diumenge, 25 d’octubre del 2009

ABECEDARI DE LA POLÍTICA A LES ESPANYES

La lectura que segueix no és aconsellable per a les persones càndides que desconeixen la realitat amb que els polítics del nostre gloriós país (imperi en plena decadència o catacrac final) es gasten els nostres impostos. Pensem que, posats a triar, racionalitzant-ho, optem per que ens ensarronin els polítics d’aquí i no els d'aquí més els d’allà, aquesta duplicitat de càrrecs que actualment hem de patir fa el sistema totalment insostenible. Per tant, la única solució que entreveiem és la total independència del nostre país, una Catalunya lliure i independent de les històriques noses i amors impossibles espanyols. Ens costaria la meitat i podríem parlar de sostenibilitat amb propietat. Què en penseu d'un Malgrat independent, hi ha vida més enllà de la coneguda?




Quin futur té un país on les gairebé 80.000 persones que formen la classe política estan embolicades en un vel informatiu sobre el malbaratament dels seus privilegis?

Aquest abecedari ha estat possible gràcies al Daniel Montero


AZNAR, JOSÉ MARÍA: és l'únic expresident del Govern que ha demanat el sou vitalici que suposa asseure's en el Consell d'Estat: 74.000 euros anuals. Nòmina que pretenia sumar a la d'executiu del magnat de la premsa Rupert Murdoch. L'hi van denegar però li va sortir rendible. Aznar va renunciar per un sou de 220.000 euros a l'any, tres vegades més del que cobrava com a conseller d'Estat. [És difícil xifrar, com en el cas d'altres expresidents, quants diners sumen les seves activitats privades i públiques].

ABSENTISME: no hi ha dades oficials sobre la falta a la feina dels polítics o almenys no s'han fet públics.


AVIONS: els diputats poden utilitzar al seu gust amb càrrec a les arques de l'Estat avions, trens o vaixells. Disposen de 5.000.000 d'euros l'any per viatges.


BONO, JOSÉ: entre sou i complements, el president del Congrés cobra 13.856 euros al mes: 3.126 per diputat, 3.605 com a complement, 3.915 per a despeses de representació i 3.210 de lliure disposició. Les dues últimes partides sumen més de 6.000 euros mensuals per a dinars, regals i actes de protocol. Tot aquest diners sense comptar les indemnitzacions previstes per llei per sufragar «despeses que siguin indispensables per a l'exercici de la seva funció».

BOTELLA, JOSÉ: el cunyat de José María Aznar va ser fitxat a Brussel.les, des de les oficines del PP a aquesta capital. En el tribunal que el va examinar per funcionari estava un membre determinant, Gerardo Galeote, que presidia la delegació popular a Europa. En menys de dos anys el germà d'Ana Botella es va blindar amb un sou europeu per a tota la vida.


CALDERA, JESÚS: l'ex ministre de Treball i Afers Socials rep 6.319 euros mensuals per el seu escó a la cambra baixa, on arrodoneix el seu sou com a vocal de la Diputació Permanent i president d'una comissió. Quan era ministre va pujar el salari mínim a 600 euros. Quatre anys després, el seu sou és 10 vegades superior a aquesta xifra, que rep simplement per no obrir la boca. Caldera no ha presentat ni una sola iniciativa ni ha intervingut al Congrés des que va començar l'actual legislatura. Al final, cobrarà el 2009 més de 120.000 euros pels serveis prestats.


CÀRRECS: hi ha 8.112 alcaldes, 65.896 regidors, 1.206 parlamentaris autonòmics, 1.031 diputats provincials, 650 diputats i senadors, 139 responsables de Cabildos i Consells insulars i 13 consellers de la Vall d'Aran.


CÀSTIG: mai s'ha sancionat a cap membre de la Casta per incomplir el Codi del Bon Govern, que se suposa que controla les bones pràctiques de l'Executiu.

