dissabte, 6 de novembre del 2010

S'acabó!!!



1.-Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 7 d’octubre de 2010.

2.-Modificació pressupostària de concessió de crèdit extraordinari i suplement de crèdit a finançar amb baixes per anul·lacions de crèdit i amn majors ingressos.

3.-Concertació d’operacions de crèdit en la modalitat de prèstec a llarg termini per un import total de 4.250.000 € per finançar inversions diverses.

4.-Finalització de l’encomana de gestió en el Consell Comarcal del Maresme i modificació del contracte administratiu de gestió del servei públic de recollida domiciliària de residus municipals i comercials en el municipi de Malgrat de Mar, neteja i manteniment de contenidors i transport i descàrrega a la Planta de Transferència Mancomunada, als efectes d’incorporar a la concessió la gestió de la recollida selectiva de la fracció orgànica a grans productors.

5.-Suspensió de la tramitació de plans urbanístics derivats, de projectes de gestió urbanística i d’urbanització, i atorgament de llicències en determinats àmbits, amb la finalitat d’estudiar la procedència de modificació del planejament general aplicable.

6.-Alteració de la qualificació jurídica de la finca de 2,283,94 m2 cedida per la Sra. Mercedes de Caralt per ser destinada a sistema d’equipaments i cessió gratuïta a favor de la Generalitat de Catalunya per la construcció d’un equipament educatiu en aquesta finca.

7.-Presa de raó de l’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona, de 30.9.10, d’aprovació definitiva de la “Modificació puntual del POUM per a ciutat sanitària als terrenys situats entre l’avda. Costa Brava, l’avda. Països Catalans i la Nacional II” i alterar la qualificació jurídica mitjançant la desafectació del destí dels sistema d’equipaments públics d’una finca municipal.

8.-Moció del GPM d’ICV-EUiA per la millora de les finances municipals.

9.-Moció del GPM d’ICV-EUiA per arribar a un Pacte Nacional per la laicitat.

10.-Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 2250 a la 2502 /2010.


11.-Precs i preguntes
 

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero ya esta entre rejas?

Anònim ha dit...

La Verdaguer o la Campoy?

Anònim ha dit...

Minut 30,34 del punt 7.
Aquesta dona requereix una lobotomia urgent. Com pot ser que una persona totalment descompensada regeixi els destins de tot un poble amb la indiferència més absoluta dels seus veïns? Fins quan tanta ignomínia? Fins quan hem d'aguantar tanta supèrbia desfermada?

Anònim ha dit...

http://malgratdesperta.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Aixo es de Unio i Convergència
"La teva garantia de dependència"

Anònim ha dit...

Soy anti Conchita pero mientra este esta oposicion hay Berraca para largo.

Anònim ha dit...

Depende de ti.

Anònim ha dit...

Malgrat desperta = CiU = Malgrat es mou,......etc