divendres, 13 de gener del 2012

“Vostè parli del que vulgui que jo també li contestaré el que em sembli”

Aquí tenim a la nostra il·lustríssima alcaldessa amb les corresponents seqüeles després d'haver perdut la primera votació en els més de vint anys de majoria absoluta en què tot era guanyar i cantar a cor que vols i trepitjar al poble a ple plaer.

Si en el passat Ple municipal del dia 01-12-11 l'alcaldessa va atrevir-se a votar a favor de participar en la Associació de Municipis per la Independència en una vergonyant operació personal de neteja de cutis davant el creixent desprestigi o caiguda en picat del seu partit, en el Ple d'ahir i per demostrar que té molt mal perdre, va exigir a l'oposició que li presentessin un informe jurídic que l'obligues a signar un acord de Ple amb el que no hi està d'acord i què per votació va perdre. El primer cop que l'oposició aconsegueix posar-se d'acord i capgirar el tradicional 9 a 8 vots a favor de la Campoy va ser motiu per mostrar de nou la seva ja coneguda i tradicional intolerància cap a tot el que tingui que veure amb la pràctica democràtica més elemental.

Ens trobem davant d'un personatge d'un comportament absolutament obscè que ha aconseguit la seva perpetuació en el càrrec d'alcaldessa a cop de requalificacions de terreny, projectes megalòmans i construcció de rotondes a l'engròs sense vetllar en cap moment pels autèntics interessos del poble. Experta en tripijocs de tril·lero i martingales a granel que no ha dubtat, per mantenir-se en el càrrec, en pactar i situar com a mantinguda a un autèntic i fenomenal estaquirot pota negra i experta alhora en mantres del tipus: “jo soc española, catalana, española” i aixecament de dit a discreció, en una butaca de l'ajuntament amb l'objectiu de mantenir-se en el poder municipal envoltada d'una cort d'inútils espantalls, a quin més, disposats  incondicionalment a fer genuflexions de talla XXL a tot el que mani la il·lustríssima Deessa dels malgratencs a canvi de percebre un sou al·lucinant, donades les seves limitades capacitats. Pur teatre, la vida d'aquest peculiar elenc polític és mer teatre de pèssima categoria i a sobre es pensen que fan gràcia. Escolteu el Ple, sobretot la segona part, i us adonareu del lamentable espectacle que ahir varen posar en escena els habituals artistes locals del PPOE. Costa de creure que els malgratencs vulguin seguir veient i sobretot pagant un teatre del lamentable nivell que ens ofereix aquesta companyia.

    

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Joder pues esto promete ja mola si osfijais es un poco desordenada fijaros en el armario ala izquierda el pot de manos i sota derecha el casco de bombers del maria martinez que peloteo hay en todo esto.

Anònim ha dit...

Quina vergonya de persona aquesta alcaldessa que patim. Al·lega que el poble de Malgrat no pot permetre's de gastar-se 18.000 euros en pagar costos de litigis en el tema riera Feliciano però la gata maula amaga que el projecte alternatiu, a diferència del que han realitzat, al poble li sortia GRATIS TOTAL.
S'ha de ser barrut de professió, o parent de la Rita Barberá, per ofendre greument a tot un poble amb absoluta impunitat.

SOCIALISME = DELINQÜÈNCIA.

Anònim ha dit...

Si t'estalviessis els dibuixets i imatges denigrants que omplen el teu blog segurament tindria alguna cosa de creïble. T'omples la boca de democràcia i no fas més que relacionar els integrants del govern amb personatges i signes feixistes.Et recordo que el govern t'agradi o no ha estat elegit democràticament per una àmplia majoria de Malgratencs.

A més a més, tota aquesta gent té família m'agradaria veure quina gràcia et faria a tu que pengessin dibuixets d'aquest estil per internet.

MALGRATOT ha dit...

Democràcia: Govern, del poble, pel poble i per al poble.
A. Lincoln.

Considerar membres del govern del poble a dues persones que malden per aconseguir que el poble vegi anorreats tots els seus drets fonamentals i que es proclamen, amb satisfacció, hereus del feixisme més sanguinari i truculent, ens mostra la lamentable qualitat de la nostra democràcia, que té més d'"orgànica" que de veritable participació popular en el govern del poble. Cal no confondre el que és una autèntica democràcia de la parodia de democràcia tutelada i estrafolària que estem patint els últims 37 anys.