COTXES: el luxe de molts dirigents autonòmics els porta a sentar el seu cul en automòbils de més de 100.000 euros. Gallardón, l'alcalde de Madrid, es mou en un Audi A8 de 591.624 euros. Va ser contractat en arrendament fins a 2011, així que l'alcalde gasta 150.000 euros a l'any de la butxaca dels seus ciutadans per moure's per la ciutat i voltants. Catorze dels 17 presidents autonòmics utilitzen Audi. El valencià Francisco Camps té diversos a la seva disposició (aquesta comunitat disposa de 200 vehicles per als seus alts càrrecs, la majoria d'ells Volvo S80, de 40.000 euros), el mateix que succeïa amb Chaves a Andalusia, el Govern compta amb 234 cotxes oficials.


CHAVES, MANUEL: cobra a l'any 81.155 euros per ser ministre més una indemnització de 46.000 l'any per abandonar la presidència d'Andalusia. És a dir, 127.155 euros anuals. Dos sous de l'Estat compatibles només per a alts càrrecs. Per als altres espanyols està prohibit per llei. Malbaratament: el Congrés gasta cada any 160.000 euros en regals nadalencs. 11.000 càrrecs públics reben obsequis per aquestes dates, una despesa que suma a l'any 2.200.000 euros.


DEUTES: cada espanyol deu als bancs 566 euros pel deute dels ajuntaments.

DESCONTROL: és tal en l'administració de fons públics que a Espanya no hi ha ni una sola institució que conegui quants polítics cobren de l'Estat.


DIETES: els parlamentaris que no viuen a Madrid reben, a més del sou, altres 1.823 euros al mes per els seus supòsits despeses de manutenció i allotjament. Els locals, 870 per a despeses, lliures d'impostos. La suma d'aquests senzills complements supera el sou de 12 milions de ciutadans. A més, cobren 150 euros cada dia si surten a l'estranger, i 120 si viatgen pel país.


ENCHUFATS: fins fa tres mesos, cada eurodiputat disposava de 17.140 euros al mes per contractar a familiars. L'expresident del PP de Catalunya i vicepresident de la cambra europea, Alejo Vidal-Quadras, va posar en nòmina com a secretari a Brusseles a Albert Fortes, germà de la seva dona. I l'eurodiputat Càceres del PP, Felipe Camisón (mort el maig de 2009) va contractar al seu cònjuge com a assistent, igual que va fer la també diputada popular Cristina Gutiérrez-Cortines amb la seva filla. I el mateix va fer el socialista Enrique Barón amb la filla d'un militant afí. [En l'actualitat, els familiars directes han estat eliminats de les plantilles dels diputats espanyols. No obstant això, els parents de sang han estat substituïts per personal proper al partit].


FUNDACIONS: 52 polítics nacionals ocupen càrrecs en 74 fundacions diferents: 31 pel PSOE, 28 pel PP i 4 per la resta de grups. La conservadora Soledad Becerril sembla les més activa: és membre del patronat de sis fundacions. No totes tenen un marcat caràcter polític.

GUERRA REINA, ALFONSO: fill de l'ex vicepresident del Govern, Alfonso Guerra. Va ser escollit un dit com a Assistent del vicepresident del Parlament Europeu, el socialista Miguel Ángel Martínez. Més de 140 milions a l'any es van en sous de 1.200 recomanats. Amb aquests diners es podrien mantenir els serveis d'una ciutat espanyola de 115.000 habitants Durant un any.


HISENDA: La retenció de les nòmines dels Diputats i Senadors és només del 4,5%.


HORES EXTRES: el 2008 el Govern de La Rioja va penjar 200.000 € extres un els seus conductors. Van realitzar 870.182 quilòmetres, uns 2.300 al dia, el Suficient per creuar tres vegades Espanya d'est a oest. Una despesa curiós ja que és la comunitat més petita del país i que la seva població és inferior una Qualsevol de la ciutat dormitori de Madrid. L'ús de cotxes oficials per a assumptes particulars és una pràctica tan comú com soterrada.


