dissabte, 18 de juny del 2011

Fins quan durarà aquest calvari?

Per ser l'últim programa de la temporada, excepcionalment, us oferim la possibilitat d'escoltar “La tertúlia”, el lamentable programa estrella que setmanalment ens obsequia la molt galdosa Ràdio Malgrat per burlar-se sistemàticament de tot el poble a traves de la sàvia erudició dels seus habituals tertulians i les seves tedioses i sovint oprobioses valoracions sobre caques de gos, rieres cobertes, delinqüència en bicicleta,... entre d'altres apassionants temes de la més rabiosa actualitat municipal.
En l'intent de treu-res del damunt -després de 47 mesos- l'ofensiu tuf de reclòs i naftalina que el programa desprèn i en un agosarat gest de pluralitat informativa, han decidit, des de fa un mes, d'incorporar-hi un nou tertulià, molt jove ell, a qui fan servir de sac de les patacades per expandir, amb encara més força, la seva doctrina socio-pepera de pa sucat amb oli. Sort en tenim de què en Joan Piña, la incorporació de l'últim mes, tot i ser molt jove, com repetidament ens recorda un dels savis de la secta, es capaç de posar en evidència les repetides marrades i despropòsits d'aquesta colla d'il·luminats per la fe conxitaire, la única i autèntica fe de les persones normals -diuen-.
Encara no en tenen prou de torturar al poble, fins quan durarà aquest calvari, a la seva edat no se senten extenuats de tant esforç setmanal?

29 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquesta foto estais insultando al General Franco que descansa en paz i no te res que veura amb aquestas villeteras.

Anònim ha dit...

Pertegas eres mamaracha hasta para vestir.

Anònim ha dit...

Un genocida mai té que descansar en pau. Que el treguin del Valle i en vol sobre l'atlàntic, prop de Galicia, la seva terra: a l'aigua amb ell, que tingui el mateix fi que el Bin Laden.

Anònim ha dit...

Malgrat de Mar busca protagonistes per a un spot de promoció del comerç local

Anònim ha dit...

Al 12:27 Que lo saquen del valle i te metan a ti i a Franco al Vall d aran como eres tan tontito con la edad que tienes a un te crees que el Bing esta muerto? Com gent con tu es cuando se fa la ignorancia como cuando Franco Goberno i nos metio el gol de los Borbones la ruina total. Lee un poco mas de Companys no campey el sastre nanu.

Anònim ha dit...

Doncs ho tenen fàcil. A l'ajuntament ja tenim una bijutera, una xarcutera, i una peixatera.

Anònim ha dit...

i no us oblideu d'un verduler. El cebolleta és qui realment controla tot això.

Anònim ha dit...

Ja et diré jo com funcionarà en Medina.

Anònim ha dit...

El Medina no farà res que li representi cobrar, durant quatre anys, uns 600 € al mes. Ell ha entrat a l'ajuntament per tenir un sou de com a mínim 3.000 € al mes. Per tant, posats a triar entre el pacte de la mortadel·la i el pacte pel canvi, el primer que li garanteixi aquest sou i una feina-regidoria per escaquejar-se similar a la que tenia el Viñolas, tracte fet i no en parlem més.
Si cal passar els principis per l'arc de triomf, cap problema, tot sigui per la pasta. Aquest home per la pasta mata!

Anònim ha dit...

Que làstima que no pongais todos los comentarios que se os manda
Que pasa que no os gusta los comentarios contra vosotros?

Anònim ha dit...

La alca senbla la pepita roldan germana de frasquito.

Anònim ha dit...

No insulteu ala pepita Roldad per favor.

Anònim ha dit...

Como llevan la marquesa del carre escoles el tema pijatonta i el marido el del soplo en el pecho que ledio la paga la seguridat social!!!!!! por cierto las berracas estan en malgrat o de vacances juntas....

Anònim ha dit...

Fa un temps, en un Ple municipal i a petició d'ERC, a l'alcaldessa varen preguntar-li per quin motiu a la pàgina web de turisme no hi figurava entre els bens patrimonials, la torre del Castell.
La resposta donada va ser que era un descuit que en breu resoldrien. Avui, dos anys després, si mireu l'enllaç que us deixo, podeu veure com han introduït les peixateries velles i la Torre de la vídua de can Sala, mentre la torre del Castell segueix desapareguda del nostre patrimoni local. Algú sap perquè, algú vol qualificar-ho com cal?

http://www.turismemalgrat.com/cultura_patrimoni.php

Anònim ha dit...

