diumenge, 4 de desembre del 2011

Rumiacions personals


Aquí tenim les últimes declaracions del fidel servidor de la seva pàtria, l'entranyable Pamplinius Simplicisimus Galus Valentinus que en un rampell d'erudició, combinada amb arrogància, ens justifica el motiu pel qual a cada nova elecció, el seu partit, va perdent bous i esquelles pel camí -2.000 en les últimes-, en el llarg trajecte de descomposició de la secta de la que ell n'és el principal ideòleg, que no guru.
Som la Galia del Maresme” és el “xist” que aquest gris personatge, sorgit de les espanyes més profundes, s'atreveix a explicar en ple atac de rumiació personal. Aquest personatge, per qualificar-lo d'alguna manera, que pateix la síndrome delinqüencial profunda, ha fet del tema “seguretat per damunt de tot” el seu modus vivendi i operandi, tot a expenses d'incauts ciutadans que, pel que veiem, sortosament cada cop estan més convençuts de qui és el dolent de la pel·lícula i de qui els enganya amb les seves patranyes de mal factor.
Es pot estar cobrant dos sous de l'administració, un a jornada complerta i l'altre a mitja jornada, impunement i alhora parlar de què la gent ho està passant malament, demanant coherència, sacrificis i austeritat?
A nosaltres, senyor Pamplinius, responsable polític de policia i viabilitats vàries, com vostè diu, de la profunda catalanitat del PSC i dels seus votants, afortunadament cada dia que passa ho veiem més clar, vostè en cada nova intervenció que fa, a nosaltres la fotografia ens surt més nítida.


11 comentaris:

Anònim ha dit...

Valentin con dos cojones pero habla en castellano porque te estas cargando el catalan valla pijo esta hecho un belloto y hablando en polaco. La gorda y marcelo ya hacen cuentas para hecharos de la trona.

Anònim ha dit...

Cuidadin amb els comentaris, és cap de la legió amb accés a IP's i telèfons.

Anònim ha dit...

uauh!! Ara s'entén tot. Això de ser seguidor d'una cabra et dona dret a actuar com un perfecte...

Anònim ha dit...

Este no es mas tonto porque los trenes salen a las 6h si no seria tonto las 24h. Esque es muy tonto para la edad que tiene.Cateto aprende hablar el català o cierra la boca y habla bellotero.

Anònim ha dit...

Pesao y monocorde sí es hablando

Anònim ha dit...

Que dice el 19.54 tu eres tonto o te crees que todos somos muy listo como tu.

Anònim ha dit...

Osti tu! d'on heu tret aquest regidor barbut amb xiruques, és igual de curtet que tú Malgratot. Cagadets! Que era el més curtet que tenieu en el grup?

Anònim ha dit...

Que bonito esta el jefe de los bomberos de malgrat de mar mariano en el video del calendario ¿no teda verguenza con los huevos blancos conpararte con los niñatos?.Tueres de esos tontacos que secree que no se moriran nunca.

Anònim ha dit...

És mol curios que el Serrano no aprofites per fer un video de Brams. Que potser no li agraden?

Anònim ha dit...

Ole con dos cojones la cacicada de la raya continua repintada en la avenida de la costa brava. Llevan los vecinos toda la vida sin poder ir a ningun sitio sin dar vuelta a la rotonda de casa dios hasta que llegas tú con tu cuadrilla y repintas la raya y ¡la pones rota para girar a la izquierda a la salida de c/mn felix paradera a costa brava.

Ya veremos cuanto tarda en haber el primer choque o atropello, ahí se llevaron a un niño no hace mucho, o es que no te lo ha dicho el capo?

Anònim ha dit...

VALENTIN COMO ERES TAN TONTINNNN que podemos esperar de un socilisto fracasado con socios fachas de MARCELO Y VEGA porcierto que paso el sabado merengue.