diumenge, 22 de febrer del 2009

I a sobre li fa gràcia!

Les nostres felicitacions a la comparsa “Els homes de Rodri” que amb els seus radars mòbils i les multes varen donar la nota humorística i reivindicativa a la rua de Carnestoltes. Gran idea la d'aprofitar la festa per cantar-les clares al creador de l'estratosfèric nyap del pla de circulació així com també de les ordenances cíviques-recaptatories municipals amb que aquest rar fenomen de la natura i mitjançant el simple i efectiu talla i enganxa ha tingut a bé dotar-nos per intentar recaptar algun diner extra ara que la construcció no raja.

________

Nota: Si algú té un altre model de multa, dels diversos que es varen repartir a la rua i ens l'envia, podrem ampliar l'extensa gamma de parides amb que aquest nostre PPOE dels piiiiip! ens obsequia gratuïtament per pagar-se les farres i caves Freixenet.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

jaja, ja tardaves en posar-ho eh...com que ningu ha dit res...
Tothom els va veure, es colaven enmig de larua (cosa no permesa), pero bueno.
S'han de fer notar.
També aniran al vall de vidues del dimecres?
ES podrien disfressar de manifestants!! (ah, no...clar, que llavors sel's hi veuria la cara...)

De totes maneres el Carnestoltes a Malgrat va estar molt bé!

Anònim ha dit...

A la web de l'ajuntament podeu veure 26 fotos de la rua, no n'hi ha cap dels homes de Rodri. Se'ls trepitgen.

Anònim ha dit...

Yo la multa la tirè por el suelo porquè si se la doy a Valentin se cae de culo por las barbaridades que dice la multa. Si los hombres de Rodri no salen en la pagina web de l'ayuntamiento de malgrat és que no se pueden poner todas las fotos ademas porque los hombres de Rodri no salen en este blog...

Atentamente Juan.

Anònim ha dit...

Juanito yo la ordenansa munisipal es de risa porque yo me meo en la calle y no me multan, otra cosa es que cuando me pixi algu me suva la bragueta y luego meponga la multa e con la mano mojada ya le firmo yo al guardia con mucho gusta la receta.

Anònim ha dit...

este tiene mas cara que espalda