Recorda, Anònim de les 15:35, que el sectari Jorge de Burgos després de tota una vida capficat en amagar un llibre dedicat al riure, la comèdia i l'humor, com a mitjans transmissors de la veritat, va morir emmetzinat al menjar-se les pàgines del llibre, en un últim intent d'ocultació al món del coneixement sàviament adquirit i trames pels clàssics universals, en aquest cas concret, la Poètica d'Aristòtil.

No tinguis cap dubte: Si et rasques, és senyal inequívoca de què et pica. Si cerques el verí que et provoca la pruïja, podràs iniciar el tractament i amb molta voluntat, fins i tot guarir-te.

Anònim ha dit...

Neus Serra que se tebe el plumero con la Rita Barbera tienes por donde callarte con el sinverguenza del Mas i tu que sabes si a la Vega no tiene otro bolso seguro que la pertegas la Maria rosa aub seguro que si que lotiene anda Neus no seas envidiosa i ja tellegaran los regalitos demomento aseguir peloteando i chupàndo.

Anònim ha dit...

Se dice con certesa que la Sra Alicia Sanchez Camacho del partido popular llego al cargo del pp catalan por la buena relación intima que tenia con los mossos sobretodo intima de algun guapetón pero aqui hay una de la oposión que esta en lo mismo pero no son mossos simplemente asalariados del pueblo con pistola.

Anònim ha dit...

Però ella segueis. Per alguna cosa serà, no? Tothom en parla malament però encara hi és.

Anònim ha dit...

Sembla mentida que tingueu tanta mala llet dient barbaritats i mentides, és que no teniu treball en les vostres cases, i sinó el teniu anar-vos a prendre el sol quadrilla de degenerats.

Anònim ha dit...

Mira que ho miro poc aquest blog. Veig que hiha gent molt indignada i ofesa amb aquest bloc... a veure familiars indignats... no sabeu que ficar-se en politica comporta rebre critiques de tots tipus... és cert que n'hi ha moltes de dures, i de no tant dures... i fins hi tot de bones... però ja sabem que es una epoca molt dura... i qualsevol errada és paga molt cara... i aquí no li agradi, que no ho miri o li demani a aquest politic que sigui conseqüent amb els seus actes,... que no actui com "el generalisimo"... ah i rectifico a malgrat no hi ha polítics... ja un intent... la veritat que jo personalment m'avargonyeixo d'aquells qui em representen, però no els falto al respecte ja que tot cau per el seu propi pes... i no és gens maco anar fent enemics gràcies a una mala gestió,... i a una actitud molt poc democràtica com la de la hble. Conxita Campoy... Però res ja hos asseguro que aquest seràn els primers en caure i per suposat de retirar la Bandera Espanyola i de fer honors a la SENYERA ESTELADA, al balco de l'ajuntament del nostre municipi... ja ho veureu... és venen per un plat de llenties... Breu resum al PP el representen un grup de persones que volien arribar ràpid al poder, aprofitant el vot fidel espanyolista, amb uns representants amb poc sentiment Espanyolista pero amb mono de poder... hos asseguro que son catalans de cor,... amb la petita deficiencia mental causada per el fort poder d'imfluencia i de coacció del partit popular espanyol... que sap com menjar el tarro als més vulnerables, oferint com he dit avans un plat de llenties,..., PSOE Gent imfluenciada per les arrels d'origen no català, que varen coneixer la transició espanyola, que és van adherir al partit perque no resultavan una amenaça a l'integritat de l'Estat, que somien en un federalisme aquest si que certament utopic...i que han quedat ebris de poder,... i s'han enganxat... socialisme??? que és això?... ERC:Catalans normalment fills de Catalans , que sempre han defensat Catalunya, però que porten molt de temps asentats,... i volen trobar comoditat, amb sentiment de llibertat... CiU: M'atreveixo poc jejejeje poder és aquell català adinerat o de bona clase, que ha estat institucionalment sempre molt cordial, però amb gran prepotencia... ICV-EUA: Ex socialistes renegats: que no havia manera de que arribesin al poder i es presenten com l'alternativa... pero venen d'allà mateix que el PSOE...
Amb aquest resum finalitzo aquest monoleg... sentenciant que aquest país no aconseguirà mai res, amb representants cobards, inexperts, sense ideal concret, facilment imfluenciables, ... queda poc per el canvi de veritat... Bona Nit!!!

