dissabte, 14 d’abril del 2012

La Campoy i les seves amistats

Maratonià Ple Municipal, de quasi bé cinc hores, on es posa en evidència la dificultat de governar en minoria i el car que li surt al poble els potiners pactes per la poltrona i manteniment de càrrecs de confiança inútils. Si això o sumem a l'enciclopèdica ignorància de la majoria dels responsables polítics que diuen governar però què la seva feina es limita a assistir a reunions, escalfar cadires, twittejar i aixecar dits sense solta ni volta, pensem que seria un miracle que aquesta tropa d'enemics del poble acabi mandat. Més que res ho diem perquè el cabrot del personal davant tanta arrogància i inoperància ja està arribant al seu límit. Escolteu el Ple i traieu-ne les vostres pròpies conclusions.
1er. punt, de tràmit.
2on. punt: Crèdit extraordinari dedicat a turisme que, com diu la Campoy: “tot això que ens estalviarem”.

3er. punt: Projecte de remodelació urbana dels carrers Sant Elm, Llibertat... mostra d'intransigència d'una servidora acusant l'oposició de no saber fer mocions, amanit amb els clàssics estirabots del tipus “aixeco el Ple i sanseacabó!!!”.
4art. punt: Pla FEDER Catalunya per reformar el carrer Carme, entre d'altres.

5è punt: sobre recollida d'animals domèstics.
6è punt: canvi en la forma de gestió del futbol Malgrat. Espectacular intervenció de la regidora d'esports.
7è punt: Modificació, a petició d'un veí, del POUM.
8è punt: Recurs contra el POUM, zona astillero.
9è punt: Modificació de l'ordenança sobre soroll i vibracions per part de l'inefable regidor de “bones vibracions”.
10è punt: Moció d'IC per destinar els diners del dia de la vaga del passat dia 29 a polítiques socials.

11è punt: Moció de CiU per a la millora de Ràdio Malgrat.
12è punt: Moció de CiU demanant la transferència del 0,7% de l'IRPF a programes de cooperació social.
13è punt: Moció del PSOE on el mateix banquer, posat en política un cop jubilat i què al seu dia va endossar sense cap mena d'escrúpol comptes Preferents del seu banc entre jubilats i pobra gent, ara demana, amb actitud obscena, que conservem la calma amb l'objectiu de no perdre el seu particular xollo a l'ajuntament.
14è punt: Moció d'ERC i CiU sobre fer una consulta popular als carrers Sant Elm, Llibertat... ÈPIC!

15è punt: Moció d'ERC en suport a la vaga de fam pel català dels jubilats de Mallorca. Declaració de la Vega en que ho diu tot d'ella mateixa i del botiflerisme del seu partit.
16è punt: Ciutats i pobles cap a la sostenibilitat, Rio+20, o de com signar-ho tot i seguidament passar de tot.
Precs i preguntes de regidors i públic.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

¿valentin que vas de gualda espayas? que la vega sea mas que tu tiene tarea mira que cara de choped tiene la anita.

Anònim ha dit...

Les entitats del poble ja anem coneixent mica en mica el regidor Serret, que a les reunions amb les entitats sempre calla i no diu res i després surt per pateneres en els plens municipals sense haver parlat previament amb les altres entitats i defensant únicament els seus propis interesos.

Anònim ha dit...

- Per quin motiu Ona Malgrat avisa de l'entrevista a l'alcaldessa del primer dilluns de cada mes uns minuts abans d'emetre-la via Facebook?
- Per què l'entrevista del primer dilluns de mes la passen al tercer dilluns sense cap informació al web de l'ajuntament ni enlloc?
- Quin problema li representa a Ona Malgrat penjar l'arxiu de so de l'entrevista al seu web, per possibilitar-ne l'audició a més gent de la que per l'horari en què es fa, la pugui escoltar?
- Els problemes tècnics de que es va parlar en el passat Ple municipal, són realment problemes tècnics o els tècnics són realment el problema?

Anònim ha dit...

Sembla que algú s'ha proposat encetar una campanya a tots els blocs de Malgrat contra el regidor Jofre Serret utilitzant el nom de les entitats malgratenques. faria bé aquesta persona de donar el seu nom i parlar en nom de l'entitat que representa i no d'aquelles que no es senten representades. se li veu la cua i és una falta de respecte per aquells que intentem fer coses a Malgrat sense prejudicis contra ningú.

