dissabte, 11 de juny del 2011

Entesa X la pasta a sac


23 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona pel teu retorn. Ara més que mai.

Anònim ha dit...

Que decepción ahora si que la habeis cagado, fijaros en el detalle de la pepera i su jefa la Mª rosa los vestidos que llevan, ojo que malgrat la limpian.
Detotes maneras teneis loque osmereceis.

Anònim ha dit...

Los que no tenian fe trabajadores del ayuntamiento inpuestos por el soe estar tranquilos que cuatre anys mes teniu el sou asegurat i para las proximas incorporaciones tambien.

Anònim ha dit...

Ja tenim els regidors de diferents partits ocupant els seus càrrecs a l'ajuntament però tot més del mateix laCAMPOY manant i la VEGA i la Aubanell dient si a tot però al final de mes els diners a casa i són diners dels malgratenses que al final són els que paguen la festa, llàstima que sempre surtin les mateixes mofetes per trencar el dia.

Anònim ha dit...

"Si tots els pobles haguessin fet el que hem fet a Malgrat, la crisi no seria tan greu com és actualment.
Conxita Campoy"

60 primers segons de mandat i ja torna amb la seva peculiar demagògia de peixatera a insultar la intel·ligència de la gent normal del poble.
Aquesta dona tindria que estar a Madrid al costat dels inefables Bonos, Chaves i Zapateros.

Anònim ha dit...

Porque no la mandais a la merda aquesta tia hipocrita.....

Anònim ha dit...

La Vega se parece a Falete i la Rosa Mª la jefa a un travelo i ja savemos que a marcel le mola la vaselina.

Anònim ha dit...

Inici de mandat i ni un missatge conciliador. Aquesta dona no aprendrà mai.

Anònim ha dit...

jo tremolo, la pitjor llista socialista i PP que he vist mai, promet uns anys dificils, espero que l'oposició faci una bona tasca i deixi en evidència la manca de lideratge de la majoria de persones de l'equip de govern

Anònim ha dit...

Si els d'abans eren uns inútils, els d'ara no els arriben ni a la sola de les sabates. Les cares noves incorporades: Mora, Carbó, Partegaz, no trigaran gaire en exhibir la seva absoluta inutilitat en la gestió de l'àmbit que els atorguin. Encara faran bons i trobarem a faltar personatges tant mediocres com el Viñolas, Raja, Aubanell i Mérida.

Anònim ha dit...

Que deu nos pille confesado perque la pasaren canuta amb aquestas tres.

Anònim ha dit...

La Pertegas este fin de semana seva a Barcelona a conprar ropa con la pasta de los contribuyentes de malgrat i a la choped en sobrasada el pavo i un cotxe per la seva nena e la jefa seguro que haver donde invierte los 63.000€ de aquet any.
Pringaos que sois unos pringaos ahora digo jo la Neus esta viva o a que espera hacer una mocio.

Anònim ha dit...

Però no havieu marxat? O és que tenieu coll avall que ERC entraria al govern? Ja us ho vaig dir: No es pot dir blat fins que estigui al sac i ben lligat!!

Anònim ha dit...

Anonim 11 de juny 20:34
Pel que sé només hi havia un càrrec de confiança i ja va plegar abans de les eleccions. Eps!! Potser m'equivoco, però diria que la resta tenen les oposicions aprovades. Si no és així m'informaré millor. Que qui té boca s'equivoca, o no ho sabeu això....

Anònim ha dit...

doneu-li les gràcies al cebolleta. Novament les seves habilitats negociadores han portat a un pacte on ell talla el bacallà i és el tinent d'alcalde a l'ombra.

Anònim ha dit...

Como que el cebolletas es teniente alcalda en la sombra? si el tal cebolletas es el Marcelo Gomez si pero si el añormal que sale haciendo el idiota en facebook nada de nada este es un atrasado mental que esta llevando i trallendo bocatas de mortadel i choped para la vega i el que por cierto seloscome o escupe antes de entregarselo a la gorda.

Anònim ha dit...

Que gol apegado el marcelo de los cojones a metido a su mujer la pertegas,,,,,, wau,wau,wau.....
Es como para que malgrat tiemble porque es mas mala que su madre la rubia.

Anònim ha dit...

el marcelo no és res més que l'home de palla (mai millor dit). el cebolleta no talla el bacallà, talla la mortadel.la, ens esperen 4 anys molt durs, la vega ens esclafarà a tots (mai millor dit també).

Amb el cebolleta i la vega en un temps es deixaran de fer acudits de Lepe i es faran de Malgrat

Anònim ha dit...

Malgrat tot ...no dèieu que marxàveu?

Apa , continueu així que tindrem Conxita Forever . Conec un parell que la van tornar a votar per la vostre actitud antidemocràtica en aquesta web.

Anònim ha dit...

Si aquest Blog et sembla antidemocràtic, amic, visita a l'oculista i vigila el que prens. Els sociates ens venen sempre garses per perdius i molts no ho noteu. A la llarga ja ho notaràs.

Anònim ha dit...

veig que molta gent ha d'anar a l'oculista. I per cert, Malgrat tot ara no contesta. Se li han preguntat dues vegades que com és que ha tornat. Amb el comiat tan xulo que havia preparat.... Què passa? Que ja us veieu manant? Vosaltres sí que us ho heu de fer mirar!!! Amb gent com vosaltres, com voleu que canviem el vot?

Anònim ha dit...

Al forever que da igual votar conchita que a la falete estan por la pasta o no loves... I a malgratot no plegues perque seda mucho por el culo a estos mierdas que nos estan mandando i repartiendo nuestro dinero i si no liagradan que lesden por el ojal.

Anònim ha dit...

Quina llastima que continui aqueste falta de.... ja es veu a quin partit representeu i crec que no li feu cap favor als vostres representants.