IBARRETXE, JUAN JOSÉ: L'ex lehendakari del Govern basc Rep uns 45.000 € l'any, la meitat del que ingressava Quan era president. I ho cobrarà de per vida, igual que tots els membres del seu executiu. Aquest tipus de jubilacions Estan molt per sobre del límit legal per a la resta dels espanyols, Que no poden cobrar més de 32.000 euros anuals, per molt que hagin cotitzat tota la seva vida.

IMPOSTOS: un ciutadà, per exemple, de Madrid sustenta amb els seus impostos el salari de 27 regidors, 120 parlamentaris de l'Assemblea madrilenya, 264 senadors, 350 diputats Nacionals i 54 del Parlament Europeu. En total, 815 càrrecs electes amb un sou base que supera els 3.000 euros. I sense comptar els llocs de confiança que arrossega cada un.


JUBILAT D'OR: després d'abandonar l'FMI, Rodrigo Rato, retorn a Espanya amb una pensió vitalícia de 80,000 Dòlars anuals. Sumats al sou d'ex ministre, el 2006 percebia 37,070 € mensuals. [Un espanyol necessita cotitzar com a mínim 35 anys, 15 amb la base més alta, per poder cobrar la jubilació màxima de 32.000 € l'any].


MARISCADES: no hi ha límit legal per als àpats de representació dels polítics espanyols. Tampoc hi ha Fiscalització prèvia a l'hora de comprar pernil, xampany o cava de cigars d'alta. Exemple descontrol és el socialista valencià Vicent Costa. Acabava de perdre les eleccions municipals un favor del PP, però Seguia Essent alcalde en funcions. I com a tal es Gastó gairebé € 500 del diner públic en gambes, escamarlans, llagosta, navalles, la caldereta i pernil. Una bona comiat.


MÒBILS: els senadors compten amb 1,7 milions d'euros l'any per Despeses de telèfon. L'Ajuntament de San Lúcar de Barrameda Tenia 270 donats d'alta. Entre els Serveis que va penjar figuren descàrregues de jocs, trucades a Cuba ja diverses línies eròtiques.

MULTES: Sabies que pagues de la teva butxaca les multes que la DGT imposa als polítics? I que a més les pagues amb recàrrec?


MOROSOS: els membres de la casta van invertir 66,6 milions d'euros en la celebració de les eleccions generals de 2008. D'aquests diners, 44 milions Van ser prestats per bancs espanyols per a finançar campanyes publicitàries megalógamas. De Les entitats MATEIXES que aquest any d'embargament de les crisis de Cases a 60.000 famílies per falta de liquiditat. 180.000 persones es van quedar sense sostre. No obstant això, els partits de la casta Han ALS bancs 144,8 milions d'euros.


NEGOCIS: només el 33% dels diputats del Congrés es dedica en exclusiva a la seva política laboral. La resta engreixa els seus comptes corrents amb la Participació en empreses privades, fundacions i diverses col • laboracions. Alguns, com el diputat del PP Miguel Ángel Cortés, aglutinen fins a 12 activitats extraparlamentàries.


NOMINAS: els sous dels polítics electes (80.000 membres de la casta, que omplirien un estadi com el del Reial Madrid) costen una Ciutadans els uns 720 milions d'euros l'any, més que el pressupost anual de tota la Xarxa ferroviària, tres vegades superior als diners dedicat a tenir cura del patrimoni nacional i 60 vegades més que el que gasta el país en salut bucodental per a joves.

OCULTÍSME: no hi ha dades oficials sobre el nombre de polítics que cobren de l'Estat. L'alcalde de Barcelona-el més ben pagat del país-té un salari de 177.398 € anuals bruts. Més que un ministre, que es porta a casa 74,000 l'any.


