dimecres, 4 d’agost del 2010

No cal dir res de res, s'enten tot

És una autèntica vergonya que mentre a uns representants del poble no se'ls hi atorga un espai digne dins d'un butlletí municipal -que paguem entre tots-, aquesta gent del PP no es dignin aprofitar aquest minso espai cedit als partits per exposar el seu parer sobre gestió política local o general. De fet tampoc cal, ja tothom sap qui són, com són i quines són les seves capacitats mentals i de raonament. Un cop més demostren que no els hi cal dir res de res i què alçant el dit cada cop que la mestressa ho demana en tenen prou per satisfer les seves inqualificables ànsies de diner, la seva única preocupació i què la Campoy, amb molt de gust, està disposada a pagar, novament amb diner de tots, per mantenir el poder i poder manar a cor que vols talment com fan els il·luminats dictadors batejats per la ma de Déu. Governar és una altre cosa, això ho té molt clar l'alcaldessa, prou que li recorden els regidors de l'oposició a cada ple, convertit per la seva gràcia divina en un autèntic espectacle de circ, però ella, per garantir i perpetuar el seu arbitrari poder personal a la terra, necessita com l'aire que respira de la compra massiva de voluntats i lleialtats incondicionals d'una part de la població, casualment la menys dotada i donada a raonar. Així ens va!
.       

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Exactament el que he pensat al veure l'espai en blanc. Poca cosa han de tenir per explicar.

Anònim ha dit...

L'espai en blanc és la viva imatge de l'encefalograma dels peperos malgratencs.

Anònim ha dit...

No confundais los peperos con la gorda de la vega, porque esta se iva al psoe si no estava de dos o de uno en el pp.

Anònim ha dit...

La VEGA concejala debe tener dislexsia para no entender los escritos que le manda la oposicion o alo mejor estan corta que no los en tiende. Pues que se los lea el MARCELO.

Anònim ha dit...

Dislexia entre la més lleu de les disfuncionalitats que pateix i el poble té que patir i pagar.

Anònim ha dit...

Hace tiempo decíais que esos escritos los hacía el Cebolleta. Lo habrán expulsado.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ai mireu ... a vegades val més pena no dir res que dir segons quines parides ....

Anònim ha dit...

en el ple municipal va dirq que ja havia donat explicacions a qui havia de donar-les, però i al poble?, no les ha de donar també al poble?