dimecres, 4 de febrer del 2009

Déu ni do, tela marinera

De la categoria moral de la gent d'aquesta secta PPOE n'és un clar i últim exponent la voluntat anunciada d'incloure publicitat dins l'aberrant i vomitiu pamflet propagandístic que mes rere mes llencen directament a la paperera amb el nom de "butlletí informatiu". Nosaltres, de tirar endavant el projecte, proposem de fer un boicot actiu a tots els anunciants i deixar de consumir els seus productes o serveis. De totes maneres com a part positiva del tema, de tirar-se finalment endavant, hi veiem el fet de poder identificar amb claredat i saber qui són la patuleia que forma part d'aquest clan "la crosta nostra": esbirros, sicaris, agutzils, llepacrestes, escamot de pendons... tota la penya del seguici al descobert, grandiós!
Boicot total a l'anunciant!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Deus voger dir la Quinpoy i les seves llemenes.

Anònim ha dit...

Jo m'apunto al boicot i a expandir el mom i mal gust d'aquests sponsors tant interessats en llepar poder.

Anònim ha dit...

que passa amb la denuncia del bloc de la neus serra.Ara potser teniu que tenir en compte la sentencia.

Anònim ha dit...

que passa amb el bloc de la neus serra.

Anònim ha dit...

Ahora puede ser que algun anonimo o bloc anonimo sea denunciado como ha echo el PP con el Bloc De La Neus Serra no? Ademas no teniais bastante con el Som-hi que ahora con este bloc? Pregunto yo.

Antentamente Juan.

Anònim ha dit...

Juan, quien no tenia bastante con el som-hi? Pregunto yo.

Atentamente, el otro Juan.

Anònim ha dit...

Lamentable el Ple d'ahir. Sort en tenen els de l'equip de govern que la majoria de persones passen de tot (entre altres motius per la mateixa forma de fer politica ells mateixos) i del llenguatge politicament correcta que fan servir els portaveus de l'oposició.

Anònim ha dit...

A mi me parece bien que se regule los insultos, hay diferentes formas de explicar cuando no se hace el trabajo bien, pero sin insultos, creo que lo que ha dicho Ana Vega tiene razon tenemos que pensar en la familia, y no relacionar la politica con la familia

Maria

Anònim ha dit...

I l'altre gent que no té familia? la gent que ha d'aguantar els seus menyspreus? que no té familia l'ex director de l'escola taller? vinga! no convertim en víctima a qui no li escau el paper.

Anònim ha dit...

Anonimo Juan del 6 de febrer del 2009 a las 10:52 que tu dices Juan, quien no tenia bastante con el som-hi? Pregunto yo. tu no tienes la culpa juan solo la tienen los anonimos que escriben mensages en este bloc y no ponen su nombre.

Antentamente Juan.

Anònim ha dit...

No sé qui són els responsables d'aquest blog, més igual, el llegeixo, perquè crec que va bé per la salut democràtica d'aquest poble i per extensió del país.
I pel que sembla això no agrada als senyors i senyores que manen en aquest poble i, encara que sembli el contrari, tampoc agrada a l'anònim o als anònims, que insulten i desqualifiquen o es posen amb la família dels regidors/res, o a persones anònimes de la població, a aquests també els agradaria que aquest blog desapareixes.
Quí hi ha darrera d'aquests anònims? No us heu fet mai aquesta pregunta? Només apareix o apareixen els seus escrits en èpoques molt concretes.

Anònim ha dit...

No teneis cojones a cerrar el blog rojos de mierda

Anònim ha dit...

companys quan fem la nit dels vidres trencats?
va passem a l'acció exterminem als del ppsoe, son de raça inferior, que hi fa que siguem pocs tenim la il·luminació divina...
com potser que valguin igual els nostres vots que els seus?
nosaltres que som valents, QUE DONEM LA CARA...
VISCA EL DELIRI... JAJAJAJAJA

Anònim ha dit...

Bosotros no dai la cara tanto que ablas anonimo del 7 de febrer del 2009 a las 00:28 cuando se escribe un post hay que poner un nombre no con anonimo yo pongo el nombre.

Atentamente Juan.

Anònim ha dit...

Quants Juans hi ha a Malgrat?
Joans, Joseps i ases ni ha a totes les cases...