ajuntament sense cap escrúpol ni vergonya de fer-ho i enriquir-se a costa de l'erari públic.

Aquesta dona, sense cap mena de dubte, governa només per ella i alguns pocs sequaços adelerats per aparentar quelcom i pillar la pasta gansa que en treuen cada fi de mes. Hi ho fa, la dona, a la arcaica manera d'ensarronar al personal amb remeis i potingues de futur que només aporten malures i patiments pels que hi som i els que vindran. Revinguda buhonera amb estil zapateril i amb colegues de secta tant superdotats i poc recomanables com son els Corbacho, Zaragoza, Montilla o el mateix Aznar. El no va més de la inutilitat absoluta ecspanyola i buhoneril, com si diguéssim.

Si algú pot entendre específicament el que la dona diu, o vol dir, en ple atac d'ira, entre el minut 5,07 i 5,17 del fragment “Pèrdua de papers Conxita” li estarem molt agraïts per l'aportació. Intuïm que és important saber-ho per tractar-se de la riera, però nosaltres no hem estat capaços d'interpretar-ho.

Hem passat molta vergonya aliena a l'escoltar a la nostra servidora, en el més pur estil Gil i Gil, ensenyant les dents al veure posat en entredit i, suposem, perillar la menjadora municipal que ocupa amb els lamentables arguments-lladrucs usats per dialogar. Això és el Malgrat socialista guay. Classe i distinció a dojo!

Pèrdua de papers Conxita

06 ARE, Consorci

08 Orientació equipaments comercials


11 Precs i preguntes Regidors



6 comentaris:

Anònim ha dit...

com pot contestar d'aquesta manera una alcaldesa. Dimissió per falta de respecte.
com podem permetre que parli d'aquesta manera a la portaveu d'ERC dient : "no sap pensar, primer enraona i despres pensa, se'm fot el que pensi....!, que s'ho faci mirar si no ho enten...! "
tenim una alcaldessa impresentable! és vergonyós sentir els plens i la seva prepotència.

Anònim ha dit...

Hi ha dies que això del ple sembla una peixateria amb tanta dona deixant-se les cordes vocals, tot i que les peixateres almenys saben com fer la seva feina.

Anònim ha dit...

Esperem que a les properes eleccoions no es presenti ningú dels actuals. El que cal es sang fresca collons! Son uns inutils tots!
Tanta culpa te una com l'altra.
Ara bé, l'alcaldesa sel's menja a tots amb patates.

Anònim ha dit...

A l'anònim anterior, sens o escoltes els plens? hi ha una diferència, si els escoltessis no diries que se'ls menja a tots amb patates, en tot cas diries, que degut a la seva prepotència i mala educació encadena un seguit de síl.labes, sense cap sentit, això si, sempre dient l'última paraula. Sembla mentida que desprès dels anys que porta en el càrrec encara no hagi après a parlar, a donar arguments i, que per sortissen o allò que a ella li sembla que se'n surt, es posi a riure, a utilitzar el mare de Deu, mare de Deu, el no entenen les coses els hi hauré de tornar a explicar...
Cada dia s'assemble més a un altre egòlatra que hem patit a Espanya, l'Aznar, també quan deixi el càrrec aniirà donan lliçon pel món?

Anònim ha dit...

Egòlatra? I que en dieu d'en Carod, que volia convertir-se en el super heroi català i arreglar ell solet i d'amagat, fins i tot el flagell del terrorisme, això sí, que atemptin a on vulguin menys a Catalunya; aquest personatje si que és grotesc. I per qué si no, ha passat a un segon pla que ja ni se'l veu? Doncs per això, per que ell solet sap que l'ha cagada.

Anònim ha dit...

Una altra cagada d'en Carod i per tant del seu partit: Aprofitant les vacances del president Montilla i que ell ho és EN FUNCIONS, convoca una manifestació en contra d'una sentència relativa a l'Estatut i que encara no és ferma per què està en fase de recurs. Arriba Montilla i l'envia a pastar fang.
Per cert, algú em podria confirmar si en Carod va n'eixer a Osca i que es fill d'un guardia civil?