Anònim ha dit...

Ja carreguen contra el futur candidat de CiU?

Anònim ha dit...

No aprendereis nunca Sra Serra cuando digo que no hay oposición no lo invento es lo que veo i ve toda la gente de Malgrat. Hay que tener cojones en el momento apropiado no estar lanzando tonterias que anadie le inporta i cojer a la pandilla que gobierna Malgrat por los cuernos i darles donde mas le duele,,,, sinplemente es una opinión i espero que aprendais porque si no tendremos Mortadela de can vega para años i esta si que no tiene verguenza i nunca la a conocido.

Anònim ha dit...

La solució no la tenen ni la Conxita ni la Neus. La solució, agarreu-vos la cartera, la té la Vega i la seva seva xarxa d'amistats que la inflen de vanitat.

L’Estat es compromet a facilitar el finançament de les obres de l'Avinguda de Barcelona de Malgrat
Les dues regidores del Partit Popular (PP) a l'Ajuntament de Malgrat de Mar s'han reunit amb el Subsecretari d'Indústria, Energia i Turisme

El govern de Madrid s'ha compromès a facilitar el finançament necessari per a la finalització de les obres de l'Avinguda de Barcelona de Malgrat de Mar a través de la concessió d'un crèdit FOMIT (Fondo Financiero del Estado para la Modernización de las Infraestructuras Turísticas) i a estudiar la possibilitat d'incloure la reconstrucció del passeig marítim en els propers pressupostos generals de l'Estat.

Això és el que es desprèn d'una reunió mantinguda entre les dues regidores del Partit Popular (PP) a l'Ajuntament malgratenc, Ana Vega i Rosa Mª Aubanell; el subsecretari d'Indústria, Energia i Turisme, Enrique Hernández i la vicepresidenta tercera del Congrés del Diputats, Dolors Montserrat.

En un comunicat de premsa, Dolors Montserrat qualifica aquesta reunió de “necessària per tal d’actuar amb urgència i evitar la pèrdua de turisme a Malgrat, especialment ara que s’apropa la temporada estival i que podria afectar a l'economia del municipi i de la comarca”.

Per la seva banda el subsecretari d’Estat ha manifestat la seva “voluntat de poder ajudar a Malgrat en aquests projectes donat la capital importància que tenen per la seva economia” i ha demanat als regidors que presentin al Ministeri el projecte de finalització de l'Avinguda de Barcelona a finals de maig per tal d'arribar a temps a la nova convocatòria de crèdits FOMIT.

L'Ajuntament ja va obtenir un crèdit FOMIT de sis milions d'euros per la construcció d'un hotel d'entitats que degut a la crisi no s'ha pogut executar.

18.04.2012 – Maresme360

Anònim ha dit...

Ja sapiguent lo que son estas dos payas i el celebro i autor sr marcelo gomez que esta cobrando de paga por incapacitat i por lo inutil que fuel en henkel i por todo ello tiene una enpresa de chapas a parte de las que fa la seva dona que tiene gente trabajando cobrando el subsidio i lo malo esque la sr campoy lo sabe pero tiene que bajar el cap i pasar para poder gobernar por las fachas del ppmalgrat español.

Anònim ha dit...

Todos los fachas de blau.

Anònim ha dit...

Con el paro que hay y que tenga la alcadesa trabajando en las obras de la riera a los moros y rumanos es de juzgado de guardia.

Anònim ha dit...

el pp malgrat se reagrupa el sr miquel muñoz retorna a malgrat i la anna vega esta de gon a gon perque la maria rosa la fet el llit.

Ferran ha dit...

Mare de deu mare de deu la servidora al servei de l'AnnaVega mare de deu mare de deu......

Anònim ha dit...

La servidora tambe li agrada el mango mes que una tonta un llapis pero li agrada de bon mango el del marcel es petit.

Anònim ha dit...

EL MIGUEL PETACO ES ABEULO DE UN NIÑO OSEA YA TENEMOS FUTURO ENTERRADOR EN MALGRAT DE MAR.