PAJÍN, LEIRE: el 2000 es va coronar com la diputada més jove d'Espanya. Vuit anys després, amb 33 d'edat, ja té dret A UNA INDEMNITZACIÓ DE 85,000 € anuals de l'Estat. Rep 5,500 € al mes per la seva feina al capdavant del PSOE, té dret al 80% del seu sou com a ex secretària d'Estat de Cooperació, 103,000 € anuals amb tots els complements, al que cal sumar 3,126 com a senadora.


PLÀTAN CANARI: 60 diputats, tots ells de la comissió de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, l'abril Van demanar anar a La Palma. Objectiu: Estudiar el cultiu del plàtan. Tal com sona. Amb tota naturalitat, la crisi fent cas omís a la. Si la petició prospera obscena, Ses Senyories s'haurien embutxacat 24,000 € en dietes per quatre dies.


PUJOL, JORDI: cobrarà 76,800 € a l'any com expresident de Catalunya fins 2014. I després una pensió de 57.600 € Durant la resta de la seva vida. [L'exministre socialista Javier Solana Podria cobrar almenys tres pensions vitalícies].

PENSIÓ D'ESCÀNDOL: els ex ministres mantenen durant dos anys una pensió per cessament de 58,000 € anuals, xifra sis vegades superior d'un hostal La mitjana espanyola. En l'actualitat, quatre ex ministres compatibilitzen aquests diners amb el sou de diputat: José Antonio Alonso, Fernández Bermejo, María Antonia Trujillo i Jesús Caldera.


PROSTITUTA: El regidor de Palma de Mallorca, Rodrigo de Santos, Gastó més de 50.000 euros en prostituts i bars d'ambient. A Estepona, diversos membres municipals Estan Sent investigats per cobrar 42.000 € A UNA vermell investigada per l'Audiència Nacional per obrir un local d'Altern. El 2002, l'ex alcalde de Dolores (Alacant) Va ser Condemnat a sis mesos de presó per abonar la factura d'un local d'Altern, al que va acudir amb set comensals.


RAJOY, MARIANO: s'embutxaca cada mes € 8,996 (sense comptar altres complements): 3.126 per ser diputat, 870 per a allotjament (més que el salari mínim) i 5,000 com a president del PP. El que guanya en un mes Amb, una pensionista amb quatre fills viu Durant dos anys i mig.


REGALS: no hi ha una llei concreta sobre els obsequis que poden acceptar o no els polítics. Als EUA, per exemple, passen a l'Estat. Condolezza Rice Va rebre l'any passat en els seus viatges oficials joies per valor de 360.000 euros. Aquí ningú té Obligació de declarar. ES PODEN quedar amb ells. Sense més.

SOLBES, PEDRO: Després de deixar la política a l'abril de 2009, l'ex ministre d'Economia es va trobar amb un recés d'uns 12.000 euros mensuals (una pensió de 2.725 € per ser funcionari, la seva pensió vitalícia com excomissari europeu i altres 5.700 al mes Compensació com, durant dos anys, per ex ministre). A Solbes, doncs, li esperava una jubilació cinc vegades que l'alcalde de la qualsevol espanyol.


SECRETS: El obscurantisme sobre les despeses arriba a l'absurd. El Parlament Europeu compta amb una Oficina de Lluita contra el Frau (OLAF, per la seva sigles en català). Tanmateix, els seus informes són confidencials i el seu contingut complet només és conegut pels parlamentaris. Dels votants poden saber de les bones accions dels polítics, però només la Casta coneix dades sobre el frau.


SENSE LÍMITS: cada parlament autonòmic, Diputació o Ajuntament fixa el sou dels seus càrrecs electes sense límit ni barem. José Bolarín, alcalde de Ulea (Múrcia), amb 900 habitants, cobra uns 4.000 euros. El de Ricote, a prop del poble anterior, es porta 40,000 l'any en una població que no arriba als 1.300 veïns. I l'alcaldessa de Marbella, Marisol Yagüe, cobrava més que el president del Govern: 84,462 € l'any en un Ajuntament que Estava en fallida.