Anònim ha dit...

El 22:54 meagradavas hasta que se tebio el plumero pero lo bo de aixo es que tens rao no hay politicos en malgrat gens ni mica si del psoe la murcianica i te la carrera de correr dabant de la guardia civil i la mala llet por los años que lleva en el poder pero nada mas la pepera ana vega aparte de cateta no pronuncia la r pero si la erre de rabo i su segunda la maria rosa esa es que ya una persona mas tonta i creida es inposible que puedes esperar de una persona que tiene trabajando i cobrando el atur pues aixo lodiu tot i si hechamos manos al resto de puria comenzamos con la abogada de oficio neus que lleba casi mas años que la conchi i solo estorba en todo por que la unica carrera sera la de sus amiguismos i para acabar seria con erc o inri estamos para tocar los cojones a los andaluces pero estos res de res. Jo tambien puedo ser poeta i decir tonterias pero analizar las paraules de amor i nia molta rao i sobretodo verdad de estor personaje que juegan a ser politicos i viven de nuestros cales i que quede claro una cosa las expliciones tienen que darlas ellos a nosotros no nosotros a estos frikis un petunet a todos i de ma mes no seballa todavia.

Anònim ha dit...

Tengo la nacionalidad española. Vivo en Cataluña y quiero ser solidario con el resto de los españoles y viceversa.

NO QUIERO ser diferente, pero sí quiero ser y tener los mismos derechos y las mismas condiciones de vida que todos ellos.

POR ESO:
... ... ... ...

QUIERO: Que mi I.P.C., ( el último del 4,10 % ) sea el de la media de toda España, o sea, el 3,80 %. Cada año es superior en Cataluña y me aleja del resto de los españoles.

QUIERO: Que una vivienda en Barcelona, valga lo mismo que otra en cualquier punto de Extremadura. El costo de una en Barcelona me permitiría comprar tres en Extremadura, vivir en una y alquilar las otras dos y así conseguiría incrementar mis ingresos.

QUIERO: Que el agua, que yo pago a 18,00 EUR m3, valga igual que la de una urbanización próxima a Valencia, que cuesta 0,20 EUR m3.

QUIERO: Que el billete ordinario del Bus de Zaragoza con un costo de 0,75 EUR, sea lo que me cuesta a mí, que ahora pago 2 EUR por desplazamiento urbano.

QUIERO: Que el Impuesto de Transmisiones Patrimoniales del País Vasco, que ahora está exento, sea igual para mis hijos cuando hereden (si es que lo logran), ya que en Cataluña se aplica una escala semejante a la del I.R.P.F.

QUIERO: Que la ITV , que en Melilla cuesta 19,00 EUR, sea la que yo pague aquí en vez de los 44,65 EUR que yo desembolso.

QUIERO: Que de las seis salidas por carretera que tiene por ejemplo la ciudad de Madrid, sean de pago al menos cinco, como ocurre en Barcelona.

QUIERO: Que cuando mis hijos empiecen el curso tengan los libros de texto gratis como en Extremadura y no gastarme entre 200 y 300 euros como aquí y ahora.

QUIERO: Que la red de autopistas que atraviesa Andalucía, Extremadura, Murcia, Castilla-La Mancha y Castilla-León sea totalmente de pago y tan cara como la que cubre Cataluña, y no gratuita como ahora a pesar de que la densidad de su tráfico es 1/5 parte de nuestras autopistas.

QUIERO: Implantes dentales GRATUITOS como en Extremadura.

QUIERO: Que cuando vaya a comprar un ordenador a mis hijos, tenga una subvención igual que en Andalucía, País Vasco, Cantabria, Asturias etc....