Porque la torre es de ella si os agrada be i si no a fe gargaras.

Anònim ha dit...

Avui a les platges de Calella, Santa Susanna i Pineda a tope, xiringuitos plens. La de Malgrat buida, els tres o quatre xiringuitos buits, per qué? Serà el fantàstic pla de movilitat que fa que no es pugui arribar en cotxe a menys d'un km de la platja?

Anònim ha dit...

Seguir votando a la campoy y berraca i despres espresenta el Daniel que esta en el sector turistico i nadie le vota pues a tomar el sol fora de malgrat de mar i no quejaros en cuatro años, ah i la playas todas para la pertegas i berracas.

Anònim ha dit...

4 anys més de cebolleta.

Anònim ha dit...

El problema no es el marcelo cebolleta si no la sociata de los cojones doña flor campoy C/nazaret sn y linpiandoles las caquitas.

Anònim ha dit...

Madre mia la pertegas regidora de sport que deu ospille confesados valla movidaca el nieto cabezon que juega al futbol no tendra problemas i seguro que marcelo hara decreto ley para que todos los sportisata de malgrat lo acompañen andar todas las mañanas. Bua que movida y despilfarro de pasata en deporte olvidaros los clubs de pasta que este notas se lo gasta en vino aunque no sepa que cojones de vino pide ni bebe.

Anònim ha dit...

Però aquest tal Cebolleta és Mestre en Gai Saber o gai a seques o ambdues coses alhora? Estic desconcertat davant les habilitats d'aquest element, capaç de seduir com aquell que no vol la cosa tant a la Conxita com a la Vega o qualsevol cosa que se li posi al seu punt de mira. Aquest element, ara que estan d'oferta, necessita una plaça dedicada al seu mèrit seductor. De cara a incrementar el nombre de turistes que visitin la nostra localitat, és urgent aprofitar-ho i iniciar ja el projecte d'erigir la "Plaça del Cebolleta hispànic".

Anònim ha dit...

No t'excitis company, per manegar la regidoria d'esports l'únic requisit indispensable és ser un inútil integral i tenir una cara dura de categoria, sinó pregunteu-ho al Viñolas.
Ho va fer tant bé l'home que el poble en agraïment ha seguit votant el seu partit per la feina feta.

Anònim ha dit...

Tranquils, la única feina de la regidoria d'esports és carregar-se els clubs històrics com el CD.Malgrat i donar calers i subvencions a tots els domingueros per a que juguin a petanca.
Sabeu que hi ha "petanqueros" dels campings de la Tordera que reben una subvenció de l'ajuntament per practicar l'esport estrella del socialisme?

Anònim ha dit...

Les autèntiques sorpreses poden venir quan se sàpiguen les persones amb dedicació exclusiva, Mora, Carbó, Vega... i el sou que són capaços d'atorgar-se.
Voluntat de servei o voluntat de lucrar-se a compte del contribuent?

Anònim ha dit...

Que bo el carbo carrec de confianza de la pertegas. Vartomeu de marcelo.

Anònim ha dit...

Mocio de censura ja!!!!! ja ni ha prou!!!!!!!!!!!!!!!!! delicuents marcelo te que fe la fabriqueta mes grant.

Anònim ha dit...

algú sap si és veritat el rumor que corre que el cebolleta té peu i mig a l'ajuntament?

Anònim ha dit...

El cebolleta quien cojones es? el Marcelo o el atontao del niñaco?

Anònim ha dit...

Ha arribat el moment d'aclarir de forma definitiva un concepte clau en la política malgratenca.

El Marcelo i el Cebolleta son persones diferents.

El Marcelo és un pobre home que ha trobat en un partit feixista la millor manera de col.locar-se i col.locar també a la seva dona. El cebolleta és un pervertit que porta anys darrere totes les noies, nois i altres éssers vius de la comarca amb finalitats sexuals i que pretén viure de l'ajuntament del nostre poble mitjançant l'elaboració d'entrepans de mortadel.la i de fer moure la Vega i la Conxita a la seva voluntat.

Tots dos subjectes son igualment perillosos i haurien de ser repatriats al seu país natal, les Espanyes feixistes i cañís