TAXIS: la comoditat de Ses Senyories per funcionar és tal que el Congrés regala als que no disposen de cotxe propi una targeta personalitzada amb un saldo de 250 mensuals per persones que viatgen amb taxi per Madrid.


VACANCES: Zapatero és l'únic president de la UE que carrega les seves vacances a les arques públiques. Amb ell van més de 100 persones (escortes, guàrdies civils, assessors ...). que cobren uns 80 euros de dieta diària, 8.000 euros per jornada només per aquest concepte. Si passa tres setmanes a Lanzarote, li costa a l'Estat 160,000 € en dietes. A això cal sumar avió, desplaçaments, gasolina, manutenció ... Al final, 200.000 euros en vacances.


37 comentaris:

Anònim ha dit...

supongo que en esta lista se incluyen los supersueldos del Carod, Puigcercós y compañia, o es a lo mejor los de ERC "trabajan" de gratis.

Anònim ha dit...

T'has deixat el sou vitalici de Maragall "El breve" i molts altres, per exemple sobre enxufats familiars et falta informació de la comarca.

MALGRATOT ha dit...

L'estudi local resta pendent de fer. Aquest abecedari de la política a les espanyes pretén mostrar la incongruència d'estar mantenint a dues classes solapades de paràsits, inútils i oportunistes, i la necessitat urgent d'una fumigació exhaustiva per acabar amb tant excés i espoli institucional.

Anònim ha dit...

Deu meu, deu meu. M'en vaig el cap de setmana a pixapins i pastar a sant hilari i us dediqueu a posar llum sobre les despeses polítiques. Sort que de Malgrat no en surt res. Quin ensurt. Com.poy

Anònim ha dit...

Falta que definiu l'especímen "Cebolleta"

Anònim ha dit...

L´única opció pilítica a la que li he sentir parlar de REGENERACIÓ democràtica, és Reagrupament.
I efectivament, només cal llegir la llista de malaveranys que publiqueu, per veure que el més urgent en aquest pais és la seva regeneració política.
Ara, aixó no serà fàcil mi senzill... hi ha tanta gent empastifada que serà inevitable trepitjar molts ulls de poll.
Suposo que l`anonim 8,15 n´és un exemple: la seva aportació és clarament a la defensiva... "si a mi me tocan, que los toquenm a todos"!
Trist i lamentable.
Espero la llista de les prebendes més nostrades: ajuntament, comarca... segur que quedarem bocabadats i amb molta mala llet!

Anònim ha dit...

Vull dir també que la llista té molt de demagògica. Creus, de veritat, que un president del govern espanyol s'ha de costejar les vacances de l abutxaca amb tot el plus de seguretat que comporta per ell i la familia. Home, una mica de seny, no?.

Anònim ha dit...

"Zapatero és l'únic president de la UE que carrega les seves vacances a les arques públiques"

Demagògia és no voler veure la realitat de l'imperi.
Etern país de degenerats!

Anònim ha dit...

Falta que algu defineixi el que es el Sr. Carod Rovira que en temps de crisis es capaç de crear consulats/embaixades arreu del mon, fent viatges a Nova York i deixant-se milers d' euros a costa de tots els catalans i no tan catalans.
Ningu recorda el cotxe del Sr. Benach (S' ha de dir que milita a ERC)? Critiquem molt la resta de partits pero no podem mirar el que pasa a casa nostra?
Voldria recordar, que la gran majoria dels consellers de la generalitat que no son diputats son d' ERC i encara ens atrevim a parlar d' enxufes, carrecs de confiança i altres coses... No feu mes que treure dracs per la boca.
Critiqueu molt la gestió de l' alcaldessa, pero recordeu que ha sigut escollida democraticament i ERC s' ha de mantindre a la oposició.
Diem de la Sra. Vega que es alcaldesa accidental i que aixó es un accident, al menys ha arribat a ser algu en l' equip de gobern.
Per acabar una sola pregunta mes als afiliats d' ERC ¿Cuantes vegades ha format part de l' equip de gobern la Sra. Verdaguer? Uyyy, es veritat, si estat a la oposició i alla s' hi quedaran per molt temps.