QUIERO: En definitiva, SER IGUAL QUE UN CIUDADANO EXTREMEÑO, ANDALUZ, MANCHEGO, CASTELLANO O LEONÉS. Como pensionista, tendré unos ingresos idénticos que cualquier otro semejante a mí. Por eso, cuando yo sea IGUAL que todos los españoles, con todo lo que me sobre, gustosamente

¡¡¡ SERÉ SOLIDARIO !!!

Mientras tanto, lo soy a la fuerza.

Os agradeceré que deis la máxima difusión a este escrito, para acabar de una vez con tantos mitos, embustes y demagogia.

Anònim ha dit...

Pues muy facil el gobierno catalan desde las preimera autonomicas siempre engaño al catalan de nacimiento y como no al catalan charnego osea a los hijos de padres castellanos que dicen ser catalanes independentistas. Preguntale a tu presidente artur mas porque en esta region se paga mas que en otras y que tediga la verda, la policia de los cojones autonomica y los bomberos hay que pagarlos y eso el estado español no lo paga y si quieres ser distinto a las demas autonomias pasa por el peage que esto no es euscalerria,, te diria mas que te cuente el royo del 11 de septiembre el día que dicen que perdieron la guerra,,, que guerra si cataluña nunca estubo en guerra por que nunca fue un pais que cojones osdicen parece ser que estais biendo la tele de puente viejo o bandolera,, si si seguir a sin y tu sigue con tu 4,08 y vigila que no te losuban que sera lo mas seguro que haga el mas billet per catalonia. Por cierto mañana gana el barcelona a los merengones de los cojones.

Anònim ha dit...

Anonim que vol ser com els andalusos, comença per demanar que no gastin els teus impostos en coses inútils o duplicades, per exemple el meteocat, que costa una pasta increible, pocavergonyes inclosos, quan el servei "estatal" te una qualitat infinitament millor, compara tu mateix meteo.cat amb aemet.es i treu conclusions...

Anònim ha dit...

S'ha de ser avariciosament curtet, curtet, per trobar normal i satisfactori de pagar 3.000 € any per català o 12.000 € l'any per família mitjana amb el noble objectiu d'engreixar porcs ibèrics a discreció. Amb 22.000.000.000 M€ més a l'any, Catalunya estaria al lloc que li pertoca pel que es mereix, sense robar a ningú, no com altres que viuen permanentment avocats a l'espoli i saqueig d'altres pobles.
Que ESPANYA ENS ROBA és un fet, i qui defensi el contrari és còmplice del robatori i/o modèlic exemplar de pura raça ibèrica.
L'avarícia trenca el sac i aquest sac a hores d'ara ja només s'aguanta per un fil.

Anònim ha dit...

Que cojones hablais de España si se osllena la boca España solo es una grande y libre pero calalonia como vosotros llamais al area metropolitana de terreno Español siempre sera de España como Gibraltar de Gran Bretaña pues es loque hay conformaros que el barÇa es mejor que el madrid y punto pelota a seguir pagando inpuestos en catalonia is diferent porque paga mas que los españoles de primera ya que tiene unos presidentes autonomico viciosos y mafiosos que el catalan de apie tiene que complacer sus vicios...

Anònim ha dit...

Ja se porque marcelo pp puso a su hijo el nombre de anton porque es de salamanca i es el dia de los cochinillos que lastima marchelo que tu madre no telopusiera a ti que tines la misma cara que tu hijo.

Anònim ha dit...

Es pot ser feliç amb una vida barata, miserable i en espanyol. Jo, al meu poble, veig cada dia espanyols prou feliços. No s'amarguen. Porten l'ungla del dit menut ben llarga, es furguen el nas sense miraments i mengen pa amb plàtan. Miren la tele, es graten la pebrotera i no s'entretenen a defensar fets evidents. Són gent feliç i sense complexos, són gent trasplantada forçosament ja fa molts anys pels dos partits hegemònics d'aquesta entelèquia anomenada España.
Anomenen democràcia al que amb propietat és una ex-dictadura babanera en ple procés de reformulació. Catalunya assolirà en breu el seu objectiu de llibertat. No en tinc cap dubte.

Anònim ha dit...

Ni tu ni tus nietos vereis la cat lliure ya telodigo yo y no memeto esa meirda por la nariz.

Anònim ha dit...

