divendres, 13 d’agost del 2010

Bona última Festa Major!?!?!?


Aquí teniu una bonica imatge que amablement ens ha fet arribar un assidu visitant del bloc i que sintetitza perfectament el sentit del que és i representa actualment la Festa Major del nostre poble. Una festa que amb els anys, aquesta gent que escalfen cadires a l'ajuntament, han anat banalitzant i convertint el que hauria de ser un esclat d'il·lusió de tres dies, com a molt, en un profund sentiment de frustració pels vint dies d'absurdes activitats gens engrescadores per ningú. Una falta absoluta d'imaginació, de recursos i de saber fer, és el que tal i com anuncia l'alcaldessa, ha de ser l'última Festa Major que l'Ajuntament organitza.
Un any més en que Malgrat queda lluny dels músics i grups que canten en català. Diuen que no atrauen públic. Som els veïns d'aquest poble una espècie rara o ho són les persones que manen i ordenen programacions al marge del poble des de les seves poltrones?
Com és pot ser tant miserable com per organitzar un concurs per elegir el cartell de Festa Major i fer un programa d'actes sense mostrar el cartell. Que potser els hi fa vergonya mostrar-lo, així com mostrar els cartells no guanyadors del concurs i que estaven molt per sobre en qualitat i disseny del que interessadament van atorgar-li el premi?
Amb el que ens costa de mantenir una regidoria inútil amb càrrecs de confiança innecessaris, podríem dedicar aquests diners a l'organització d'una Festa Major amb cara i ulls organitzada per una comissió de festes plural i representativa de tot el poble i en la que tothom en quedes satisfet i orgullós. Tot el contrari del que tenim ara i què és, ni més ni menys, una autèntica vergonya!

Trencar olletes - Campoy
Na Nena - Port-Bo

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Dema a les barakes els tripicardia,recientessalidos del talego i la abeja maya.

Anònim ha dit...

molta gent ahir a les barrakes. Els Celtas Cortos deuen cobrar pasta gansa però els grups locals que son també un reclam pels joves del poble, quin cost tenen per l'Ajuntament?

Anònim ha dit...

Coneixent el gènere de gent que ho organitza, no m'estranyaria gens que a més de pagar diners de la seva pròpia butxaca per tenir l'honor d'actuar al seu poble, hagin tingut que fer profundes reverències a més d'un dels notables organitzadors.

Anònim ha dit...

La contractació de Celtas Cortos puja a 22.400 euros, la de Reincidentes 14.160 euros, en total aquests dos grups sumen 36.650 euros. Per tant, en un any de contenció en la despesa municipal destinada a festes i saraus, hem d'entendre que els grups locals, donada la precària situació de caixa, actuïn de franc, per altruisme i per promocionar-se.
Un aplaudiment per aquests joves solidaris!

Anònim ha dit...

Tallar la arteria principal del pople "Avgda. Costa Brava" per montar la festa poguenteu fer a la Avgda del Paisos Catalans es de boixos. alla a mes a mes i anirien els guiris i els feriants podrian guanyarsi millor la vida tenim unes lumbreres al ajuntament que fan cagar

Anònim ha dit...

Joder fins els coxet de la fira se cau, nosera que sea montado los nietos de la vega i marchelo?
Marchelo tienes menos futuro que la revisión que esta haciendo SS sobre tu espediente nen.

Mamadu ha dit...

S'ha de ser deliquent profesional amb molts anys d'experiencia en estafes i compra descarada de vots per muntar una barraka en nom de solidaritat amb els immigrants i poder així beure de gorra totes les autoritats i fauna d'impresentables que pululaven per l'entorn. Amb el que els hi sobra de recaptació, fer veure que atenen les seves necessitats básiques de subsistencia o fer-los-hi una barraca com la de la petanca al seu país d'origen.
Una burla obscena a tot el poble és la representació teatral de la barraca de l'ajuntament sota el nom i la coartada de la solidaritat. Poca-vergonyes!

Anònim ha dit...

Los cohetes de uno en uno para que dure mas. Que pena!!!!

Anònim ha dit...

LA QüESTIO NOMES ES CRITICAR!!!

SI TANTES GANES TENIU DE FER COSES, DONS MONTEU UNA ASOCIACIO O ENTITAT I FES ELS ACTES QUE HOS SURTIN DE LA PUNTA LA POLLA..

PERO NOMES DEIXANT COMENTARIS PER INTERNET NO FARAS RES DE PROFIT EN EL TEU ESTIMAT POBLE!

Anònim ha dit...

Este ultimo del anonimo 15:30 es tonto o no tiene verguenza? seguro que es del ayuntamiento. Hay que tener un poco mas de bocavulario linpio.

Anònim ha dit...

BOCAVULARIO, eso es lo que hace falta, dios mío cuantos días de escuela echados a perder.

Anònim ha dit...

Las faltas de ortografía no impiden entender el sentido del texto.
Que la Fiesta Mayor ha sido un PETANCAZO y poca cosa más no se puede negar.

Anònim ha dit...

Tu el del petancazo sabes si la vega a estado en melilla con aznar porque los canapes i bocadillos an desaparecido.

Anònim ha dit...

La Vega está de ejercicios espirituales filtrando con el PSOE. Dice que con ellos se come mejor i aumentar de peso se lo ponen mas fácil que con el PP. De seguir así de bien, en lugar de una silla, en el pleno le van a poner una otomana para ella sola.

Anònim ha dit...

Una trona para la vega y para marcelo un aprende a andar por retrasado. Valla pandilla de fascista pero marcelo se nota porque es del madrid la vega es diferente es pesetera y ya pronuncia la R de RABO.