Anonim (Com tots vosaltres)

Anònim ha dit...

No n'ets gens d'anònim, se't veu de seguida que ets un del que pilla catxo, oi!

Anònim ha dit...

Et falta donar un tomb per la Sra. Diputació per veure quan cónjugue de polític suposadament d'esquerres hi ha per m2 i lo bé que viuen. Començant pel presi Sr. marit de...

Anònim ha dit...

Pot ser per sectari, per demagog, per intoxicador o directament per curtet que algú escrigui un panflet com el de les 14:30.
A aquestes alçades posar-se amb els retocs del cotxe del President del Parlament, dir les inexactituds i mitges veritats sobre la feina a Exteriors del Sr. carod, i fins i tot fer-hi sortir la T.Verdaguer per aquí mig, només denota un odi visceral en contra d´ERC.
I el problema no és la bilis que aquestes sigles li segreguen a l´autor.
El problema, o la causa de tanta ira, és el que representa i defensa ERC (fins que no es demostri el contrari): la emancipació nacional de Catalunya.
Aquest és l´únic i veritable motiu de tanta desqüalificació.
Estic segur que per a una persona així, si entre els diputat d´ERC sorgís alguna Mare Teresa de Calcuta, l´autor la qualificaria d´explotadora dels pobres, lladre i totes les malvestats que volgueu.
Per un nacionalista espanyol, de dretes o esquerres, tant és, a l´hora d´anar contra Catalunya -el pais que els acull- no hi ha miraments, ni raons, ni escrúpols, ni vergonya.
Només se m´acut manifestar el meu recolzament a tots els que són esmentats a l´escrit anterior, principalment i per proximitat a la T. Verdaguer, d´una rectitud i honestedat indiscutible.
Entenc que el patètic escrit d´aquest senyor o senyora, està fet des de la superficialitat on hi sura la merda, o des de la dolenteria i la insidia més retorçada.
Doncs miri, jo sí que espero que ben aviat, aquesta gent que tenen la virtut de posar-lo de tanta mala lluna, obtinguin la responsabilitat de prendre les regnes de Malgrat.. i miri, em penso que no m´equivocaré ni un mil.límetre si li asseguro que mai el tractarán ni a vosté ni a ningú que pensi com voste, vexatoriament, ni el ridicularitzaran, ni l´insultarán, ni el faràn sentir objecte de l´odi sectari.
Perquè no ens hi ajuda a fer la prova i la prpera vegada els vota?
Per acabar, no sóc d´ERC, no voto ERC a les nacionals, peró he donat el meu vot per aquesta llista a les darreres municipals.

Anònim ha dit...

"Entenc que el patètic escrit d´aquest senyor o senyora, està fet des de la superficialitat on hi sura la merda, o des de la dolenteria i la insidia més retorçada"

Amb aquesta descripció no cal dir nom i cognom per què tothom sap de quina persona es tracta.
Aquestes virtuts només les reuneix una persona entre tot el poble.

Anònim ha dit...

sí tant bona és la sra Verdaguer perquè va anar correns a demanar que li pujessin el sou de regidora?

Anònim ha dit...

L'anònim de les 14:03 es el cebolleta, es veu d'una hora lluny.

Les faltes d'ortografía i la manca de rigor en la construcció de les frases son pròpies d'algú que diu que ha acabat la carrera de periodisme sense tenir acabat el batxillerat, com ell.

L'estil soberbi i xulesc propi de les espanyes també el delata, això ho haurà aprés del Marcelo a les 9 del matí, quan l'home encara porta nomès 3 o 4 cubates.

Anònim ha dit...

Eso, eso, y solo falta ese nuevo del que hablabais el otro día. Vaya 3 del PP de Malgrat, que verguenza. En 2011 voto a Ciudadanos o al Cebolleta si se presenta por un partido nuevo.

Anònim ha dit...

Es pot regenerar un ceballot?

