dimarts, 15 de maig del 2012

...però vostè sap fer botar una pilota?



Tenim un ajuntament que no és capaç ni tant sols de mantenir en condicions el saló de plens municipals per fer possible que la emissió radiofònica del Ple municipal sigui escoltada per la majoria de malgratencs a traves d'Ona Malgrat, la seva execrable emissora particular i a la que, ara ens n'assabentem, el regidor d'IC, Jordi Medina, no pensa tornar a trepitjar, sense exposar-ne els motius. Potser l'explicació a tanta desídia és precisament aquest: el de donar-li la mínima difusió i seguir amagant al poble el més que lamentable nivell de les persones que formen el Govern municipal, perfectes mercenaris espanyols, addictes a la pasta gansa que aconsegueixen cada mes a costa del diner del sofert i alienat contribuent.

És sorprenent que l'Ajuntament en lloc de publicitar la carta que us mostrem al seu web municipal, ho faci en el bloc dels seus cadells de partit, les JSC/E. Els motius?... no serà que les males notícies, dirigides preferentment al nucli urbà farcit de votants socialistes, epicentre de sociòpates pota negra, és millor donar-les en veu baixa i que passin el més desapercebudes possible? De què serveix al poble de  Malgrat tenir una web pròpia si només s'utilitza per enaltir les increïbles proeses del partit en el poder i publicitar els impressionants avenços en qüestions de seguretat, espais verds i cursets de Word?


Als malgratencs, vist tot el que hem vist al llarg dels anys, ens sortiria més barat de mantenir un govern de moniatos que el que malauradament tenim en la actualitat. El problema més greu que ens afecta, però, i per desgràcia, és que l'oposició ha abdicat fa temps d'actuar com a tal i ara es dedica preferentment a tuitejar i conservar el càrrec tant àrduament guanyat, passant de puntetes i sense fer massa soroll.
Poble petit el meu!   



13 comentaris:

Anònim ha dit...

I aquest mes i el vinent vinga viatges a Incisa i a Seynod com si no passes res, la gent que està aturada i els que no arriben a final de mes i veuen aquest despilfarro s’enfilen per les parets, però ells no ho entenen. Com ho poden entendre amb el sous i els doble sous com els que estan cobrant. A mi no hem representen.

Anònim ha dit...

I la anna vega con el marcel todo el dia al bar i esto lopagamos todos. venga chocolate con churros i ron para el marcelo.
Por cierto que el tagua desde que esta separado como selomonta a la de la ultima moguda de los 80.

Anònim ha dit...

Algú sap per quin motiu en Medina renuncia a explicar els seus arguments i els del seu partit per Ràdio Malgrat?

Anònim ha dit...

Què en sabem del cebolleta? Es rumoreja que corre per Madrid tot esperant un càrrec en un Ministeri i així poder expandre les seves perversions per la capital del Reino

Anònim ha dit...

¿Que fa la neu serra a frança? critica a la gorda i facha de la conxi i esta con ella!!!!!! tendra que dar explicaciones i mientrastanto la gorda de la vega dando lecciones del 75 aniversari de el ciutat de barcelona cuando los alemanes facha lo undieron i percert sacaron molt cales los listos de malgrat.

Anònim ha dit...

Hace pena y verguenza esta cuadrilla de vividores que tenemos en este ayuntamiento ellos cobrando grandes sueldos y subiendo impuestos y tasas y los demas contribuyentes no pudiendo llegar a final de mes y los otros teniendo que ir a caritas o en los contenidores´.Plantemosle cara de una vez.

Anònim ha dit...

esto el cebolleta lo arreglaría

Anònim ha dit...

Acabo de veure aquesta pàgina i m'he fet un tip de riure, feia temps que no veia tanta frescura en els escrits locals jejejejeje, per cert, com que sóc un passarell nouvingut no sé qui és el "cebolleta", algú em pot treure d'aquest misteri.Gràcies!!!

Anònim ha dit...

En malgrat hay muchos cebolletas en pezando por el marcelo pp,el tio de la renfe valentin i varios pero este en concreto es un nen pervertido del ppmalgrat que seguro que esta en busca i captura.

Anònim ha dit...

El cebolleta és el cap pensant del PPOE. Va agafar un càrrec poc rellevant per dissimular i governar a l'ombra.

Anònim ha dit...

el cebolleta és un del pp que és exhibicionista, aficionat a intentar lligar de forma massiva per internet i que li agraden els gossos, una mica pervertit el noi

Anònim ha dit...

És ben clar que a la Campoy amb tal de pactar i manar qualsevol depravació ja li està bé.

Anònim ha dit...

Escolteu des de XTREM RUNNING fora la corrupta de la Campoy i la Vega amunt i salut a TERRA LLIURE.