dilluns, 30 d’agost del 2010

Novament excel·lint en excel·lència



Que els veïns dels barris del Castell-Verneda són una colla de malgratencs privilegiats, és d’una evidència absoluta, com sinó s’ho han fet per aconseguir que en un espai en què amb dificultat hi cap una rotonda petita, a ells els n’hi fan dues amb aquest nou pla d’urbanalització d’aquest sector del carrer Lleida-Canigó que estan duent a terme aquesta gent amb poders psicotrònics que ocupen l’ajuntament sota el lema del “fem i desférem fins que ens en cansem!”.
Aviat, i com venim anunciant de fa temps, serem -si no ho som ja- un referent mundial en estultícia urbanística moderna per les grans "Campoysolutions" que aportem a la resolució de petits problemes de circulació viaria.
Veure per creure!  
  

20 comentaris:

Anònim ha dit...

la rotonda és de jutjat de guàrdia.

Anònim ha dit...

Poc a poc, projecte a projecte, s'estan fent un nom:

http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/08/30/ajuntament-darrere-dun-fanal/428849.html

Anònim ha dit...

El barri més oblidat i deixat del poble, quan s'hi posen a intentar arreglar 30 anys de desídia socialista, el resultat final no pot ser altre que un empitjorament general de les seves infraestructures i condicions.
Què voleu?, tot això ho controla el cervell del Valentin, escarxofat en la seva poltrona de comandament i ell sí que té poders psicotònics absoluts. Crec que el gran mèrit de la "millora" se l'ha d'apuntar a ell, al geni de la seguretat per damunt de tot, l'intel·lectual de l'ajuntament, el que paga els seus deutes amb hisenda amb el plaer i elegància de fer-ho pensant que ell és un ciutadà espanyol de soca-rel, no com d'altres que només són uns miserables i vulgars ciutadans esclaus del sistema que ell per mèrits propis brillantment comanda.

Anònim ha dit...

No us alarmeu, ja deuen tenir previst de posar a quatre municipals repartint fullets d'instruccions de com negociar les rotondes per donar fluïdesa a la circulació.

Anònim ha dit...

aquesta rotonda és en barri de la Verneda, que no del Castell

Anònim ha dit...

Ya estamos con las tonterias si verneda o castillo tiene mas prestigio la verneda que el castillo de frasquito.
Porque an cerrado MC

Anònim ha dit...

Passar en moto és difícil, en cotxe impossible, a més està al final d'una pujada (per dos costats). Aixó també ho ha dissenyat l'empresa experta que diu el Valentin cada vegada que li pregunten per una bestiesa viària? Qui es l'expert d'aquesta empresa? Qui és l'amo? Fa pudor

Anònim ha dit...

La empresa Vallentines Sociedad Piojos. Son las ultimas chapuzas del PSOE en Malgrat.

Malgrat Express ha dit...

i amb aquesta construcció es completa el circuit d'scalextric de Malgrat.

Anònim ha dit...

Amb el nou servei d'autobusos que pomposament entre en servei el proper dia 6 de setembre sota els auspicis del mega-crac en mobilitat d'en Valentin, es comenta pel poble que serà obligatori l'us de casc homologat al pujar a l'autobús davant l'alt risc de patacada quan el vehicle sobrecarregat enfila la baixada del castell al seu pas per la gàbia de micos. També es comenta que al llarg de l'itinerari s'anirà resant el rosari per amenitzar el viatge i tenir més mèrits per complir amb l'horari previst.

http://www.ajmalgrat.es/actualitat/noticies/Millores-en-el-transport-public-de-Malgrat-de-Mar/view

Anònim ha dit...

La musica obligatoria para el chofer es la de los chichos, ni mas ni menos.

Anònim ha dit...

Deixeu en Valentín i fixeu-vos en el mega"Cot".

Anònim ha dit...

Y todo gratis sin gastar ni un euro!
Claro se quejan, ahora donde aparcaremos?

Anònim ha dit...

Tito: quantes multes t'han fomut que estiguis destil.lant tanta ràbia cap en Valentí? Calma't i respecta el codi

Anònim ha dit...

El camio de les escombreries disfrutara moltissim destrozan la rotonda cada cop que passi per alli, i mes de un cotxe deixara els neumatics als bordillos que en tan mala llet han deixat, bordillos perillosos no cal dir-ho per les motos, en fi si ha estat idea del tal Valenti sa cobert de gloria a lo millor lo del fanal devant la porta del ajuntament tambe va ser idea seva, per poder iluminar de nit els excelsos cervells dels directius del PPOE

Anònim ha dit...

Carpanta ninguna multes pero esque es muy tonto ah i no lifasis la pilota que tu de aixo sap molt titu.

Anònim ha dit...

Jo no li faig la pilota ni a la meva ombra. Només cal veure't com escups verí de rabia. Si no saps conduir, deixa el cotxe, que evitaràs que et multin i tampoc et deixaràs les llantes a la rotonda, que pel poble no cal corre i segur que t'evitaràs més maldecaps, tito!

Anònim ha dit...

Cada dia estas pijo tito carpanta.

Anònim ha dit...

Carpanta estamos de fiesta? Valla tela parece que si no trabajas no cojes el ordenata y el pueblo pagando.

Anònim ha dit...

Es que libra