El padre del marcelo pp esta en atrapa un millón que enpalagoso es el tío de salamanca de los cojones.

Anònim ha dit...

Anonim de les 9:51

Els teus comentaris xenofobs i racistes no ajuden, ni a tu ni al que dius defensar.

Amb gent com tú aixó no te remei.

Fixa't be al teu voltant, i veuràs molts dels que tú descrius que no son de gaire lluny, més aviat són del païs, de soca-rel, potser inclús del teu carrer?

Anònim ha dit...

http://www.malgratconfidencial.cat/422/arranjar-el-sostre-del-pavello-senfila-a-400000-euros.html

Potser és més barat fer-lo nou?

Anònim ha dit...

Esta claro 40000 la campoy se queda 20000 por ser la jefa i la ana vega i el moñas de marcelo 10000 para mortadela i vino del borrachin i els otros 10000 son lo que cuesta la obra real.

Anònim ha dit...

Em sembla que algúns que escriuen i que van ser Peperos no els i agrada el que fa sobretot la Vega i per descomtat la Campoy. Un Malgratenc

Anònim ha dit...

O pot se del mateix partit socialista.

Anònim ha dit...

Anònim 22:09

Una de dues: o formes part de l'entramat corrupte que opera de fa anys al nostre poble o no ets de Malgrat i desconeixes la realitat social que tenim.
En el primer cas, entenc que defensis els teus interessos corporatius per aprofitar-te del saqueig a sac perpetrat pels elements de la secta i de les engrunes que reparteixen entre els seus acòlits. Enhorabona!
Si et trobes en el segon cas, mostres un clar desconeixement del poble. Passeja per Malgrat nord, Malgrat sud, Malgrat oest, para l'orella i obre els ulls, està ple d'espècimens com els que irònicament descriu l'anònim de 9:51 i de pitjors encara. Tot va començar fa molts anys en un bar del poble, "Can Lai-lai", des de on la delicada sensibilitat d'aquesta gent va anar expandint-se arreu del municipi de la ma dels interessos partidistes dels socialistes fins arribar als nostres dies. Si et trobes dins d'aquest segon cas. Observa i desperta ja!

Anònim ha dit...

El ultin 10:00 pareces el valenti pero como lo cuentas veo que no es a si ese no tiene dos deos de frente pareceser que tu sabes de loque habla chapo.

Anònim ha dit...

Joper como hace la pelota el director del vedruna el tal calvet.. que buscara en el ayuntament este pajaraco i la jefa busquets esto huele mal llevando a tantos niños a casa de la vila.

Anònim ha dit...

anonim 10:00: a més de xenòfob ets un pesat, només et faltava citar-te a tú mateix...patètic

Anònim ha dit...

sabeu si algú ha penjat el programa de ràdio on es parlava del tema de la riera?, me'l vaig perdre i m'agradaria sentir-lo

MALGRATOT ha dit...

Fidels a les seves capacitats de desinformació i manipulació permanent, la nova Ona Malgrat "la teva ràdio", en diuen teva perquè la paguem entre tots per fer-ne us només uns quants, va suprimir la tertúlia del divendres passat així com l'entrevista amb l'alcaldessa de cada primer dilluns de mes sense donar cap explicació del perquè.
Tenen una pàgina web i Facebook, no per informar amb detall dels diversos esdeveniments locals sinó, per poder mostrar al poble el menysteniment que aquest li mereix i la manca de professionalitat dels seus responsables, una autèntica burla, una vergonya. El web permanentment en blanc i el Facebook on, quan els hi sembla, hi pengen un breu llistat d'àudio amb les grans gestes consistorials.
Més que una ràdio, el que tenim a Malgrat, és un artefacte propagandístic i sectari al servei de la Campoy.
Això és el que tenim! Això i així és Malgrat!

Anònim ha dit...

Nueva ola de robos en los campos de cultiu de malgrat de mar pues yo crecccc que con los 55 monos que hay i paga el municipio de malgrat pasen a patrullar la zona camping pero claro si a estos 55 la realidad es de 25 porque la mitad esta de baja pues que los regidores patrullen i vijilen la vila malgratensa.

Anònim ha dit...

El viñolas en pasapalabra de t5