Anònim ha dit...

Anònmim de les 17:40. No saps del que parles o difames intencionadament?

Anònim ha dit...

En el correscuelas!!!! estan todos alli, y los de hacienda ojo k bienen!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Solamente hos fijais en los politicos de primera linia fijaros en los del equipo de gobierno de malgrat, con los sueldos que se an puesto y lo que seguramente recojen por debajo mano como esta mandado.En malgrat es donde se tiene que mirar debajo de las alfombras seguro que en contrareis mas de una sospresa.

Anònim ha dit...

Certament aquest ajuntament no superaria una visita ben feta de l'oficina antifrau. Hi han moltes factures "petites" per revisar i que ningú coneix.

Anònim ha dit...

En aquests moments per la ràdio diuen que estan escorcollant diversos ajuntaments propers i que venen direcció Malgrat.

Ai,Ai,Ai!. Mare de déu, mare de déu!!!

Anònim ha dit...

Si pues mas de uno del callescuelas puede ir a esconderse en el bar!!!! k biene hacienda

Anònim ha dit...

Avui no estic per tonteries. Haig de ser persona solidaria i donar suport als detinguts. Ai, deu meu. Xita-com

Anònim ha dit...

"L'alcalde de Santa Coloma detingut per presumpta corrupció, Bartomeu Muñoz, és també vicepresident primer de la Diputació de Barcelona llicenciat en dret, està casat, té dos fills i va ser triat per primera vegada regidor de l'Ajuntament de Santa Coloma en 1983."

Es veia a venir que aquests amics de la Conxita són gent de mal fiar. Diputació, Ajuntament i tot apunta també a Caixa Catalunya per formar un cercle perfecte de pasteleig i evasió de capitals a l'engros. Olé la secta!

Ai Mare de déu!, i tan honrats i bona gent com són!

Anònim ha dit...

Sempre han d'opinar els que no tenen opinió, i a més no els hi hem demanat, com ara mateix els jutges i tot. On s'ha vist això, eh! Ai deu meu. Com.poy

Anònim ha dit...

Aquí a Catalunya no ens quedem curts:
Jose Montilla: 14.121€ mes
Jordi Hereu 15.079€ mes
Ernest Benach 13.202€ mes
Carod 10.645 + 2.325 en dietes mes, a més president del circuit de catalunya.
Rosa Cullell 19.667€ mes
Albert Saez 10.738€ mes
Josep Bergalló 10.455€ mes
Pascual maragall 10.416€ mes
Joan Ridao 12.205€ mes
Joan Tardà 10.400€ mes

Anònim ha dit...

Fill de sa mare en rovira aqiet quen dieu ara els de ERC que sou uns sants oi?

Anònim ha dit...

Alguns cobrem tant poc, oi? Com.poy

Rat Penat ha dit...

Sr. Malgratot (Espero que aquesta vegada estem d'acord vostè i jo) i resta de lectors/es:
He publicat al Bloc de la Neus un mail que he rebut i que res té a veure amb els sous dels polítics però sí amb l'economia present o futura de molts catalans i catalanes. El reprodueixo aqui, tot i que les quantitats no les he contrastat. A mi m'han fet por les dieferències entre comunitats. (De ser cert, estudio empadronar-me al País Basc).

IMPOST DE SUCCESSIONS... L'ÚLTIM PEATGE

Un abusiu peatge a la mort que pagaran els teus éssers estimats. No el soluciona el disposar de testament, ni la cotitularitat en comptes bancaris. Si el cònjuge o els pares moren bloquejaran els comptes fins que es pagui la
part del finat a l'Hisenda Autonòmica. Amb aquest impost la Generalitat pot arrabassar-li a la parella o als fills fins a un 30% dels diners que han estalviat junts durant tota la vida, i pel que ja van pagar els impostos.

Exemple:Herència 250.000EUR
(41milions, el valor d'un pis mig)

A pagar:

CATALUNYA (PSC/PSOE ERC ICV-EUiA)

41.423EUR (7milions ptes)



CASTILLA-LA MANXA (PSCM/PSOE)

2.153EUR (358.394 ptes)



CANTÀBRIA (PRC PSC/PSOE)

414EUR (68.922 ptes)



PAIS BASC (PSE/PSOE PP)

0EUR (Zero ptes)



BALEARS (PSIB/PSOE Bloc UM)

414EUR (68.922 ptes)



No és discriminació fiscal? No és indignant?
No som tots iguals davant de la llei? (art.14 Const. Espanyola)
La Generalitat de Catalunya manté aquest impost abusiu, en ocasions més de 100 vegades superior a la resta de comunitats, que pràcticament ho tenen abolit.
Que no al•legin ideologia. Comunitats amb igual signe polític ho han fet, però el nostre govern es nega a renunciar a tan suculent mos.

PENSA QUE ABANS O DESPRÉS ET TROBARÀS AMB ELL!
QUE NO T'AGAFI DESPREVINGUT.

Per favor, PASA-HO. Acabem amb aquesta espoliació silenciosa de la Generalitat.


http://noimpostsuccessions.forocatalan.com/forum.htm
http://noimpostsuccessions.forocatalan.com/forum.htm>


La plana web que lluita contra la discriminació de l'impost de successions a Catalunya.

Trobaràs respostes a les teves preguntes.
Visita-la i regístra't. Junts podrem.


Rat Penat

Anònim ha dit...

La solució passa per la participació ciutadana, eh? Ja m'esteu tocant els nassos, i jo que confiava en tú, rat penat. Ai deu meu. Com.poy

Anònim ha dit...

Que este estado es una verguenza es evidente y creo que nadie con sentido comun puede revatirlo.
Pero que esta lista es muy cierta, pero en muchos casos muy demagoga tambien.

Un ejemplo muy sencillo y contrastable por cualquiera...

Un audi A8 no vale 500 y pico mil euros.... ni de broma vale bastante bastante menos, aunque su precio real tambien sea inalcanzable para cualquier "mortal"

Rat Penat ha dit...

A l'últim anònim: No sé si es el cas d'aquest Audi. Però sap vostè el preu d'aquest mateix vehicle amb totes les mesures de seguretat, blindatje inclos?

Rat Penat

Anònim ha dit...

Com és pot tenir-ser tot això i alhora mantenir-se net, sense enllardaments de cap mena?

Càrrecs de la dona del president Montilla
Regidora d’Urbanisme de L’Ajuntament de Sant Just Desvern. - 1ª Tinent d’Alcalde de L’Ajuntament de Sant Just Desvern. - Presidenta de PROMUSA. - Presidenta de PROECSA. - Gerent del Consorci de la Colonia Güell. - Consellera del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat de la Diputació de Barcelona. - Consellera de Foment de Ciutat Vella de la Diputació de Barcelona. - Consellera del Tunel del Cadí, Concessionaria S.A. - Consellera de la Comissió Catalana de Trànsit i Segureta Viària. - Consellera del Barri de la Mina. - Delegada de L’Area d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona. - Consellera de La Caixa. - Consellera del Consell Comarcal del Baix Llobregat. - Vocal del Consorci Sanitari Integral. - Vocal de la Fundació Caviga. - Consellera de L’Area de Salut de L’Area Metropolitana de Barcelona

Càrrecs de la Sra. Anna Hernandez, esposa del M.H.President de la Generalitat José Montilla

Anònim ha dit...

Molt parlar dels politics, però al Barça directius com l'Oliver tenen sous indecents i tothom calla.

Anònim ha dit...

Un altre que no sap distingir entre el que és públic del que és privat.

Anònim ha dit...

Molt bò Rat penat, fa uns messos vai perdre el meu pare i desgraciadament vai pagar aqui a catalunya 4000€ pels papers.Doncs bé, aquesta mateixa gestiò a valencia 495€....Quina vergonya de PAIS com voldrien tenir alguns.....